Jump to content

Navijači

kuruz

Recommended Posts

Ево сад баш читам у Журналу да нема ништа од оног забрањивања навијачких група,о чему се причало пре једно годину дана. Као нема законске основе за такав поступак.

Ево сад баш читам у Журналу да нема ништа од оног забрањивања навијачких група,о чему се причало пре једно годину дана. Као нема законске основе за такав поступак.

Čim se povela ta priča, objasnio sam zbog čega od toga neće biti ništa.

Курузе ае напиши како је било на Аеку ако си био, баш ме занима, пошто сам приметио да је доста навијача Аека попиздело зато што сте их подјебавали иако су 99 били овде за време санкција и били у малтене братским односима са вама?

Skandiralo se PAOK - u, a bilh su i momci iz Tesalonikija koji su vikali nešto na grčkom između naših pesama.

Nikakvih incidenata ili podjebavanja nije bilo, nijedna uvredljiva pesma nije otpevana, jedino se češće nego inače skandiralo PAOK - u.

Originalsa je bilo desetak, imali su dve zastave sa natpisima "Sloboda za Grobare" i " Kosovo je Srbija, AEK Partizan 1999"

Edited by Underkuruz

Skandiralo se PAOK - u, a bilh su i momci iz Tesalonikija koji su vikali nešto na grčkom između naših pesama.

Nikakvih incidenata ili podjebavanja nije bilo, nijedna uvredljiva pesma nije otpevana, jedino se češće nego inače skandiralo PAOK - u.

Originalsa je bilo desetak, imali su dve zastave sa natpisima "Sloboda za Grobare" i " Kosovo je Srbija, AEK Partizan 1999"

Тако нешто сам и мислио. . .

Питам пошто видим по интернету ( што је већ смешно ) момци из оригинал 21 нису баш задовољни дочеком ( вероватно због тих паокара који су се драли ко зна шта ) , јебига шта су они очекивали, са фанфарама да их дочекате. . . Видео сам 2-3 Грка синоћ у граду сликају се са заставом.

Прва коју сам пропустио ове сезоне. Ишло ми се кући, нисам био два месеца, а морао сам долазак да укопим у испитни рок, дерби и одлазак у Суботицу следеће недеље.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...