Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jao smejurija , marinci bolje da nauce navijati , vishe mi lice na molere i farbare nego na navijace , isarali grad , ok lepo je , ali to ih ne cini navijacima , slabi su .

Posted

Сандра Партизан се одлучила за Алкатраз. Не морамо да бринемо.

Ja stvarno ne znam kako ljude nije sramota da prave lazne profile i dodju na moju stranicu da se kurce? Ajde ako ste toliki SMEKERi ,pisite sa pravog profila?I ja ne znam zasto ljudi lece komplekse na mojoj stranici ,ovde se pise mnogo gluposti od strane iskompleksiranih ljudi,i za ALCATRAZ sam pa ??? Moze mi se .A sad sledi blokada svim hejterima i ljudima koji nemaju sram pa vredjaju devojke.Takodje ova stranica je napravljena jer su mi ugasili preko 50 profila iz ljubomore,i ovde vecinom imam ljude koje gotivim i koji su divni a ostali mars u kurac :)Toliko

:rockdevil:

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Sta,sada si postao i navijac i pratis sport?Ti si gori i od Kuruza.

Рогозуб хулиган.

davno je to bilo, ja sam bio huligan kad sam sa juzhnim frontom ishao na sever jna i pionira x)

Edited by рогозуб
Posted

Naravno,optuzuju ga Zeka i Bjeka humanitarci.Otislo sve na karantine i poslovne ruckove jebiga.

Dokle god je nama ovakvog tima Dzaja nemozu tu pomoci nista.Ali treba legendu vratiti na mesto koje mu zauvek pripada,i da krene sa rekonstrukcijom.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...