Jump to content

Navijači

kuruz

Recommended Posts

И по стоти пут, Звезду сам некад много волео, сад неупоредиво мање, а Гробаре ценим као навијаче и зато идем са њима на утакмице.

Једини клуб чији ме резултати занимају и кога баш пратим је Манчестер. И то је то. :smile:

А КЈЕВО?! Издао си "Летеће магарце", а као да је јуче било кад си, претпостављам са сузама у очима, објавио да си набавио њихов дрес? :haha: Кад смо код тога, продаде ли онај Пјанин дрес? Ако ниси, понеси га на дерби, да се фолирамо да смо скинули некоме и да га запалимо... :) Теби више не треба, зар не? :haha::haha:

Иначе, добра ова циганска:

Добра, а и у праву си, јебем их у уста. Раније, бре, смо попуњавали југ, али баш попуњавали, чак и у рупи. Сад курац....

Edited by Axeanosilas

Никад нисам дркао на Кјево, само су ми симпатични, а дрес сам набавио још пре 5 година. :haha:

Пјану поклоних другару. :smile:

Edited by Куруз

Никад нисам дркао на Кјево, само су ми симпатични, а дрес сам набавио још пре 5 година. :haha:

Знам да је пре много година, зато и кажем, сећам се излива среће... :haha:

То нисам никад, пу пу пу! :D

Писао сам "sh" уместо "ш" итд, али то зато што ми се није појављивао квадратић за избор језика на таск бару, а нисам знао за Alt + Shift команду. :haha:

То нисам никад, пу пу пу! :D

Писао сам "sh" уместо "ш" итд, али то зато што ми се није појављивао квадратић за избор језика на таск бару, а нисам знао за Alt + Shift команду. :haha:

Да, бре, видиш то сам заборавио...

a cupanje obrva?

Ипак је он стари навијач Звезде, а исту су сад руку под руку са гејевима. :)

Него, да ен спамујем...

http://www.liveleak.com/view?i=51a_1269318226

• 3 weeks later...

Страшна песма.

Ne plači mama molim te nemoj se brinut' znaj da volim te jer on je meni sreća sva moja ljubav jedina

Suze mi teku kad izgube, osmijeh na licu kad bolji je, al` ne razumiješ što je to on je cijeli život moj

...NANANANANANA...

Ne brini tata molim te, nedjelja sveta je za mene 'ajde razumi jednom to svetinja i gotovo

...NANANANANANA...

Lisice na rukama, plava koverta na vratima, suze majci u očima, al' opet vratit ću se ja

Mogu da me osude, cijeli život da me zatvore, ali opet ću po svom', mogu da mi popuše

...NANANANANANA...

Edited by Куруз

Aj Stavite GLAVU onog Lika Sto Robija

10 Godina na Fudbalsku Loptu(umesto na majice)

Da igraju Fudbal Sa njegovom Glavom!! :ph34r:

--------

Jos nesto:Pitanje

Hoce li oni Navijaci Zaglaviti DOZIVOTNE robije

Za onog Francuza???

• Upvote 2
  • Downvote 1

• 4 weeks later...
14. 07. 2010. 13:22h | Vestionline

Lacio ostao bez najvernijih navijača!

Navijači fudbalskog kluba Lacio odlučili su da od ove sezone više ne idu na utakmice svog tima zbog novog zakona u italijanskom fudbalu, koji nalaže da svaki navijač mora da ima identifikacionu karticu pomoću koje će moći da se uđe na stadion, a koje će biti oduzimane onima koji prave probleme.

"Doneli smo veoma bolnu odluku da napustimo ono što nam je postao drugi dom, severnu tribinu Olimpijskog stadiona u Rimu. Mi ćemo i pored toga zauvek ostati Ultrasi, ljudi koji vole slobodu. U jednom trenutku sistem je sklonio mlade ljude sa trgova i ulica na stadione, kako bi ih lakše kontrolisao, kako bi zauzdao revolucionarna nastojanja. Sada sistem želi da ljude zatvori kući, ispred konzola za igrice, kompjutera, društvenih internet mreža, kablovske televizije i 3D filmova. Jedini zdrav i dostupan način za okupljanje mladih ostali su stadioni. Uvođenje navijačkih kartica je prosto 'sjajno'", navodi se u saopštenju navijača Lacija.

Fanovi rimskog kluba smatraju da se sa novom tehnologijom krše osnovna ljudska prava, i da oni ne žele da pristanu na to da drugi procenjuju da li su oni navijači ili huligani.

"Zar nema dovoljno kamera, mikrofona, prisluškivanih razgovora, informacija prikupljenih kompjuterskom opremom da se nadgleda sve što bi trebalo? Kao posledica ovakvih odluka, mi - navijači Lacija sa severne tribine, nećemo da učestvujemo u ovoj prljavoj igri. Nećemo mi takav fudbal. Navijači, svi napustite tribine! Neka stadioni budu kakve 'oni' žele - čudesni, prazni hramovi", ističe se u saopštenju Ultrasa.

Guest (bot) Razjareni
"Doneli smo veoma bolnu odluku da napustimo ono što nam je postao drugi dom, severnu tribinu Olimpijskog stadiona u Rimu. Mi ćemo i pored toga zauvek ostati Ultrasi, ljudi koji vole slobodu. U jednom trenutku sistem je sklonio mlade ljude sa trgova i ulica na stadione, kako bi ih lakše kontrolisao, kako bi zauzdao revolucionarna nastojanja. Sada sistem želi da ljude zatvori kući, ispred konzola za igrice, kompjutera, društvenih internet mreža, kablovske televizije i 3D filmova. Jedini zdrav i dostupan način za okupljanje mladih ostali su stadioni. Uvođenje navijačkih kartica je prosto 'sjajno'", navodi se u saopštenju navijača Lacija.

tifozi su apsolutno u pravu. pozdravljam akciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...