Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledam Kasandru i Bogati placu , krezavi zubi , imam nogu kracu , volim da slusam Miroslava Ilica i sve bih dao za svoga Obilica ole oleeee ole oleeee

Posted (edited)

Jesi li ti video s koliko buseva su S3 došli u Atinu?

Saundtrek za tu kolonu:

:mrgreen: Edited by Куруз
Posted

Svaka cast :pivopije: tako cu i ja popiti kad ode Zare Grobar i svaki pravi navijac , pa makar i sa juga !!! Procvetala bela lala , jebo Zare Parangala :) (znam ovog Zareta , sto bi reko onaj Englez , kad kaze jebacu te , misli doslovno :D )

Posted

На ЈФ су коментари у оваквом стилу: "Ja sam bio malo navijačko govance kada su takvi "gurali" navijačku scenu..Itekako se znalo ko je Zelja..Večno poštovanje", и то од старијих ликова.

Posted

Kraljevi. Ljudi poštuju to što su se pobratimili sa najvećim klubom u istočnoj Evropi.

Strašna koreografija,strašna atmosfera.

Ali me i dalje fascinira to što su bukvalno SVE grčke pesme iste.

Posted

Због заставе Ултра Бојса отете од Спартака коју су вратили кад су заказали тучу, уместо да је проследе Гробарима.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

То је онда већ друго гробарско ''братство'' које се распало. Сетимо се братимљења са АЕК-овцима '99. кад су ови поклонили заставу гробарима, а гробље касније проследило исту заставу ПАОК-овцима. АЕК-овци се заклеше да ће наплатити гробарима ту издају вађењем црева.

Posted

Jebi ga, to se desilo kad su ALCZ preuzeli tribinu od JF, a i sam znaš gde su ovi drugi dugo stajali.

Za ovo sad su isključivi krivci Jaroslavka.

Posted

Jebi ga, to se desilo kad su ALCZ preuzeli tribinu od JF, a i sam znaš gde su ovi drugi dugo stajali.

Za ovo sad su isključivi krivci Jaroslavka.

Ма океј, није ми била намера да прозивам, само констатујем...

Један од већих навијачких култова на овим просторима, волео бих да се врате у највиши ранг:

http://www.youtube.com/watch?v=yAa10wkTuiw

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...