Apeiron Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Da li je iko cuo ovu bolestinu od muzike??? U pitanju je bend Max Butchera (iz Kragujevca), a muzika je nedefinisana. Prvi album je na srpskom (S.T.T.R.A.H.), a drugi sam Bog zna na kojem (Fahhan) Ne znam sta bih rekao na sve ovo... Quote
Chicken Little 420 Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Nisam cuo za taj bend. Znam da je Max radio magazin istog imena... U svakom slucaju bas me zanima... To je bas 'zivi' bend ili kompjuterski projekat? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 A gde mogu da ih cujem odnosno gde ima da se skine pesma?? Quote
Apeiron Posted September 3, 2002 Author Report Posted September 3, 2002 Jeste kompjuterska muzika, ali ima i gitara. Mislim, sve zvuci kao demo, koji treba da se snimi u pravom studiju. Idejno je velicanstveno. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 Zasto 'kakav trip', kada tip jebe keve! Quote
Invictus Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 Trip i to odlican. Odusevljen sam sa ovim. Quote
Earendil Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 Ja znam Max-a i ako nekom treba evo njegov broj telefona 034/331128 inace covek je stvarno legenda. Quote
Satyr Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 VILAJET je projekat Max Butchera (Dismissed) i Nikole Zornica (ex Drugi put, Kaba & The Curdes, Satan Chavanski i mozda najpoznatiji njegov bend SLOVENSKA NEKROPOLA), Max je radio vokale, Nikola bubanj i klavijaturu a pomogao im je i Igor (ex Kentaur, Drugi put,Satan Cahavanski) inace moje kolege iz Drugog put-a. Fahhan je kurdistanski inace, ali ne znam njegovo znacenje Quote
Apeiron Posted September 19, 2002 Author Report Posted September 19, 2002 VILAJET je projekat Max Butchera (Dismissed) i Nikole Zornica (ex Drugi put, Kaba & The Curdes, Satan Chavanski i mozda najpoznatiji njegov bend SLOVENSKA NEKROPOLA), Max je radio vokale, Nikola bubanj i klavijaturu a pomogao im je i Igor (ex Kentaur, Drugi put,Satan Cahavanski) inace moje kolege iz Drugog put-a. Fahhan je kurdistanski inace, ali ne znam njegovo znacenje Da, citav jezik je izmisljen, i u stvari je namenjen za jednu pozorisnu predstavu. Trebao je da bude jezik zlih gnoma. Sve u svemu, uskoro postavljam VILAJET na BL-Metal, pa ce tamo biti svi detalji. Quote
Max Butcher Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 U ponedeljak 07.10.2002. Vilajet gostuje u jutarnjem programu TV K9 pa ko moze neka gleda bice zanimljivo. Quote
Max Butcher Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Vilajet pesma Nehhort je hit dana TVK9 i bice pustana ceo dan inace gostovanje u jutarnjem programu je proslo odlicno. Specijalna 30 minitna misija emisija bice emitovana u 23:05 na TV K9. Bilo bi lepo da svi pogledate. Quote
Apeiron Posted October 8, 2002 Author Report Posted October 8, 2002 Vilajet pesma Nehhort je hit dana TVK9 i bice pustana ceo dan inace gostovanje u jutarnjem programu je proslo odlicno. Specijalna 30 minitna misija emisija bice emitovana u 23:05 na TV K9. Bilo bi lepo da svi pogledate. Pozdrav prijatelju. Dobro nam dosao! I samo napred sa Vilajetom. Odlican projekat i veoma originalan pre svega. Quote
Chicken Little 420 Posted October 8, 2002 Report Posted October 8, 2002 O ovom bendu se bas raspravlja ali niko da napise o kojem se pravcu radi? Nemojte da kazete da ne moze da se objasni, jer sve moze da se uporedi sa necim! (pa makar se mesalicom za beton ) Quote
Max Butcher Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 Hmm, pa bas u tome i jeste poenta da nemoze da se objasni jednostavno mora da se cuje jer do sada je svako ko je cuo rekao neko svoje misljenje a mi jednostavno ne zelimo da lepimo etiketu. Ostavljamo svakom slusaocu da jednostavno zamisli svoj trip. Ono sto samo mogu reci nije brzo, ima dosta elemenata klasicne orkestracijije, Death metal vokal, mocne gitarske rifove i tekstovi su pisani na izmisljenom jeziku. Nadam se da sam malo pomogao... Quote
Apeiron Posted October 9, 2002 Author Report Posted October 9, 2002 Hmm, pa bas u tome i jeste poenta da nemoze da se objasni jednostavno mora da se cuje jer do sada je svako ko je cuo rekao neko svoje misljenje a mi jednostavno ne zelimo da lepimo etiketu. Ostavljamo svakom slusaocu da jednostavno zamisli svoj trip. Ono sto samo mogu reci nije brzo, ima dosta elemenata klasicne orkestracijije, Death metal vokal, mocne gitarske rifove i tekstovi su pisani na izmisljenom jeziku. Nadam se da sam malo pomogao... Darko, cim mi stignu fotografije ovoga bend/projekta postavljam na www.bl-metal.org Biografija je vec spremna, jos fotke i onda cete svi moci detaljnije da se upoznate sa radom benda... Quote
Max Butcher Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 U 23:05 na TVK9 specijalna emisija o bendu Vilajet!!! Quote
Max Butcher Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 radio Politika 9.januar 20 casova... Quote
Eve Guillotine Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 Sto se tice gostovanja na k9,kakav uzasan blam.Ni jedan ozbiljan bend ne bi trebalo sebi da dozvoli onako nesto.Mislim na sam nastup,kadrove,itd.Muzika mi se ne svidja,ali to je moja stvar,ne znaci da su losi.Zanimljiv mi je taj trip sa jezikom. Quote
Veles Posted February 26, 2003 Report Posted February 26, 2003 Zanimljiv band. Drug s kojim radim fanzin je uradio s Maxom intervju. Aj bacite koju sliku, treba nam hitno jer nemamo ništa sem covera albuma. Hvala. Quote
Apeiron Posted February 26, 2003 Author Report Posted February 26, 2003 Zanimljiv band. Drug s kojim radim fanzin je uradio s Maxom intervju. Aj bacite koju sliku, treba nam hitno jer nemamo ništa sem covera albuma. Hvala. Nemaju slika jos uvek... I ja cekam... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 26, 2003 Report Posted February 26, 2003 Neko ovde treba da casti zato sto mu se rodio sin!!!! Quote
Max Butcher Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 Ljudi puno vam hvala na podrsci, kao sto rece Frubi dobio sam sina pa sam u guzvi oko toga a i u studiju smo vec mesec dana snimamo Nadam se da cu uskoro i sajt da postavim a sto se tice fotki dobicete svi. Jos jednom vam se zahvaljujem na podrsci. MAX Quote
Veles Posted February 27, 2003 Report Posted February 27, 2003 Zanimljiv band. Drug s kojim radim fanzin je uradio s Maxom intervju. Aj bacite koju sliku, treba nam hitno jer nemamo ništa sem covera albuma. Hvala. Nemaju slika jos uvek... I ja cekam... Dade mi danas Max neke slike. Ako hoćeš da ti prosledim reci.... Quote
Apeiron Posted February 27, 2003 Author Report Posted February 27, 2003 Zanimljiv band. Drug s kojim radim fanzin je uradio s Maxom intervju. Aj bacite koju sliku, treba nam hitno jer nemamo ništa sem covera albuma. Hvala. Nemaju slika jos uvek... I ja cekam... Dade mi danas Max neke slike. Ako hoćeš da ti prosledim reci.... Samo prosledi... da ga ne ganjam ponovo... Quote
Recommended Posts