Jump to content

Recommended Posts

Posted

Занимљиво и готивно оно што чух синоћ на Демо Експресу. Асоцирало ме (не кажем да јесте такво) на Финтрол и Терион.

• 11 months later...
Posted
  pan satyros said:
muzika je pritisak-ne mislim nista lose!!!...treba malo vremena da se 'svari'!!!

Ovo je prilicno dobro samo da nije onog bubnja, ali nema veze...

Nego kad izlazi i jeli izasao novi album?

• 9 months later...
  • 3 months later...
Posted

Ajde, evo lepe vesti: zavrsen je novi snimak - The Song of Autarch. Max vise ne peva, nego neka devojka, tu su 4 pesme, i ovo je najbolji rad do sada! Odusevljen sam!

Jeste da je i dalje kucna produkcija, ali pesme su super, zaista jedinstven trip na ovim prostorima. Tu je i obrada najbolje pesme KG benda Slovenska Nekropola (Mesmerion, vrh!)... da ne duzim sad, detalji vec u recenziji negde (BV ili Serbian Metal.org).

Sve u svemu, bilo je vreme, i zaista bih voleo cuti celi album!!! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Ne znam sta planiraju sa ovim, da li celi album, objavljivanje, promociju...

Ako bi ostatak materijala za album bio ovog kvaliteta, to bi bio jedan od najboljih domacih albuma ove godine sigurno.

Posted

Postovanje svima,

Posto zaista nismo bili preterano aktivni svih ovih godina, red je da pojasnim bar osnovne stvari !!!!!

Dakle, doslo je do izvesnih promena u bendu Vilajet icon_mad.gif . Naime iz "faze izmisljenog jezika" danas su u prici samo Igor Djuric i moja malenkost (N. Zornic). Svako ko bude slusao ono sta sada radimo videce da su u pitanju engleski jezik, te zenski vokal, ostalo je otprilike tu negde.

Danas nas je sestoro i razlika u odnosu na "stara" vremena je u tome sto aktivno vezbamo i spremamo se za sve izvesnije nastupe.

"The Song Of Autarch" sluzi kao dokaz da smo zivi i snimljen je samo kao promo EP. Ono sta je vaznije jeste album koji je gotov i njegova realizacija bice okoncana veoma brzo.

Radni naslov albuma jeste : "Harddin" icon_rockdevil.gif

Posted

Uzgred,

svima koji su zainteresovani da cuju nas novi rad ponudicu za pocetak adrese bubnjara Bobana - bokitota@eunet.yu, te svoju nzornic@gmail.com preko kojih mozete ostvariti kontakt sa nama.

Sto se tice studija i opaske o kucnoj produkciji moram na zalost reci da smo ove cetiri pesme radili u najboljem i najskupljem studiju u Kragujevcu . Na zalost zbog cinjenice da su nam banalni razlozi - nedostatak vremena i pravog producenta, u velikoj meri uslovili zvuk koji "...Autrach" nosi. Mnogi su odusevljeni njime, neki (vidim to i ovde) jednostavno nisu .....

Uglavnom ono vaznije (album) radi se u neuporedivo boljim uslovima !!!

pivopije.gif

Posted

Hvala na podrsci !!!!

Inace, nasa pevacica je Bojana koja je vec ranije radila sa nama (Kohaar period ako se tako moze reci), i apsolutno se slazem da je u najmanju ruku posebna. Sto se albuma tice mislim da ce tek tu pokazati sve svoje kvalitete posto je ove pesme bukvalno pevala na nevidjeno ... ono u studiju joj objasnjavamo gde i sta ....

pivopije.gif

Posted

Droga kojom se citav bend zestoko radi tecnog je stanja sa simpaticnim cicom sa belim brkovima na etiketi !!!! Nisam siguran da li sam apsolutno u pravu, no mislim da je upravo ona (konzumirana u kolicinama koje se mere gajbama) stvorila taj lingvisticki poduhvat !!!!!

pivopije.gif

Guest cena
Posted

za pocetak bih mogao da kazem 15..... icon_rockdevil.gif

za ovaj bend mogu reci da zaista zvuce kao da nisu odavde 15 . Produkcija,svirka i posebno devojka koja peva...kao da nije u pitanju Srbija.Isto tako instrumentalno su daleko ispred mnogih bendova ma koja muzika da je u pitanju icon_rockdevil.gif

tako sve u svemu 15.i opet 15 evo jos jednom 15.Ma 15

ah da zamalo da zaboravim 15,15,15,15,l15,15,15,

Guest Thunderbird
Posted

Konacno radi posle vise desetina pokusaja.

Sta reci o ovim mladicima i devojkama? Nesto novo u gradu, ako se mozemo nazvatijavascript:emoticon(':muzicar:')

smilie gradom,nazalost.Dzungla je njihova.javascript:emoticon(':mhihi:')

smilie

Guest superbird
Posted

Kada sam cuo ovaj materijal bio sam odusevljen.Ovako nesto objavljeno kod nas.To je za neverovati.nadam se da ih negde mozemo videti uskoro.Svaka cast i veliki pozdrav iz Prokuplja.

P.S Ne razumem to u vezi dzungle.

Guest ceja
Posted

Nisam bas se nacitao ovijeh pisanija, ali ja sam npr. primetio da u bendu nema Maxa, cini mi se i kad sam slusao niko ne urlice, ili je mozda presao na saksofon, he he. Iskreno se nadam da to nije pogorsalo odnose medju akterima price jer je ne samo zbog tog vokalnog prociscenja stvar krenula sjajnim tokom. Samo napred i raspalici kako dolikuje.