Palicar Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Pozdrav, Obavestavamo sve zainteresovane ljude da celi EP "The Song Of Autarch" mogu skinuti na sledecoj adresi : http://www.centarsm.com/vilajet Normalno sve je besplatno i tako to .... takodje moram reci da je svaki komentar DRAGOCEN i dobrodosao !!!!! Ziveli !!!! Quote
Guest vulture Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ko je bre postavoi one pesme na http://centarsm.com/vilajet nit ima imena pesama, niti bilokakve druge informacije, to moze da bude i Indira Radic ladno. Alo thunderbird odakle si ti prijatelju doleteo? Quote
Palicar Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Sta da kazem ? Ovako, (pravi) site je u pripremi i bice gotov u toku leta, ove pesme smo "podigli' ISKLJUCIVO zbog ljudi koji ih zele cuti, te ako ih skinete i pustite u ID ce uraditi svoje - ime pesme, autor, godina i slicno, ipak za nepismene cu reci imena pesama ako zeliteda ih skinete : 01. The March Of Mysery 02. The Song Of Autarch 03. Mesmerion 04. The Silhouette pozdrav !!!! Quote
Apeiron Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 Ja bukvalno ne znam koja pesma je bolja od koje na ovom snimku... Cekam full-length sa nestrpljenjem, kao i odgovor da li da radim review za BV pre diska sa coverom ili ne (slao sam mejl bubnjaru cini mi se, i nema odgovora)... Poz! Quote
Max Butcher Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Samo ti pisi i ne sekiraj se veliki vozd misli na tebe Quote
Palicar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Max je lepo rekao, no stvarno se nadam da ce takva dilema biti ubedljivo zesca kada zavrsimo album !!!!!!! Quote
Palicar Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Apirion, sta da ti kazem sem da smo te "bombardovali" mail- ovima, jebiga neznam sta se desava !!!!! Usvakom slucaju disk ti je poslat, mada jedino sta ces novo videt je omot !!!i HIRENNSY OFF MEE NULLI !!! Quote
Apeiron Posted July 6, 2006 Author Report Posted July 6, 2006 Odlicno! Omot i treba da zaokruzi to izdanje u jedan odlican produkt Album ce biti pun pogodak, mada naravno ostaje pitanje koliko ce ga ljudi shvatiti, ali u inostranstvu valjda neko hoce. Napisao sam recenziju, ako hocete da vam je saljem, ili stavim ovde, ili procitate kod gazde Maxa... Quote
Palicar Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Pa posalji ako ti nije tesko !!!! Sledeci korak je kada se vidimo !!!! Quote
Dowla Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Skinuh sve 4 pesme, Mesmerion je bas simpa. Quote
Guest vulture Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Sam vrh. Smo da se ne zavrsi na tome!!! Quote
Palicar Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Poslednja vest u vezi svega je da ce ovaj VIS PROMENITI IME posto su neke mizerne persone zestoko nezadovoljne cinjenicom da se bend tako zove !!!! One lepse vesti vezane su za sam sastav benda, koji je KONACNO apsolutno kompletiran, prikljucenjem klavijaturiste tako da nas mozete ocekivati (makar) na tom "takmicenju" ili ti bici bendova ....... Quote
doombringer Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ma kad ce novi MILETA COLIC . Quote
666 Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Ko peva u VILAJET-u? BOJANA vs MEGABAND?hahahhahahahahahah Quote
Apeiron Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 Covek, jesi li siguran da znas koja je svrha tog smajlija? Vidim i na Balkanmedia temi da si ga koristio, a nema bas mnogo veze sa onim sto hoces da kazes. Uostalom, sta si hteo da kazes sa ovim postom iznad? Quote
Palicar Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Poštovanje svima ...... evo nakon dužeg vremena jedna vest.... Naš spot za pesmu Mesmerion uradjen još proletos možete pogledati ovde:www.youtube.com/watch?v=sOSXihxSKaY ili skinuti u znatno boljem kvalitetu ovde: http://rapidshare.com/files/133339917/Vila...merion_XviD.avi inače sam spot ima jednu grešku, tačnije ne traje 7 min već oko 4 ipo a svo ono crnilo i ona klinka iza su jednostavno greška Quote
Guest Pit Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Em je spot totalno shabanski,em je snimljen za obradu,em ste skrnavili onako dobru pesmu! Alal vam kurac! Quote
Apeiron Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 Em je spot totalno shabanski,em je snimljen za obradu,em ste skrnavili onako dobru pesmu! Alal vam kurac! Sto skrnavili pesmu, obrada je fenomenalna. Original je isto tako fenomenalan, ali ovome nista ne nedostaje. Spot sa druge strane je mogao biti bolji, tacnije, kad je vec tu bio i orkestar i ove lepe devojke sa violinama, moglo se malo efekata nabaciti na celu pricu i srediti to jos bolje. Sve u svemu, podrska sto se rada tice, valjda i kompletan album dodje u skorije vreme. Quote
Guest Pit Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Prvo,pesma je izgubila onu mracnu atmosferu koju je imala u izvedbi Slovenske Nekropole,a drugo,onaj text na engleskom zvuci totalno kretenski. Quote
Apeiron Posted August 1, 2008 Author Report Posted August 1, 2008 Prvo,pesma je izgubila onu mracnu atmosferu koju je imala u izvedbi Slovenske Nekropole,a drugo,onaj text na engleskom zvuci totalno kretenski. Pa dobila je atmosferu Vilajeta, a to i jeste poenta obrade, prilagoditi je sopstvenom zvuku, a zadrzati osnovnu poruku. Quote
Guest Pit Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Ja mislim da je obrada stala na pola puta;izgubila je shmek Nekropole,a razlikuje se od pesama Vilajeta.Jos veci problem je prepev na engleski. Quote
Palicar Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Naravno , da sam svestan da ljudi koji su intimno vezani za SN nikada neće voleti Vilajet jer ih većina, potpuno pogrešno krivi baš mene za raspad toga benda, ali šta mogu ......Ipak lično ova dva benda doživljavam kao totalne suprotnosti koje jedinu, malenu zajedničku nit imaju baš u ovoj pesmi, koja je pak i snimljena samo zato jer je simfonijski aranžman koji sam uradio ispao odlično... e, sad normalno je da ima ljudi koji više vole brundanje dva basa i (i slažem se sasvim) posebnu atmosferu koju smo na Anarhotekturi pravili, ali da se ne lažemo, svirka, produkcija, vokal ..... Što se samog spota tiče, sniman je uz veliku pomoć nekoliko kulturnih institucija iz Kragujevca, a njegov konačni izgled je naravno podložan kritici, ali ono najvažnije jeste da običan svet puno bolje prihvata samu pesmu od kada se stidljivo zavrteo na lokalnim TV stanicama ...... No evo i još jednog "spota", tačnije zajebancija montirana od filma Gospodar Prstenova (koju naravno nikada nigde nećemo emitovati), ali je ispalo zaista interesantno...... Radi se o pesmi Kohaar iz našeg starog perioda a pevaju je Max i Bojana..... http://rapidshare.com/files/132977380/Kohhar.rar .... i još samo nešto...... album 13 od 14, vokali u septembru i mix ........ Quote
Imrahil Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ima li neko link za bilo koje izdanje od Vilajeta? Quote
gadget Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 (edited) pesma mesmerion zaista zvuci pristojno u izvedbi Vilajeta. nema te mracne atmosfere, slazem se, ali je ipak jako dobro. ako se skupstina grada iskesirala za onaj poluraspadnuti pmf, onda stvarno ne znam na sta je toliko ulozeno. neako je ionako ta bina mala, i spot je mpgao da bude nogo bolji. verovanto je finansijski faktor presudio. jako mi je drago sto je odradjeno onako simfonijski, sa ucenicima muzicke skole, to je za svaku pohvalu. Malo je skucen prostor za ceo ansanmbl na bini, ali nema veze. I ona pauza, ajd ok, lice devojke, nego malo je tresh onaj nicim izvazani deo sa vatrogasnim domom na kraju, hahahaha ajd pa sve najbolje u daljem radu, nadamo se koncertima u kragujevcu u buducnosti. Edited November 30, 2008 by gadget2 Quote
Palicar Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Hvala na lepim recima, odmah da kazem da nisi u pravu sto se tice bine i prostora - spot je snoman u pozoristu ne u (sasvim se slazem) raspadnutom pmf - u. Nazalost skupstina grada nije medju donatorima, vec nekoliko manjih institucija, inace je taj orkestar sa Markom Nesicem na celu vezbao nase pesme i bilo je ideje da nastupimo zajedno bas u pozoristu, cak je i direktor muz. skole uveo Vilajet u plan i program nastave ali se sve na kraju, nazalost ispostavilo jako komplikovano za realizaciju ..... Pre svega zajednicko vezbanje ali i slobodno vreme te dece na kraju krajeva kolicina opreme neophodne za nesto tako, termini... prostor... A sto se tice onih gluposti na kraju ..... ona devojka i taj vatrogasni dom i slicno.....radi se o banalnoj gresci lika koji je rendajuci spot pogresio.... znaci poslednji kadar spota jeste devojcica u publici nakon toga sve ostalo je greska a covek je ne gledajuci podigao na yuotube i tako osta tamo...... Imrahil - svi linkovi na kojima je bilo materijala benda Vilajet su mrtvi na zalost no ako zelis da bilo sta downlaodujes javi mi se na [email protected] i ja cu ti to uploadovati na rapidshare .... Inace za sada nas maleni "opus" izgleda otprilike ovako: Fahhan - izmisljeni jezik Max na vokalu Kohhar - gotovo isti materijal, znatno boljeg kvaliteta, pevaju i Max i Bojana 14 pesama The Song Of Autarch - 4 pesme, engleski, Bojana Pastirski San - poslednja uradjena pesma na srpskom jeziku.... Quote
Recommended Posts