Apeiron Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 (edited) AS I FALL http://www.serbian-metal.org/index.php/skrecemo-vam-paznju-na-as-i-fall-banja-luka.html EP sveze snimljen u Paradox studiju, a poslusati ga mozete ovde: http://www.myspace.com/asifallbih Postena svirka, nema sta. Edited March 28, 2010 by Apeiron Quote
Tower... Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Još jedan u nizu core "As..." bendova. 1 1 Quote
-HammerkA- Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Još jedan u nizu core "As..." bendova. Nemoj tako, uvredice se momci, a i prethodnici iz BG-a :D Quote
Apeiron Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 Još jedan u nizu core "As..." bendova. Komentar nije bas na mestu, jer ako ces tako procenjivati bendove, sta reci za 100909434 domacih thrash metal sastava, ima li tu originalnosti i sekunde? Quote
Tower... Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Komentar nije bas na mestu, jer ako ces tako procenjivati bendove, sta reci za 100909434 domacih thrash metal sastava, ima li tu originalnosti i sekunde? Ne, ne, nisam ja prokomentarisao bend, samo sam zapazio da brda tih core bendova nose ime koje počinje sa "As..." x) Čak već postoji bend koji se zove As I Fall. x) A, što se tiče thrash bendova, i domaćih i stranih, oni često uzimaju imena od pesama nekih starih bendova (Toxic Trace, Space Eater, Kuga, od domaćih, kad ih već spomenu ) Quote
Apeiron Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 (edited) A, što se tiče thrash bendova, i domaćih i stranih, oni često uzimaju imena od pesama nekih starih bendova (Toxic Trace, Space Eater, Kuga, od domaćih, kad ih već spomenu ) Aha, dakle, razlika je u tome sto thrash bendovi uzimaju imena od pesama nekih starih omiljenih bendova, dok metalcore danasnji bendovi uzimaju imena od kombinacije reci iz naziva njihovih omiljenih bendova. U cemu je jedno pozitivno, a drugo negativno? Nije da branim, ali tako je kako je. p.s. A da kazem i koju na temu ovog snimka, recimo Cool je ovo, dobra produkcija, precizna svirka, idejno dobro realizovane pesme, vokali su ok. Ako se ostavi po strani ta prica o originalnosti, ovo je sasvim korektan materijal. Edited March 28, 2010 by Apeiron Quote
azal Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 svirka je standardna skroz ali mi se svidja sto su solaze dobre i fino promisljene, to se bas retko cuje u metalcore-u Quote
Apeiron Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 Jednu je svirao Srdjan Brankovic, moze se skontati Quote
azal Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Jednu je svirao Srdjan Brankovic, moze se skontati verovatno samo i tu cuo onda Quote
Guest dario2508 Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 AS I FAIL. hvala na komentaru! Tvoj najvise cijenimo! haters rule! verovatno samo i tu cuo onda Izvini ali napisao si SOLAZE a ne SOLAZA? I na DARE pjesmi je svirao Srki solazu ostalo smo mi svirali. I ako uzmes u obzir da smo sve snimili za 4 dana na vrat na nos... a vokale za 3 sata sve. Meni licno je sasvim ok Dobar bend ! Samo napred ! Hvala ti! 1 Quote
*Nameless* Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Support za 'kipu Rozi Jebeni Metal Quote
Apeiron Posted August 8, 2010 Author Report Posted August 8, 2010 Pobedili na zajecarskoj Gitarijadi! http://www.serbian-metal.org/index.php/as-i-fall-pobednici-44.-zajecarske-gitarijade.html Quote
voodoo_ Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Ne znam za vas al meni je do jaja drago što je jedan metalcore bend pobedio na Gitarijadi, alal vera Quote
madness Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 Nista originalno, cak mi i pesme koje sam cuo od njih, lice na neke tudje pesme... A to sto su pobedili u Zajecaru ne znaci nista, jer je slabo ko od ranijih pobednika uradio nesto, ima i boljih domacih bendova... 2 Quote
PuPaK Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Mene boli kurac sto predstavljate nesto sto vec postoji i ponovljeno je 18929 put,gurajte napred,svirajte i uzivajte,ja sam za vas navijao na Dzitarijadi i pobedili stee,jej,tukli smo se kao svinje u sutkenzi dok ste sviralii! pozz m/ 1 Quote
Recommended Posts