Jump to content

Recommended Posts

Posted

Još jedan u nizu core "As..." bendova.

Komentar nije bas na mestu, jer ako ces tako procenjivati bendove, sta reci za 100909434 domacih thrash metal sastava, ima li tu originalnosti i sekunde? :pivopije:

Posted

Komentar nije bas na mestu, jer ako ces tako procenjivati bendove, sta reci za 100909434 domacih thrash metal sastava, ima li tu originalnosti i sekunde? :pivopije:

Ne, ne, nisam ja prokomentarisao bend, samo sam zapazio da brda tih core bendova nose ime koje počinje sa "As..." x)

Čak već postoji bend koji se zove As I Fall. x)

A, što se tiče thrash bendova, i domaćih i stranih, oni često uzimaju imena od pesama nekih starih bendova (Toxic Trace, Space Eater, Kuga, od domaćih, kad ih već spomenu :P )

Posted (edited)

A, što se tiče thrash bendova, i domaćih i stranih, oni često uzimaju imena od pesama nekih starih bendova (Toxic Trace, Space Eater, Kuga, od domaćih, kad ih već spomenu :P )

Aha, dakle, razlika je u tome sto thrash bendovi uzimaju imena od pesama nekih starih omiljenih bendova, dok metalcore danasnji bendovi uzimaju imena od kombinacije reci iz naziva njihovih omiljenih bendova. U cemu je jedno pozitivno, a drugo negativno? :meshuggah:

Nije da branim, ali tako je kako je.

p.s. A da kazem i koju na temu ovog snimka, recimo ;)

Cool je ovo, dobra produkcija, precizna svirka, idejno dobro realizovane pesme, vokali su ok. Ako se ostavi po strani ta prica o originalnosti, ovo je sasvim korektan materijal.

Edited by Apeiron
  • 2 weeks later...
Guest dario2508
Posted

AS I FAIL.

hvala na komentaru! Tvoj najvise cijenimo! :) haters rule! ;)

verovatno samo i tu cuo onda :D

Izvini ali napisao si SOLAZE a ne SOLAZA? I na DARE pjesmi je svirao Srki solazu ostalo smo mi svirali. I ako uzmes u obzir da smo sve snimili za 4 dana na vrat na nos... a vokale za 3 sata sve. Meni licno je sasvim ok :)

Dobar bend ! :pivopije:

Samo napred !

Hvala ti! :)

• Downvote 1
  • 4 months later...
Posted

Nista originalno, cak mi i pesme koje sam cuo od njih, lice na neke tudje pesme... A to sto su pobedili u Zajecaru ne znaci nista, jer je slabo ko od  ranijih pobednika uradio nesto, ima i boljih domacih bendova... 

• Upvote 2
Posted

Mene boli kurac sto predstavljate nesto sto vec postoji i ponovljeno je 18929 put,gurajte napred,svirajte i uzivajte,ja

sam za vas navijao na Dzitarijadi i pobedili stee,jej,tukli smo se kao svinje u sutkenzi dok ste sviralii! pozz

m/

• Upvote 1