Jump to content

2010.08.12-14. *Josefov, Czech Republic* Brutal Assault 2010

Recommended Posts

Posted (edited)

@personal demon: pa daj neke informacije onda, tvoja iskustva i slicno. sta i kako za put, smestaj i sl?

Edited by Uruk Hai
Posted (edited)

Sto se tice opcija i prevoza, imate i Lastin bus, jedino je smor sto ide samo 2x u toku nedelje. Karta ne bi trebalo da je vise od 60-70e. Ja bih isao najverovatnije tako (kad bih isao), par dana ranije odem i vratim se par dana posle festa, vidim Prag jos jednom, jer je prelep. Ako neko hoce da se guzi po hostelima, ja sam bio u Hostelu Vesta, koji se nalazi u zgradi glavne zeleznicke stanice, pristojan i jeftin (10e je bilo nocenje tada).

Edit: 7600 povratna. http://www.lasta.co.rs/red-voznje/381/cene-medjunarodni-saobracaj

Edit 2: tek sad kontam da je to na 130km od Praga, tako da kontam da smestaj otpada :D

Edited by Simadin
Posted (edited)
  On 3/16/2010 at 10:09 PM, Uruk Hai said:

@personal demon: pa daj neke informacije onda, tvoja iskustva i slicno. sta i kako za put, smestaj i sl?

Oba puta smo isli nas 4 kolima,to mozda nije najpovoljnije ali je najzgodnije.Smestaj u kampu kao i vecina ljudi,kamp postoji pokraj prostora festivala ali kamp je zapravo i svuda po gradicu.Autom je prakticnije jer je lakse skoknuti i natovariti gepek pivom,i ove voznje vozom koliko znam ne idu direktno do Josefova.Inace Josefov je stari grad/tvrdjava u sklopu grada Jaromera. Jeftinoca,dobra hrana i cuga,na festival area je pivo 1 euro,to necete naci nigde u blizini.U trgovinama i duplo jeftinije.Sam festival je odlicno organiziram,jedine zamerke bile su na neke sitnice,tipa wc-ovi tusiranje i to,ali i na tome opasno rade i sa time nema problema vise.

Ako vas zanima nesto konkretno,pitajte.

Edited by Personal Demon
Posted

gde ima informacija o smestaju lokalnom i hostelima?

meni ce biti tu ortak iz amerike koji ce malo da putuje po evropi pa ce sigurno imati i prtljag i laptop pa nesto ne bih ostavljao sve to u sator da neki rus pisa po stvarima

Posted

ja sam se ipak vise agnosticu obradovao, jbg ne slusam Watain :D da je Secrets of The Moon bio taj black metal bend onda bih vec skakao od srece :D

Posted

Prosle godine je bolji lineup bio, ove godine dosta slagera, isto evrovizija, i ovaj Watejn, zato je Nocturno tude. Ajte ljudi organizujte se pa da pijemo jeftini ceski alkohol i deremo masne Cehinje, toga ima na bacanje. Organizujte kakav kombi, najjeftinije cete proci. I onaj ko misli da ce pogledati sve bendove koji ga interesuju nek odmah otpise tu ideju, nema se ni snage, ni vremena.

Jebo bendove, bitno je druzenje,pice, i tako to, ajte sad se organizujte u miru i veselju.

On 3/16/2010 at 9:03 PM, Talvi said:

E, ovako, narode, sad ozbiljno, imam kakav-takav info.

Devojka iz HR koja je isla prosle godine kaze da je uzela direktan voz Zagreb-Prag (a to imamo i mi iz Beograda, bar kako kaze sajt Zeleznica Srbije), putovala je sa jos trojicom ljudi i povratna vozna karta je kostala oko 60 evra po osobi, tako da bi i odavde trebalo da bude slicno, valjda. E sad, ona nije isla skroz do Praga nego je izasla u Pardubicama (put je trajao oko 14-15 sati, racunajte slicno trajanje i odavde - na sajtu kaze 15 sati do Praga), to je na oko sat vremena voznje od festivala i uzela je lokalni voz do tamo. Vazan deo price je da tamo uopste nije kupila kartu jer je u vozu bilo nekoliko stotina ljudi "sumnjivog" izgleda pa kondukter nije ni pitao za kartu. :haha:

Sve u svemu, ne zvuci toliko tesko kao sto smo mislili. :haha:

Kombi ljudi, kakav voz. Iznajmite kombi i svoji ste ljudi, mozte pit,radit sta hocete a nece vas izaci vise od 60 eura sa gorivom zajedno. Joj Talvi da mi je tebe vidjeti i tvoju namjeru da pogledas sve bendove koje si naumio, ako to uspijes pored one hrane, piva od 1 euro i onih kurvi onda cu ti se pokloniti kao kakvom bozanstvu pred masom.

Posted

mislim da ce malo vise da kosta da platis lika sto vozi kombi da bleji u nekom ceskom selu tri dana sa ruskim metalcima.

On 3/24/2010 at 1:32 PM, Defunctus said:

Nadjoh na nekom forumu informaciju da ce vrlo vjerovatno Gorguts biti potvrdjen...to bi bilo fino.

samo fino?

narocito zato sto sviraju kevin i colin iz distritmije sad.

Posted
  On 3/24/2010 at 9:11 AM, azal said:

ili nisam uopste primetio ili su tek sad dodali Candlemass :o

Meni su oni u top must see bendova

On 3/24/2010 at 12:32 PM, Sadomator said:

Kombi ljudi, kakav voz. Iznajmite kombi i svoji ste ljudi, mozte pit,radit sta hocete a nece vas izaci vise od 60 eura sa gorivom zajedno. Joj Talvi da mi je tebe vidjeti i tvoju namjeru da pogledas sve bendove koje si naumio, ako to uspijes pored one hrane, piva od 1 euro i onih kurvi onda cu ti se pokloniti kao kakvom bozanstvu pred masom.

Ja idem tamo zbog muzike :redface:

On 3/24/2010 at 1:32 PM, Defunctus said:

Nadjoh na nekom forumu informaciju da ce vrlo vjerovatno Gorguts biti potvrdjen...to bi bilo fino.

To bi bilo bolesno! Da li sviraju sta sa debija, majku im...

Posted
  On 3/24/2010 at 12:32 PM, Sadomator said:

Joj Talvi da mi je tebe vidjeti i tvoju namjeru da pogledas sve bendove koje si naumio, ako to uspijes pored one hrane, piva od 1 euro i onih kurvi onda cu ti se pokloniti kao kakvom bozanstvu pred masom.

Moze se jesti i piti i dok se gledaju svirke. ;) E, a kurve bi vec mogle da mi odvuku malo paznje... :haha:

Posted (edited)

Odlicno. Jos me ortak zvao u cesku pre godinu dana, sada cu da zapiszidm samo tako, pa onda kod drugarica u rusiju. Da vidite kakve su ljudi. :wub:

Edited by Jarac
Posted

Drugovi borci,

upravo mi se javio organizator festivala ( moj odlican prijatelj ) , zeli da mu pomognem oko promocije festivala u nasoj zemlji i da organizujem prevoz na festival....

Rekao sam mu kakava je situacija.... razmislite malo sta i kako , pa mi javite ovde ... ako vam to bude interesantno, ja znam jedno 5-10 ljudi koji bi isli sigurno... tako da mini bus/kombi bi mogao da se skrpi...

Mozda uspem i da izvucem da nam da popust na karte na festival, tako da mozda uspemo da se iskombinujemo nesto jeftinije da prodjemo ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...