Jump to content

2010.08.12-14. *Josefov, Czech Republic* Brutal Assault 2010

Recommended Posts

Posted

Uvek zadrigli Axl Rose...

Nikad zadrigli Tomas Haake...

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

koliko su bukvalni cesi sa zanrovima, Meshuggah su "innovative complicated metal" :D

Kapiram da je Gojira onda semi-innovative semi-complicated metal.

Posted

kako cete vi da uzimate karte? jel moze da se rezervise pa tamo da se pokupe, il da posalju na kucu? meni su stigle prosle god za neki drugi festival al je cimanje bilo mesec dana oko toga

Posted

Kul, znaci potvrdjeno je. A ja juce dobio informaciju da ce ipak biti placeni zaostali honorari, koliko vidim ovo se i definitivno nece propustiti :pivopije:

Posted

evo ja uzeo kartu i mesto u onom vip kampu, dobijes sator i ima svetla i obezbedjenja sve full, sve ukupno 65 eura.

Posted (edited)

jesi sam preko paypala uzeo ili si iscimao nekog

(jbte 65 jura, bas nije nista)

Edited by stormtrooper
Posted

hm, treba mi pomoc nekog ko ima pristup tome, imam pare ali sa time mogu za sad samo da se slikam, jbni paypal <_<

any ideas, metalci?

Posted

Slazem se sa ovim...Mislim,otici u Cesku,a ne obici Prag,nego ici Bg-selo gde je festival-Bg,bezveze.

aman to u avgustu šta ima da obilaziš po takvoj žegi :P

aaaa COCK AND BALL TORTURE!!! #)

koliko dugo se putuje do tog jaroslava?

Posted

oko 15h je vozom odavle do jaromera (preko madzarske) i onda oko 20 minuta peske do te prcvare. Kontam da je busom manje, a autom/kombijem tek

Posted

aman to u avgustu šta ima da obilaziš po takvoj žegi :P

aaaa COCK AND BALL TORTURE!!! #)

koliko dugo se putuje do tog jaroslava?

Izdao si Party San i mene. I Lividity. :no:

Posted

ima i truper veze po belom svetu i fala bogu paypal im je dostupan, sad se samo jos ceka Frubi i cena prevoza :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted

Alkonost???

Do jaja, taman da se jos vrnem u proslost, ura XD

Enivej, jedno n00b pitanje, vrece nisu ukljucene u kamp, jel, tj. to bih morao da nosim

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...