FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 nema nista od nas ovog puta. cim se ne oglasavamo valjda to znaci to ...
Guest Pit Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 nema nista od nas ovog puta. cim se ne oglasavamo valjda to znaci to ... FOAD! Pa, koji ste kurac kacili onaj info na BA sajt?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 jbg. ne mogu se bakcem sad sa tim .... imam neke druge stvari koje su mi bitnije .
Sadomator Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ko ode na festival busom i pri tome bude spavao u hotelu, e onda ne znam. Koji kurac spavati u hotelu kad ima kamp zona, gdje je sva raja,zezancija itd + ustedis para. I najbolje je iznajmiti kombi i nadjete dvojicu vozaca i na put,valjda neko od vas ima vozacku. Ako neko bude u Budimpesti 10-tog nek se javi da blejimo po nocnim klubovima po izrazito jeftinim cjenama
azal Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 meni izadje hostel oko 25 evra vise nego da spavam u kampu. znaci da mogu da se tusiram, nece neki pijani rus pisati po meni dok budem spavao, nece mi niko ukrasti mobilni i ipod, spavacu na krevetu >>>>> Pritom ce nas biti oko 10 u istom hostelu pa cemo se zezati svakako. Imam 29 god, posao, zenu, kera, stan, ne zelim da kampujem sa znojavim poljacima, vec da pijem pivo i gledam dobre metal bendove sa ekipom.
Sadomator Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Kakvim znojavim Poljacima? I ko ce ti ukrasti mobitel,odjecu itd? To su gluposti, prosle godine nije ni jedna kradja zabiljezena, a i uvjek bude neko od ekipe oko satora.U kamp zoni imaju tusevi. Dobro,nekom je gust u hotelu jebiga, postujem.Prosle godine s nama su bila dva bracna para, a oko nas i dede sa unucima
Oddball Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 u principu se slazem, jebo pijane ruse i poljake i slicne, ali eto, gradsko dete pa nisam kampovao nikad
Sadomator Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ko bude kampovao nek se javi da se napravi kakav dernek, ja nosim domaceg vina i rakije, bit ce i viskija, pa ako ko odbije onda je peder
Uruk Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 hostel u Pragu: rezervisan bus: rezervisan kamp: rezervisan mapa sa svim pivnicam u centru praga: rezervisana karta za fest: nije rezervisana , ali trebalo bi da ih bude na ulazu (neka me neko ispiravi ako gresim) Brutal Assault 2010, here i come
azal Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 bice na vratima za samo 60 evra. ja sam kao idiot uzeo paypal informaciju od burazera i kupio 5 karta umesto da mi on sam to uradi i sad cekam 10 dana da provere jel legalno zato sto je naruceno sa srpskog IP-a. fejl.
AnaLizator Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Dodase jos par bendova na sajtu - Prvni Hore,Ignominious Incarceration,Godless Truth - pretpostavljam da ce ovi svirati u sredu...
gruban Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 otvorio nam se jedan krevet u hostelu jer je ortak odustao. pa ako je neko zainteresovan moze da mi se javi. moze i preko mene karta da se uzme takodje za fest. mogao si mi bar reci da si me delozirao
AnaLizator Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Jos ~40h do polaska !!! Ispasce jos na kraju pun BA fest Srbalja...
archsound Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) jbg, onda sam picka I jesi picka Azale, haha. Dok se mi budemo valjali po blatu, ti neces moci da se odvojis od neta u hostelu pa da vidis kome ce bojle da bude. Btw,nasli smo hostel u Pragu sa bazenom i saunom, mi idemo tamo (naravno ima i net)!!!! Edited August 6, 2010 by archsound
Oddball Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 svaki hostel mora da ima net za dz koliko ja znam
Uruk Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 pise na sajtu festa da je izasla satnica u sekciji program, ali ja sam corav i ne vidim gde im je program na sajtu ali sam nasao zato na jednom drugom mestu trebalo bi da je tacno
gruban Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 svaki hostel mora da ima net za dz koliko ja znam i bazen i saunu COCK AND BALL TORTURE u 10 sati!!! to mi reci, mamurluk be gone http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/EZXX0012?from=search_10day
gruban Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 metal festival bez kiše je kao Štrumfus bez Papa Hela, naivan u najmanju ruku!
Recommended Posts