Jump to content

2010.08.12-14. *Josefov, Czech Republic* Brutal Assault 2010

Recommended Posts

Posted

Pa, bolje da se plati skuplje, a da putujemo normalno, nego drznedaj, al' za male pare. Kolika je razlika u ceni izmedju kombija i mini busa?

Posted

Dajte neku listu bendova formiranih 1995. a da su se sad zdali u slavlje. :haha:

Nas'o je. :haha:

* Agalloch

* Borknagar

* Ensiferum

* Shadows Fall

* Slipknot

* Solefald

* Kraljevski Apartman

* Moonsorrow

* System of a Down

* Thyrfing

* Xasthur

Xasthur precrtati, Moonsorrow je vec potvrdjen... Samo da nije Apartman! :haha: Mozda Agalloch, jbt. :D

Posted

Pf! Jeb'o ti takav ,,organizovan" prevoz kad putujes od Bg-a do Budimpeste, pa onda presedas i cekas bus za Prag, pa onda od Praga do festa kud koji mili moji jos 130 km, a da pritom ne govorim o ljudima koji prethodno moraju da dodju do Bg-a. Ako idem pesaka do festa, kostace me 0 evra, ali nije u tome poenta.

Ja nisam pricao o organizovanom odlasku u Prag na taj festival vec o nekom alternativnom nacinu kako stici do Praga(i druge velike gradove u Evropi) za sitnu lovu. Ti bi mozda dao 150 eura za voz do Praga i nazad i posle festivala odmah kuci, a ja bi za tih 150 eura pre odabrao "orangeways" i prenociste u nekom hostelu za 15 eura pa ostanem i sutradan u Pragu i lepo istusiran i naspavan idem kuci.

Posted

Ti bi mozda dao 150 eura za voz do Praga i nazad i posle festivala odmah kuci, a ja bi za tih 150 eura pre odabrao "orangeways" i prenociste u nekom hostelu za 15 eura pa ostanem i sutradan u Pragu i lepo istusiran i naspavan idem kuci.

Slazem se sa ovim...Mislim,otici u Cesku,a ne obici Prag,nego ici Bg-selo gde je festival-Bg,bezveze.

Posted

Slazem se sa ovim...Mislim,otici u Cesku,a ne obici Prag,nego ici Bg-selo gde je festival-Bg,bezveze.

Ja idem na fest, a za Cesku me zabole. Taj fest je mogao da bude u bilo kojoj zemlji i isto bi mi se hvatalo. Jednom sam istovremeno otisao na jedan fest u inostranstvu i bio turista i zesce sam pojeo govna. Od tad pravim veliku razliku izmedju te dve stvari. Veliku!

Posted

Kada ja odlucim da idem na neki fest, obicno bendovi krenu da odustaju, a kao zamene se ubacuju kojekakve budalastine...

Ovaj put kanda ide malo drugacije, svaki dan sve bolji i bolji bendovi, tako da ce ili da nas onaj meteor pogodi malo ranije, ili necu dobiti pasos na vreme...

:bigblue:

Posted

Evo vam link nekog Madjarskog low cost bus prevoznika

http://www.orangeways.com/

Karta u jednom pravcu Beograd-Budimpesta je 14 eura. Budimpesta-Prag je mislim 16 eura. Znaci mozete do praga za 30 eura.

Orange Ways još uvek nije ubacio Beograd u svoje redovne linije, to je trebalo da bude od februara ali je pomereno za jun (čini mi se), a ko zna možda opet pomere taj datum....ne bih se ja uzdao u neku kompaniju koja još nije ni počela sa radom u našoj zemlji ;)

Posted

Haha, Google Translate prevod teksta na ceskom sa sajta:

One of the headliners Brutal Assault festival becomes a band ... ... ...!

Something you are missing the title? If so, concentrate on Monday, the 12th April. On this day at this site will name a band that you sit on your ass. Bands that of 15th Anniversary year make a real holiday. Enough talk, watch www.brutalassault.cz on Monday. Tickets for a discounted price only available until April.

Da vidim i to. :haha: Ko slavi 15 godina rada ove godine?

Ne znam po čemu si zaključio da je bend taj koji slavi 15 godina rada, kaže da bend od petnaestogodišnjice festivala pravi praznik.

• Upvote 1
Posted

joj, ako ispadnem tutumalj neki i ne odem ima da izedem svoja muda.

mada ono, najverovatnije idem, znacu za jedno mesec dana najkasnije(ako ne i ranije) sigurno dal' idem ili ne :D

inace i meni je bzvz da odem tamo a ne obidjem Prag

Posted

inace i meni je bzvz da odem tamo a ne obidjem Prag

isto.

verovatno cu dan ranije u prag pa da zabodem neki hostel.

Posted (edited)

pise se indestructible.

Edited by LazaGNR
Hvala na ispravci azale...i dosta sa fotomontazama.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...