Oddball Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 a jebem ti kisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 nothing like some cock and ball torture early in the morning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 pise na sajtu festa da je izasla satnica u sekciji program, ali ja sam corav i ne vidim gde im je program na sajtu ali sam nasao zato na jednom drugom mestu http://www.metalmassacre.cz/barunningorder2010.JPG trebalo bi da je tacno Na sajtu je Sigh drugi dan,Watain treci...mislim da su to jedine razlike i da nema drugih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 videh i ja malocas da je izasao raspored na sajtu. daklem http://brutalassault.cz/en/schedule/ to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 najbolji prelaz ill nino/necrophagist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 najbolji prelaz meshuggah/hypocrisy fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 taj ima smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) videh i ja malocas da je izasao raspored na sajtu. daklem http://brutalassault.cz/en/schedule/ Gledam taj raspored tamo i... Jel to ima samo 1 bina,pa svaki bend u proseku svira 30 min. (eventualno ako je headliner,pa svira 50 min.) ili...? EDIT:OK,sad sam prelistao temu i video da ima 2 stage-a. Vec sam se bio zabrinuo da ce svi bendovi svirati po 30-40,max. 50 minuta EDIT 2: A i ovo nije lose: Evo vam link nekog Madjarskog low cost bus prevoznika http://www.orangeways.com/ Ima i verzija na srpskom: http://www.orangeways.com/sr Mada za pretragu preporucujem 'engleski',jer kad izaberes srpski i krenes pretragu rezultati su na majdarskom Edited August 8, 2010 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 vrijeme se mijenja u momentu http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/55 da ovako samo ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Gledam taj raspored tamo i... Jel to ima samo 1 bina,pa svaki bend u proseku svira 30 min. (eventualno ako je headliner,pa svira 50 min.) ili...? EDIT:OK,sad sam prelistao temu i video da ima 2 stage-a. Vec sam se bio zabrinuo da ce svi bendovi svirati po 30-40,max. 50 minuta EDIT 2: A i ovo nije lose: Ima i verzija na srpskom: http://www.orangeways.com/sr Mada za pretragu preporucujem 'engleski',jer kad izaberes srpski i krenes pretragu rezultati su na majdarskom ima brdo tih madjarskih low cost mnogo dobrih, ali su bukirani dosta unapred nazalost. put istine je vozom do peste pa iz peste za brno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 put istine je vozom do peste pa iz peste za brno. do jaja sto ste tu informaciju sad podelili sa nama, bice mi jako korisna s' obzirom da sam vec u Pragu koliko vas izadje to(zanima me, cisto informativno)? i Lazo (GNR) imaju dve bine, ali ce bendovi svirati 30-40 (max 50) minuta. dok na jednoj bini nastupa bend, na drugoj se namesta oprema za sledeci, ali na BA u jednom trenutku nastupa samo jedan bend Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 koliko smo racunali, 27 evra povratna bg-bp i onda oko 50-60 bp-brno, mada nismo jos sigurni, idemo na slepo zato sto smo metalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) i Lazo (GNR) imaju dve bine, ali ce bendovi svirati 30-40 (max 50) minuta. dok na jednoj bini nastupa bend, na drugoj se namesta oprema za sledeci, ali na BA u jednom trenutku nastupa samo jedan bend E do kurca... Nego,jel zna neko posle put od Praga/Brna do tog Jezefow-a? Isao sam na Deutche Bahn,ali mi izbacuje neke puteve preko Breclava (ako se ide iz Brna),tj. Ostrave (ako se ide iz Praga),a sve to (obe pruge) preko neke "Warszawa Wschodnia" stanice (sve sa presedanjima) Ili da se iz Praga uzme bus do tog mesta gde je festistival? EDIT:onima koji su vec tamo (u Ceskoj) - jel pada kisa? I ako pada - jel ono 'provala oblaka' il tek nesto malo? Edited August 9, 2010 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 The festival ground is about 20 min. [2km] walk from the train station in Jaromer. The walk from the bus station "Na Spici" in Jaromer will take around half an hour. A od Praga do Jaromera vozovi idu k'o tramvaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 koji kurac se desava sa prognozom, svaki dan se mijenja u potpunosti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 koliko smo racunali, 27 evra povratna bg-bp i onda oko 50-60 bp-brno, mada nismo jos sigurni, idemo na slepo zato sto smo metalci pa bolje ovim lastinim direktno do Praga da ste isli, ispadne vas isto(tj ako idete bg-brno manje), a ne jebatate se sa presedanjem i sl. jedino ako ste se na tu opciju odlucili zato sto nema karata vise, pa da vas razumem EDIT:onima koji su vec tamo (u Ceskoj) - jel pada kisa? I ako pada - jel ono 'provala oblaka' il tek nesto malo? padala je jedno 2 sata (oko podne) casbas bas mala kisica, cas kisa(ali normalna kisa, nije nikakva kisetina/provala oblaka). mada, ovde se vreme menja na svakih sat, ko ova prognoza sto gruban kaci lazo(gnr) je l' ti to planiras da ides na Brutal Assault? ovde nema Manovara za vozove do Jaromera ne znam, ja o tome ne mislim vec drugi, ali iz Praga ima na svakih sat(bar sam tako obavesten) od 8-15evra je, u jednom pravcu, varira cena od voza do voza. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 pa bolje ovim lastinim direktno do Praga da ste isli, ispadne vas isto(tj ako idete bg-brno manje), a ne jebatate se sa presedanjem i sl. jedino ako ste se na tu opciju odlucili zato sto nema karata vise, pa da vas razumem padala je jedno 2 sata (oko podne) casbas bas mala kisica, cas kisa(ali normalna kisa, nije nikakva kisetina/provala oblaka). mada, ovde se vreme menja na svakih sat, ko ova prognoza sto gruban kaci lazo(gnr) je l' ti to planiras da ides na Brutal Assault? ovde nema Manovara za vozove do Jaromera ne znam, ja o tome ne mislim vec drugi, ali iz Praga ima na svakih sat(bar sam tako obavesten) od 8-15evra je, u jednom pravcu, varira cena od voza do voza. Laza je odabran od strane Crnih Legiona da bude u ličnoj gardi Lorda Cryptosa na njegovom putovanju kroz beskrajne dimenzije! Čak i jedini iz Srbije ima i VIP propusnicu koju jelično dobio od Brutal Assaulta! poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) pa bolje ovim lastinim direktno do Praga da ste isli, ispadne vas isto(tj ako idete bg-brno manje), a ne jebatate se sa presedanjem i sl. jedino ako ste se na tu opciju odlucili zato sto nema karata vise, pa da vas razumem Jeftinije ce nas ovako doci za nekih 40-ak eura i skracujemo put za oko 2 sata...a i vise zadovoljava nase avanturisticke potrebe. Edited August 9, 2010 by Defunctus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Danko, pazite se Kobajića, opasan je, nemoj da ste zaspali ni u jednom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Haha,rekoh iznad da idemo smo u avanturistickom duhu,tako da,sta znam...mozda nas umor savlada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 http://www.weather2umbrella.com/en/weather-forecast-jaromer/eta/1/526241/1/6h malo optimisticnija prognoza vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 The festival ground is about 20 min. [2km] walk from the train station in Jaromer. The walk from the bus station "Na Spici" in Jaromer will take around half an hour. A od Praga do Jaromera vozovi idu k'o tramvaji Jebem mu kevu,ovaj Deutsche bahn sajt onda nista ne valja Ukucam u pretrazi Prague-Jaromer i opet mi daje neke leve rezultate (sa od 2 do 5 sati putovanja izmedju te 2 stanice ). lazo(gnr) je l' ti to planiras da ides na Brutal Assault? ovde nema Manovara Dolazim,dolazim...da ubijam nevernike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Jebem mu kevu,ovaj Deutsche bahn sajt onda nista ne valja Ukucam u pretrazi Prague-Jaromer i opet mi daje neke leve rezultate (sa od 2 do 5 sati putovanja izmedju te 2 stanice ). Dolazim,dolazim...da ubijam nevernike Tako je, prosto neverovatno da nema Guardijana ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Nego,ovi sto kazu da od Praga do tog cuda gde je festival vozovi idu ko tramvaji... Jel mozete da se raspitate jel ima neki polazaka tipa oko ponoci (posle 11 uvece)? EDIT:sad sam video...ima neki iz Praga u 0:24...ali taj stize u 5 ujutru u Jaromer Nista onda... Edited August 10, 2010 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Evo za par sati se kreće prvo putem Budimpešte pa odatle pravc Češka: Bal-sagoth, Ihsahn, Moonsorrow, Barren Earth, Ensiferum i ostali čekaju na dolazak Lord Cryptosa i njegove volšebne pratnje! HAMMER OF EMPEROR! Assemble the legions, forward the iron Felix, our victory here is assure!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts