Nazzgul Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne svira SYMPHONY X !! BEDAK!! KAKAV BEDAK! :(
LazaGNR Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Jebi ga,zajebo sam se oko line up-a kad smo pricali... Anyway,sa sajta zeleznice Srbije (http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/medjunarodni_saobracaj/cene_prevoza_v01.html) LJUBLJANA SPECIJAL Cena vozne karte 2.razreda i rezervacije sedišta iznosi 25 Evra + (http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/medjunarodni_saobracaj/komercijalne_povlastice_v01.html) LJUBLJANA SPECIJAL Za relaciju Beograd – Ljubljana, postoji određen kontigent voznih karata drugog razreda koje se prodaju po tržišnoj ceni od 25,00 EUR. Broj ovih karata je ograničen (6 karata po jednom vozu) i mogu se kupiti najkasnije na tri dana pre polaska voza. Generalni plan je da se ide vozom do LJubljane,posle cemo se snaci tamo kako cemo dalje. Drug (Gojko),koji je vec bio tamo,mi kaze ovo :"Od Ljubljane do Tolmina ide bus za 20 EUR, put od 2 i vise sata, postoje po planinama. Tolmin je selo u kojem se lako snadjes, samo pitasljude." [email protected] - ako i dalje ime nekog od zainteresovanih EDIT: Gledam red voznje iz BG-a za LJubljanu: Red vožnje od stanice: BEOGRAD do stanice: LJUBLJANA datum putovanja: 30.06.2010. 210 BEOGRAD - LJUBLJANA krece 05:35, stize 15:17, trajanje putovanja 09:42 - - Detaljnije o 210 414 BEOGRAD - LJUBLJANA 10:20 20:39 10:19 - Detaljnije o 414 412 BEOGRAD - LJUBLJANA 15:25 02:10 10:45 - Detaljnije o 412 314 BEOGRAD - LJUBLJANA 21:40 07:23 09:43 - Detaljnije o 314 Najzgodnije dodje da se krene onim u 21.40,pa da se u LJubljani bude sledeceg dana u pola 8 ujutru... EDIT 2: Razmisljao sam i o putovanju avionom do LJubljane. Cene su (povratna karta) su nesto skuplje - Adria (to je valjda slovenacki prevoznik) 190 dolara,a JAT 200 dolara. Edited June 30, 2010 by LazaGNR
LazaGNR Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Inace,za one koji ne znaju,line up je ovaj: Metalcamp 10 Lineup: Soulfly Immortal Behemoth Hammerfall Cannibal Corpse Six Feet Under Nevermore Sonata Arctica Dark tranquillity Paradise Lost Obituary Exodus Sabaton Overkill Korpiklaani Leaves' Eyes Ensiferum Equilibrium The Exploited Decapitated Epica Finntroll Insomnium Kalmah The Devils Blood Ex Deo Trail of Tears Enforcer Suicidal Angels Demonical (http://www.metalcamp.com/index.php?page=program)
Nazzgul Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Ima stvarno dosta dobrih bendova. Rado bih slusao Obituary, HammerFall, Dark tranquillity, Six Feet Under, ... ali me ni jedan ne pokrece. Bas sam se smorio, sinoc sam mislio da idem u SLO. Mada mozda se i predomislim, imam jos 2-3 dana Sveca mi kaze da idem.. hahaha! @@@ E pazi na sajtu eventima pise da karta od 124,00 EUR pokriva 7 dana. To onda ukljucuje i Manowar dan? Edited June 30, 2010 by Nazzgul
Nazzgul Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) http://www.eventim-yu.com/portal/rs/muzika/festival/festival_metalcamp/182731/performance.html E koliko bi nas islo?! Mozda bi mogli mojim kolima.. Edited June 30, 2010 by Nazzgul
LazaGNR Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 E pazi na sajtu eventima pise da karta od 124,00 EUR pokriva 7 dana. To onda ukljucuje i Manowar dan? Manowar is one of a kind Anyway - nope. Ne znam sta si ti video,ali posebno se placa karta za Metal Camp,a posebno za Magic Circle festival. Cak mislim da ne postoji objadinjena karta (za oba festivala). http://www.eventim-y...erformance.html E koliko bi nas islo?! Mozda bi mogli mojim kolima.. So far nas trojca imamo kartu. Ti si onda cetvrti...
Nazzgul Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 E pa pazi, trojicu da vozim je jos i podnosljivo, cetvoro bi bilo previse! I nadam se da nije niko preko 100kg.. Hahhahha! Mislim, ne bih da unistim auto Lol, pazi fazon, mogao bih i u kolima da spavam. Hehee! Ajde daj mi jos jedan dan. Nisam nasao vrecu za spavanje.. i jos uvek se malo razmisljam. Znaci sutra ti javljam realnu situaciju! Ok?!
LazaGNR Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Gledam avionom - JAT je jeftiniji u jednom pravcu (103 dolara),a Adria ako bih uzeo povratnu kartu (215 dolara). Hm,we shall see...
LazaGNR Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Ako sve bude OK i ne bude problema na granici sa Hrvatskom - odo' danas za Sloveniju na Metal Camp
Grobodan Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Srecan put i pozdravi mi Despota tamo, sinoc sam ga otpratio
LazaGNR Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Pozdravicu ga Izgleda da cu ja ipak avionom na ovo desavanje...
Grobodan Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Lazo, jedno pitanje - čujem da ti je novi omiljeni bend Equilibrium, ima li istine u tome?
LazaGNR Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Pa...sta da ti kazem Uh,vratili smo se iz Slovenije danas,crko sam. Jos me bole vrat,glava,ruke i noge od koncerta sinoc. Prvi red na Manowar-u
Despot! Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Ova slika govori sve: mislim d aje ovo bilo za vreme Sabatona:) 1
LazaGNR Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Underground!!! Ja nisam jos ni stigao da pogledam moje slike. Nego,jel ona polovina palice Ensiferuma ostala kod tebe?Nisam mogao da je nadjem kad sam se pakovao danas...
Despot! Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Underground!!! Ja nisam jos ni stigao da pogledam moje slike. Nego,jel ona polovina palice Ensiferuma ostala kod tebe?Nisam mogao da je nadjem kad sam se pakovao danas... Da, da ne boj se evo je kod mene. Ali, Equlibrium je objasnio REKREATUREN
NatashaNS Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 Festival je bio fenomenalan! Za sad samo toliko, uskoro stize opsirniji izvestaj. Hvala ekipi za super provod!
Despot! Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Deo rojalističe atmosfere, ja sam kraljem Metal Campa:D
LazaGNR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Da, da ne boj se evo je kod mene. Jebote,nikad da je pokupim Anyway,bio dobar ovogodisnji Magic Circle (al izgleda nece biti ponovo u Sloveniji).Prvi red na Manowar-u A i Metal Camp naravno Videcu da ponovo navratim u Sloveniju svakako (cotoha ce mi jebati mater zbog ove poslednje recenice)
Recommended Posts