killy Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 serija sa jednom od najjacih psiholoskih pozadina odgledao sam sve epizode po 2 do 3 puta Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Ja sam do kraja serije mislio da mu je majka josh uvek ziva(radi za fbi i ponela je ploche) 1 Quote
ZheX Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Odgledao sam danas prvu sezonu i zakljucio da je ovo toliko dobra serija da obustavljam gledanje svega ostalog dok se ovo ne odgleda. Quote
Routasydän Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Skoro svaki put kad neko gleda TV, na njemu je neki stari crno beli film Inace, ako bi se pravio film kao nastavak serije, definitivno bi trebao Furijo da se tu nalazi. Kao cuo je za Tonijevu pogibiju pa je video sansu da se dokopa Karmele. A mnogi sumnjaju da mozda Furio ima neke veze sa tim, da on mozda nije organizovao prevrat. A onda bih ubacio par romanticnih scena izmedju njega i Karmele, na primer zalazak sunca, a ona mu pusi pored bazena Quote
metal guru Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Sad sam odgledao kraj ove sjajne serije, mogu samo reci da meni ne deluje da je T. ubijen, jednostavno ulazi Medou da zderu, kraj serije. Ioanako je mir medju familijama, nema razloga da roknu Tonija, pre bi trebalo da jure onog lika sto ce da ih odruka FBI-u. Generalno, svidja mi se kraj. Mislim takodje da su u pravo vreme zavrsili seriju, ocigledno je da im je ponestajalo ideja i da su prilicno ubrzali sve to. Quote
RokateLi Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Veceras u 23.05 na rts-u poslednja epizoda... inace, jos jedan zanimljiv tekst o tome kako se, navodno, zavrsila serija http://masterofsopranos.wordpress.com/the-sopranos-definitive-explanation-of-the-end/ Quote
ZheX Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Upravo sam zavrsio seriju, i ja sam totalno odusevljen.Ova serija nema greske, psiholoski duboka, i odlicno prati razvijanje likova.A ovaj toliko kritikovani kraj je bar skroz neocekivan.Pici ona muzika onako, ja ocekujem nesto da ce da se desi, srce mi lupa ko ludo, i onda samo kraj. Serija je cista genijalnost nema sta, upada u moj top 3. Quote
VoivodBG Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 The Sopranos Named the Best Written Show Ever http://www.ign.com/articles/2013/06/03/the-sopranos-named-the-best-written-show-ever Quote
Guest HEFEST Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 (edited) Dont make me laugh!!! Po meni jedna od najgorih rame uz rame sa CSI Miami, CSI NY i ostalim policijskim trtomudanjima. Ovo samo sa mafijaske strane. Gledam mafiju koju predvodi Toni debeli krmak i nekoliko ofucano-olinjalih matoraca koji ne bi mogli da prdnu u nekoj iole ozbiljnijoj mafijaskoj prici. Gde su u filmu bruzeri, skreperi i slicno da bi ovo bilo imalo autenticno i originalno? Ovako originalnost samo za one koji nemaju pojma o mafiji i uopste o kriminalu. Ovu njihovu organizaciju bih ja sam sjebao sa jednim pistoljem par okvira i mozda jednim suzavcem. Edited June 4, 2013 by HEFEST 13 Quote
imas_pljugu? Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Siguran sam da bi ti sve to bolje odradio. Quote
Guest HEFEST Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Pusite mi kuras udaraci minusa. Minusi na ovom forumu meni samo imponuju i dokazuju da je pamet zaista ovde retkost. Ovde se vidi vasa pamet. Vama je najbolja serija u istoriji ovakav klise o nekom masnom italijanskom mafijasu koji zivi u nekoj rupi i od koga i ja imam lepsu kucu. @ Pljuga Pa naravno da bih to odradio milion puta bolje nego neke dede u bolesti. Ajte molim vas pa ja u kraju imam 10 vecih mafijasa od ovih govnara. Da ne pricam kada bi neko zasao u selo Darosavu kakvu bi seriju mogao da napravi. Klan koga ni sablja nije znacajnije uzdrmala. Ja ne mogu da verujem kako je moguce da je ova serija toliko precenjena. Gde su mozgovi????? 9 Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2013 Author Report Posted June 4, 2013 Dajte Hefestu Kikija skleka da se igra sa njim. Quote
Guest HEFEST Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 (edited) U stvari cela lista sa tog linka je jedno ogromno masno govno koje zacinca za solju i voda ne moze da ga odnese ni iz 5 puta. Jedino sto valja je Zona Sumraka, MASH i Sajnfeld, a i to je diskutabilno koliko su najbolje. Edited June 4, 2013 by HEFEST Quote
Night Prowler Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 fuuuuuck http://www.nydailynews.com/entertainment/james-gandolfini-dead-51-article-1.1377435 Quote
Лука Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Suze idu sad, iskreno zatečen i tužan zbog ovoga. James Gandolfini September 18, 1961 – June 19, 2013, počivaj u miru. Quote
Runner Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Pocivaj u miru, legendo! Fenomenalna serija, i dan danas osjetim kako mi nedostaju te epizode, ali sta mogu kad sam odgledao sve. Mozda nekad kasnije opet krenem ispocetka da ih gledam, imam ih sve uredno narezane na diskovima. R.I.P Tony Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Kralj,car,ikona,imperator!!! Quote
Fake City Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Nisam mogao da verujem kada sam cuo... Pocivaj u miru, legendo! Quote
VoivodBG Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) Ponadao sam se da je u pitanju neka neslana internet sala, kao sa nekim drugim poznatim licnostima. Ispade da je prava stvar. Legendarna uloga u Sopranos-ima, a u ostalim filmovima u kojim ja glumio imao je uglavnom solidne sporedne uloge. Zao mi je samo sto sam morao da ga gledam u onom neopevanom sranju Violet & Daisy. Zasluzio je stari majstor bolji poslednji rad.... update: http://www.popboks.com/article/29808 Edited June 20, 2013 by VoivodBG Quote
Recommended Posts