Јарослав Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 додаше ме ови Ај Дивајн пре неки дан на спејсу. није лоше. неки Блек/Дет.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 jel su ovo oni što se samoseku do krvi?
Grob Bez Dna Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 da, a ujedno su napravili jedan od najboljih metal albuma.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 da, a ujedno su napravili jedan od najboljih metal albuma. koji?sa samosećenjem do krvi? Do jaja, vec sam se uplasio da neki koncert na koji cu potezati nece pasti u nedelju. Ti manijaće obavezno da budneš u prvom redu i da se upinješ u hellamera i da mu vićeš: ''Sexualis meg!''tokom svirke, možda te posle koncerta odvede...na piće. 4
lemmy sixx Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 da, a ujedno su napravili jedan od najboljih metal albuma. Slejer se nikada ne sece,o cemu ti pricas? 2 4
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 додаше ме ови Ај Дивајн пре неки дан на спејсу. није лоше. неки Блек/Дет. Mit mondasz, ha be? 2
Talvi Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 (edited) Ti manijaće obavezno da budneš u prvom redu i da se upinješ u hellamera i da mu vićeš: ''Sexualis meg!''tokom svirke, možda te posle koncerta odvede...na piće. Ja nikad ne idem u prvi red. A sa Hellhammer-om cu se druziti pre svirke, ne posle. Edited March 25, 2010 by Talvi
cotoha Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 додаше ме ови Ај Дивајн пре неки дан на спејсу. није лоше. неки Блек/Дет. sviraju u livingroomu za neki dan..
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 sviraju u livingroomu za neki dan.. hol a fenében fáj?baszd meg azt a szart.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 25, 2010 Author Report Posted March 25, 2010 Jedni od osnivača black metal pokreta, Mayhem konačno u Beogradu. Predvođeni Attila Csihar-om, koji je pevao na jednom od najboljih black metal albuma De Mysteriis Dom Sathanas. Mayhem nastupa u sledećoj postavi: * Necrobutcher – bass * Hellhammer – drums, percussion * Attila Csihar – lead vocals * Morfeus – guitars * Silmaeth – guitars Predgupe su slovenačka Noctiferia i mađarski I Divine. Karte su u prodaji od 1.Aprila po ceni od 1800 dinara, i mogu se kupiti na blagajni SKC-a, Eventim, Mungos (Novi Sad). Ulaz počinje u 20:00h.
NYX 218 Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Zaista! Moći ćeš da blejiš sa Atilom dok budu predgrupe i da se dobro ispričate! Možda te i povedu na ostatak turneje sa sobom! Bas si duhovit! Zaista! 1
Lou Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 @Frubi: pogledaj šta si napisao o postavi, pa pogledaj sliku koju si upotrebio za plakat. Mućni malo.
oʞɾoƃ Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 A nekome nije ni previše bitno, jer idemo da gledamo koncert, a ne plakat.
Lou Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Ne kažem da je takvo rezonovanje potpuno pogrešno, ali voleo bih da vidim reakcije na plakat Iron Maiden-a sa Blejzom ispred Arene i reakcije na isti.
en-a-dva-es-o-4 Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Mogao je i sebe da stavi na plakat, who cares...
Guest Pit Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Ma, nema od ovog koncerta nista, cim ga Frubi nije stavio u potpis.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Jebo Mayhem,ko to više i sluša. Biće metalika u bugarskoj,ima svi tamo da idu,jebo ovo narkomansko govno. i da vidim hellamera u beogradu,prvi bi ga policiji prijavijo,zna on zašto. 1
Guest Pit Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Jebo Mayhem,ko to više i sluša. Biće metalika u bugarskoj,ima svi tamo da idu,jebo ovo narkomansko govno. i da vidim hellamera u beogradu,prvi bi ga policiji prijavijo,zna on zašto. Ja mislim da to sto se desilo izmedju vas dvojice treba da ostane iskljucivo medju vama i da nije fer da zoves policiju i tako mnoge Mayhem fanove uskratis za koncert. Bilo, pa proslo. Move on. 2
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 26, 2010 Author Report Posted March 26, 2010 Aman ljudi, jebo plakat to ionako bilo uz krivak napravljeno, jos kad bi ja znao ko je u njihovoj postavi , a ko nije i ko je ko na slici sve bi bilo super.... promenicu plakat stavicu ovu drugu sliku uskoro.... ako je to sda bitno od sve muke da idemo svi u kurafte.... i ako se sad vodi polemika oko toga jbg ondak
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Ja mislim da to sto se desilo izmedju vas dvojice treba da ostane iskljucivo medju vama i da nije fer da zoves policiju i tako mnoge Mayhem fanove uskratis za koncert. Bilo, pa proslo. Move on. Azt a szart Mayhem! Hellhammer egy szaros fia egy kecske.Úgy nézel ki,mint egy megvert punci elbaszott szar, mint a kemény fickó,hogy játszik fekete mmetal.Azt a szart téged. Szeretek dugni a magyar lányok. Ezek nagy buborék szamár ... és krémes seggfejek. 1 2
NYX 218 Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Ma, nema od ovog koncerta nista, cim ga Frubi nije stavio u potpis. Nemoj da si tuzan, Pit... Bice concerta, bice...
Recommended Posts