Vresište Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 (edited) A.K.A. Colley, Ortiz, & Dersch Teško je posle izvesnije' godina naći nešto što je moguće progutati sa istom svežinom doživljaja kao seks u pubertetu. E, ova ekipica je tu vrlo lepo uspela (Morphine, Bourbon Princess, Binary System) i udara gde treba (i muzički i tekstualno). Ako ima tema brišite, al' ja ne nađo' na pretrazi. Čuli? Volite li? Edited April 16, 2010 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/ Quote
LazaGNR Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Nema teme,editovano i u skladu s' pravilima - kazna... Quote
Vresište Posted May 3, 2010 Author Report Posted May 3, 2010 de bas da ne ode na 53cu stranu..... Quote
In The Flesh Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Kakva kazna u skladu s pravilima? I đe je ,dođavola,link za album(e)? Quote
Vresište Posted May 3, 2010 Author Report Posted May 3, 2010 ma to bilo davno. glede linkevlja, bio sam lenj. 'chu aploudujem uskoro, kad bash budem bio samarichanin. Quote
Bourbon Princess Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Čula - obožavam. Mislim da su Bourbon Princess i A.K.A.C.O.D. jedini bendovi nalik Morphinima koji mi se dopadaju. Quote
Сталкер Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Otvorim temu totalno nasumicno i sad moram da skinem. Crkli dojutra, dabogda Quote
VoivodBG Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 dominantni saksofon. odlicni koliko i morphine. Quote
Bourbon Princess Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Evo linka za dnl live albuma "When The Pigeon Flies". Ide pod imenom Monique Oritz, a u ekipi su Colley iz Morphina i Miller iz Mission Of Burma. Quote
Bourbon Princess Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Ladno bili na exhitu. Pojma imala nisam. Quote
Recommended Posts