Grobodan Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Polish death metal veterans VADER will release their new studio album, "The Empire", on November 4 via Nuclear Blast. The cover artwork for the CD was created by acclaimed artist Joe Petagno, who has previously worked with PINK FLOYD, LED ZEPPELIN, MOTÖRHEAD, MARDUK, ILLDISPOSED and SODOM. 01. Angels Of Steel 02. Tempest 03. Prayer To The God Of War (album version) 04. Iron Reign 05. No Gravity 06. Genocidius 07. The Army-Geddon 08. Feel My Pain 09. Parabellum (album version) 10. Send Me Back To Hell 1 Quote
Angelystor Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Međ najglupljim-najgorim coverima godine. Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Svaka čast Peteru na entuzijazmu, ali jbt počeću da ignorišem ovaj bend, smorili su ovim štancovanjem prooooosečnih albuma za medalju, stvarno glup cover! 1 Quote
Angelystor Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Meni poslednja dva Vader-a vrlo dobra izdanja. Generalno jesam protiv hiperprodukcije, ali bendovi kao Rage i Vader npr očekujem da na svakih 12-16 meseci dobijem novo izdanje With that said, šteta što stali EPe da rade. Quote
kuruz Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 sjajni su prethodnici, posebno Welcome to the Morbid Reich 1 Quote
Grobodan Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 With that said, šteta što stali EPe da rade. Khm... pa izasao je EP pre neki dan. Jedino ako nisi mislio na prethodne albume. Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 sjajni su prethodnici, posebno Welcome to the Morbid Reich Pa dobro nisu loši albumi, al' ko da jedem kajganu svaki satanovetni dan 1 Quote
Јарослав Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Svaka čast Peteru na entuzijazmu, ali jbt počeću da ignorišem ovaj bend, smorili su ovim štancovanjem prooooosečnih albuma za medalju, stvarno glup cover! a sad kao znaš kakav će da bude album Quote
HUMAN Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Paaaa jedino ako ne ubaci djent elemente, u suprotnom znam! Quote
Angelystor Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 (edited) Khm... pa izasao je EP pre neki dan. Jedino ako nisi mislio na prethodne albume. Mislio sam na EPe tipa Art i Blood, ne ovako gde ima maltene samo pesme sa predstojećeg albuma. Zbunio si se nešto. Edited September 2, 2016 by Angelystor Quote
Talvi Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ovaj ostatak benda osim Petera je potpuno nebitan već godinama unazad vratiti recimo formaciju Peter - Mauser - Novy - Daray, pa da vidite kako se stvari okreću u najboljem smeru Quote
Жвакић Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 vratiti recimo formaciju Peter - Mauser - Novy - Daray Ово. Са тим што ни новије ствари нису лоше, мада последњи албум јесте био просек. А омот за нови је... смешан некако. ЕП је добар, узгред. 2 Quote
HeLLsarma Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Evo ga i friski Vader. Jbt, album za nedelju dana izlazi. 1 Quote
Јарослав Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 a daj jebote, kakav je ovo naziv stvarno btw komentar odličan Quote
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 početak isti Yesterday Don't Mean Shit Quote
HUMAN Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Dobra!!!!!! (Kuruze proveri pretisak) Quote
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 :haha: treba da pijemo pivo nekad 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Reciklazno, al svakako kul pesma. Quote
Chicken Little 420 Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 http://www.mediaboom.org/461991-vader-the-empire-2016.html Quote
HeLLsarma Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 E hvala kurcu. Danas slobodan dan, posveticemo ga Vejderu. 1 Quote
HeLLsarma Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Standardan Vader, ali dobar Vader, mogu lepo da odrze lekciju ostalim velikanima thrash metala koji su izdali ove godine albume kako se svira thrash metal. Elem, sam album me podseca na nesto izmedju Litany i Necropolisa, kratke i brze pesme sa 3 sporije pesme. Genocidius je vrh stvar, takodje Angels Of Steel i No Gravity, Army-Geddon je najbolja od ovih sporijih pesama. 1 Quote
HUMAN Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Upravo mi se vrti, korektan album, ništa što i ranije nismo čuli od ovog benda, što kaže Hellsarma, standardica. Ima tu malo i Litany-ja, ali taj album je meni takva ubica, ovaj je nešto više thrashy sa par mid-tempo pesama, koje i nisu bog zna šta, imaju oni mnogo boljih sporijih pesama, ipak ovaj album vade prepoznatljive Vader brzalice, Angels of Steel, Tempest, Genocidius.. Nije razočarenje, ali mogao bi Peter malo da odmori od štancovanja, sakupi više ideja, ovako svake druge godine dobijamo prosečne albume, koji se izvrte par puta i padaju u zaborav. Quote
HeLLsarma Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Pa Welcome To The Morbid Reich i nije bas prosecan, on se izdvaja. Quote
Recommended Posts