boske Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 (edited) sta mislite o vader-u :? Edited September 13, 2022 by Talvi Quote
scissors Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 odlicni su pogotovo zadnji album "revalations", kakav paklen death! a: Quote
boske Posted September 5, 2002 Author Report Posted September 5, 2002 ljudi ubijaju........ ma to nisu ljudi... koja vam je omiljena pjesma od njih? Quote
scissors Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 "Whisper" sa zadnjeg albuma, koja razaracina od pjesme a: a: Quote
Cold Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 eh...'whisper' a i 'Wings' (ne znam sa kojeg je albuma) Quote
boske Posted September 6, 2002 Author Report Posted September 6, 2002 i meni je "whisper" stvarno je pjesma rasturacina totalna a: ritam je nemoguc..... Quote
Hamsun Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Vader,vader,vader,vader,vadeeeeeeeeer Quote
Earendil Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 eh...'whisper' a i 'Wings' (ne znam sa kojeg je albuma) sa litany je Inace Vader je ponos slovenskog i evropskog death metala(FUCK ALL AMERICANS) Quote
The Reaper Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 ...i dolaze u zagreb 2.10...to se ne smije propustit... Quote
Hamsun Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 E ne vjerujem da cu ga ici u Hrvatsku,stvarno... :roll: :roll: Quote
boske Posted September 7, 2002 Author Report Posted September 7, 2002 sto da ne . nisam znao da dolaze u zagreb moram ic tamo sa jos dva druga... ovaj novi album im je stvarno katasrofalno dobar Quote
Hamsun Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 U Srbiju bih trcheci otisao... Al u HRV... :spavam: Quote
Hamsun Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Ne,nego ja volim Srbiju,a ne volim da idem u Hrvatsku A mozda je i to sto si ti rekao... :roll: Quote
boske Posted September 8, 2002 Author Report Posted September 8, 2002 hahaha samo sad nemojte pocet o politici 8) 8) a zasto nebi isli u hr nije nista strasno bio sam tamo bar 7-8puta u zadnje 2 god. sve je opusteno Quote
The Reaper Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Ne,nego ja volim Srbiju,a ne volim da idem u Hrvatsku A mozda je i to sto si ti rekao... :roll: zna Quote
boske Posted September 8, 2002 Author Report Posted September 8, 2002 da je preko svijeta pokusao bi da odem tamo jer to je ipak: vader Quote
scissors Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 nadam se da cu ih odgledati jednom uzivo, bas mi je zao sto nisam bio u jugi kad su dolazili u zagreb Quote
Nestvarna Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Ma meni se Vader svidja zato sto su bas onako zivahni...Nemaju neku preteranu morbidnost, jedino onaj vokalista je bljak ali dobro...Nema savrsenog, heheh Quote
boske Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 sta fali pjevacu :? :? bas je vrh Quote
scissors Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 sta fali pjevacu :? :? bas je vrh ma ona to tripa... ne može da podnese takve vrste vokala Quote
Nestvarna Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 sta fali pjevacu :? :? bas je vrh ma ona to tripa... ne može da podnese takve vrste vokala Tacno tako...Sta bre ima tamo neka boodala da se dere dok se svira lepa muzikica...Mislim kapiram ja da je u tome fora death metala...ali ne mogu, ne svidja mi se i gotovo...Retko gde u metalu mozes da nadjes dobre vokaliste...Jea Quote
scissors Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 ma metal ima bolje vokale negoli rock, ili punk koji zvuče kao moj buraz kad se dere na mene Quote
boske Posted November 9, 2002 Author Report Posted November 9, 2002 on ima sasvim normalan vokal za death metal..... ima i mnogo jacih,a zasto nevolis to "dranje"? Quote
Recommended Posts