The Watchtower Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 taj intro i outro je radio lik iz vesanie (bm bend iz poljske). Quote
The Watchtower Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 ne outro, nego 4 pesma. ja se zajebah. Quote
The Watchtower Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 jel slushao neko Die! (Giñ Psie)? bonus na taow (ep)-u. japanski. Quote
Angelystor Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Vidis da se niko bre ne javlja da je ishta uopshte chuo sa EPa...ja ne nadjoh josh taj bonus.. Quote
The Watchtower Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 nisam ni ja nasao, pa zbog toga pitam. zanima me kakav je! Quote
Grobodan Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 Odlican EP,Revelations i Beast su mi bili ...onako,ali ovo mi je vrnulo veru u Vader,mada - uvek su oni imali odlicne EPje.Daray ga je odradio savrseno.Nadam se da ce se Vader vratiti ovakvom furioznom zvuku i na buducim albumima. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 A ja taman htedoh da pitam da li je neko slusao ... kad ono . Quote
MEDIEVAL Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Vader mi je najaci death metal bend,najverovatnije zbig originalnog peter-ovog vokala koji ujedno svira i solo gitaru meni je the beast odlican album ne znam zasto svi pricaju da je los DOC R.I.P!!! Quote
Angelystor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Znachi "Art Of War" je bre...da otkines! Najbolje death izdanje ove godine! dobro ajde..smirujem se.al...imam ga vec nekih kol'ko mesec dana i svaki drugi dan mora pustim po neku pesmu... Koje je boje tvoja krv? Quote
kuruz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Najbolji Vader materijal ikada. What Colour Is Your Blood mi ne izlazi iz glave,a i ostale pesme su fantastichne! Valjda ce sledeci album biti ovako odsviran.. IN FURY NOW I'M ASKING YOU- WHAT COLOUR IS YOUR BLOOD? Quote
Shaman Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Vader je jednostavno dobar, ma odlicni su Quote
WoI Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Najjaci Vaderov rad ikad. Daray je zivotinja Coveka proglasavam najbrzim bubnjarom na svetu Frubi sad sam ti posalo recenziju za EP Quote
Angelystor Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Jel cuo neko pesmu "Die!"? Valjda japanski bonus track za novi EP Quote
WoI Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Jel cuo neko pesmu "Die!"? Valjda japanski bonus track za novi EP nisam mogao nigde da nadjem. Si ti nabavio? Quote
MEDIEVAL Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 a bas sam hteo da pitam sta je sa tom pesmom Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Najjaci Vaderov rad ikad. Daray je zivotinja Coveka proglasavam najbrzim bubnjarom na svetu Frubi sad sam ti posalo recenziju za EP Nema potrebe jer cu ja napisati rec. mada mogu i dve da se ubace. Kao sto ste rekli najbolji album do sada, po meni. Quote
Angelystor Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 nisam mogao nigde da nadjem. Si ti nabavio? Jok bratac..a bash me zanima da chujem.. Quote
WoI Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 e sad sam skinuo spot za This Is The War... Znaci spot je nikad jaci Ko igrica je uradjen skroz! Kao tipa ona masina koja je na coveru albuma p a one izmedju sebe ratuju i ti neki fazoni.Znaci spot niadk jaci Quote
Џрк Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 e sad sam skinuo spot za This Is The War... Znaci spot je nikad jaci Ko igrica je uradjen skroz! Kao tipa ona masina koja je na coveru albuma p a one izmedju sebe ratuju i ti neki fazoni.Znaci spot niadk jaci Ma daj ne seri. Spot je zesce smesan Jeste kao igrica ali ona losa. M<ogu oni mnogo bolje da urade spot, s obzirom kakvu muziku prave Quote
WoI Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ma daj ne seri. Spot je zesce smesan Jeste kao igrica ali ona losa. M<ogu oni mnogo bolje da urade spot, s obzirom kakvu muziku prave spot je bre jak ne seri. Znaci kad sam ga gledao odmah mi se priigralo tako nesto Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 In the middle of September, Polish death metal veterans VADER will kick off another European tour, dubbed Blitzkrieg 4, to promote their new, as-yet-untitled studio album (scheduled for release on September 4 through Regain Records). This time it's going to be a "monster tour" consiting of about 90 dates. The trek will be divided into five legs: Poland (1), Europe + the UK (2), Scandinavia + the Baltic countries (3), the Balkans + Greece + Turkey (4) and Russia + the Ukraine + Belarus (5). The band are currently looking for special guests and support acts and working on the tour schedule. More details will follow soon. Drzite palceve,ljudi... Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 In the middle of September, Polish death metal veterans VADER will kick off another European tour, dubbed Blitzkrieg 4, to promote their new, as-yet-untitled studio album (scheduled for release on September 4 through Regain Records). This time it's going to be a "monster tour" consiting of about 90 dates. The trek will be divided into five legs: Poland (1), Europe + the UK (2), Scandinavia + the Baltic countries (3), the Balkans + Greece + Turkey (4) and Russia + the Ukraine + Belarus (5). The band are currently looking for special guests and support acts and working on the tour schedule. More details will follow soon. Drzite palceve,ljudi... Doci ce sigurno!!! Samo misli pozitivno i sve ce biti u redu!!! Quote
Recommended Posts