WoI Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Daj boze da dodju. Propustio sam ih prvi put ali vala sada neam sanse Quote
Angelystor Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Pa bilo bi glupo da obilaze Balkan bez nas mamu mu... Bice to metal jesen Quote
WoI Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Pa bilo bi glupo da obilaze Balkan bez nas mamu mu... Bice to metal jesen Tankard, BG ako bidne i Vader sta ces vise Quote
MEDIEVAL Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Daj boze da dodju. Propustio sam ih prvi put ali vala sada neam sanse takodje... moraju da dodju Edited February 9, 2006 by MEDIEVAL Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Doci ce sigurno!!! Samo misli pozitivno i sve ce biti u redu!!! Jesi li bio ti na gigu?Nesto se ne secam... Inace,bilo je mnogo dobro,ne znate sta se propustili vi koji niste bili. Ja sam dobio pesnicu od onog celavog baje iz obezbedjenja,pa mi je to malo pokvarilo dozivljaj. Quote
WoI Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Jesi li bio ti na gigu?Nesto se ne secam... Inace,bilo je mnogo dobro,ne znate sta se propustili vi koji niste bili. Ja sam dobio pesnicu od onog celavog baje iz obezbedjenja,pa mi je to malo pokvarilo dozivljaj. se seca neko koja je set lista bila? Edited February 9, 2006 by Warrior Of Ice Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Uh,brate,prerovi malo temu,sigurno je neko napisao...Secam se da su bile Dark Age(prva,valjde),Vicious Circle,Carnal,Xeper,Reign forever World...uh,da me jebesh ne mogu vise.Kasnije cu,kad se setim jos neke. Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ...nomad,cold demons,raining blood za kraj...ajmo,mozemo mi to Quote
The Watchtower Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 crucified ones, sothis, wings.. jel ima jos?! Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Jesi li bio ti na gigu?Nesto se ne secam... Inace,bilo je mnogo dobro,ne znate sta se propustili vi koji niste bili. Ja sam dobio pesnicu od onog celavog baje iz obezbedjenja,pa mi je to malo pokvarilo dozivljaj. Pa naravno da sam bio!!! Sta ti mislis ko sam ja??? Ljudi postoji video snimak koncerta pa tu moze da se vidi set lista.....lepo krenes od pocetka...slusas (i gledas) i zapisujes Quote
Angelystor Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 ja drzim set listu na kompu jos od giga 1. Dark Age 2. Crucified Ones 3. Sothis 4. Vicious Circle 5. Black To The Blind 6. The Epitaph 7. Cold Demons 8. Nomad 9. Red Passage 10. Reign Forever World 11. Xeper 12. Wings 13. Carnal 14. Raining Blood Quote
Little Butcher Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 (edited) Poslednje sto sam slusao od vadera je album The Beast i skroz je O.K. , malo vuce na treš i melodičniji je... Ha kakav sam magarac, za malo da napišem jel neko slušao The Art of War kad ono sve piše na prethodnoj stranici... Edited February 12, 2006 by Little Butcher Quote
WoI Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ha kakav sam magarac, za malo da napišem jel neko slušao The Art of War kad ono sve piše na prethodnoj stranici... Slusamo smo ga i odusevismo se svi Quote
RaBel Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ima da nas zaobidju...osecam Mada ako bi dosli Quote
Џрк Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 spot je bre jak ne seri. Znaci kad sam ga gledao odmah mi se priigralo tako nesto To samo znaci da volis da igras vrlo lose igrice Quote
WoI Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 To samo znaci da volis da igras vrlo lose igrice niskobudzetne igrice zakon Quote
Џрк Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 niskobudzetne igrice zakon Nisam rekao da su niskobudzetne igrice lose, vec da TI volis lose igrice Quote
WoI Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Nisam rekao da su niskobudzetne igrice lose, vec da TI volis lose igrice ne spamuj druze Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 (edited) http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ewtopic.php?256 Ziveli . Medivil nemoj to da kazes dva puta . Edited March 13, 2006 by Frubi666 Quote
Recommended Posts