Nestvarna Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Ma ne kazem ja da nema on glas za death metal...bas klasika za tu muziku...Najbolji vokalisti su u thrashu...volim ja dranje ali ne dranje sa glupiranjem, nego bas onako kakvo je u thrashu...cist primer ...A sto se tice punk-a...Jedinu razliku u vokalistima sam primetila kod Sex pistols-a, Goblina i Rancida...Jeh...Ne volim ni uvijanje preterano ...A ne volim ni one koji kukaju mnogo kao npr. u klasicnom heavy metal-u...uglavnom ) Quote
Tormentor Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Jedine Death legende koje nisam gledao uzivo,ali taj propust cu da ispravim za nedelju dana 8) Quote
Ancient Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 kao sto neko rece kakav paklen death a: a: a: vader su stvarno fenomenalni,death onakav kakav treba da bude. ponosan sam sto sam sloven Quote
Galvatron Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Slovenska krv je sa njima. Morbid Reich je bio pocetak jedne fantasticne karijere. Obozavao sam ih jos u osnovnoj, a na skolu sm napisao Vader sprejom. Kasnije su me zbog toga hteli izbaciti. Quote
Astral Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Obozavao sam ih jos u osnovnoj, a na skolu sm napisao Vader sprejom. Kasnije su me zbog toga hteli izbaciti. haha ! svaka cast najbolji poljski bend, ali to i nije nesto novo pozdrav tebi brate !!!!! Quote
Nazzgul Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Youngen Gde si bro??? Shta to pricash za vader ko da ih ti slusas Vader - jedna od retkih death grupa iz evrope koja je uspela neshto da odsvira ocenjivanjem od 1 do 5 ja bi im dao 4+ Quote
Astral Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 hah, upravo slusam sothis jedan od najboljih poljskih izdanja, sigurno. Quote
Nazzgul Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Slazem se!! Cak moze se reci jedan od najboljih Death bendova iz evrope!!! Quote
postmortem Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 ma ja sam cuo pre mesec-dva, pricu, da se krajem leta organizuje neki metal festival, prvi takve vrste u srbiji, i da je najavljen Vader. voleo bih da je to istina tj. prica je istinita, a kad bi jos oni dosli.. eee Quote
Veles Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Reign Forever Word!!! Novi album razbija, posebno Whisper, rasturačina, koristili su Ničeove citate u tekstovima na "Revelations". UH, UBIJAJU!!!! Quote
Nazzgul Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Da da!! Whisper jebe keve!!! To im je najbolja stvar koju su odsvirali do sad!!!!! Quote
FURSTEN-der-FINSTERNIS Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 prvo sam chuo stvari tipa "NOMAD",i"DEATH METAL" i otkachio za VADER-om (a jos mi je zena poljakinja pa vi sad to skontajte ) a kad mi je Boske za navijek mu fala dao neku kompelaciju sa "WHISPEROM" na njozi ja sad Vader uzdizem do neba... HAIL SATHAN HAIL VADER! Quote
Aleara Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ne mesati VADER sa kojekakvim Satanama!!!!!!!!!! Quote
Ravendark Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ne znam,od Vadera imam samo Litany i nisam nesto odusevljen.A ako cemo o Poljacima,Decapitated su glavni!Po meni mnogo bolji od Vadera. Quote
Frankenchrist Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ja sam slusao samo par stvari sa Revelations :oops: i odusevljen sam! a: Moracu da nabavim nesto vise! a: Quote
Nazzgul Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ne mesati VADER sa kojekakvim Satanama!!!!!!!!!! Slazem se!!!! Sathan sucks!!!Vader kill!!! Quote
FURSTEN-der-FINSTERNIS Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ne mesati VADER sa kojekakvim Satanama!!!!!!!!!! smeshno... Quote
Predator Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Vaderov opus je savrshen...tu nema loshe pesme...a albumi koji kidaju su "De Profundis", "Reborn in Chaos", "Litany" i naravno "Revelations". Quote
Veles Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Sathan sucks!!! Juče si na blacku rekao "Hail Satan!" a: a: Quote
Aleara Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Ne mesati VADER sa kojekakvim Satanama!!!!!!!!!! smeshno... Naravno da je smesno kad se neko pali na pedera Satanu. Quote
Aleara Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Vaderov opus je savrshen...tu nema loshe pesme...a albumi koji kidaju su \"De Profundis\", \"Reborn in Chaos\", \"Litany\" i naravno \"Revelations\".Aha, Litany, naravno, i Sothis vladaju! Quote
Predator Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 :oops: Tachno...a ja ga nisam spomenuo...iako je opus savrshen nije mi jasno shto se neki ljudi toliko pale na black to the blind. Jeste on odlichan ali ima boljih u Vader-ovoj kolekciji. Quote
Recommended Posts