Jump to content

Najbolji Vader album?  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ma ne kazem ja da nema on glas za death metal...bas klasika za tu muziku...Najbolji vokalisti su u thrashu...volim ja dranje ali ne dranje sa glupiranjem, nego bas onako kakvo je u thrashu...cist primer smile.gif...A sto se tice punk-a...Jedinu razliku u vokalistima sam primetila kod Sex pistols-a, Goblina i Rancida...Jeh...Ne volim ni uvijanje preterano smile.gif...A ne volim ni one koji kukaju mnogo kao npr. u klasicnom heavy metal-u...uglavnom smile.gif)

• 5 months later...
Posted

Slovenska krv je sa njima.

Morbid Reich je bio pocetak jedne fantasticne karijere. Obozavao sam ih jos u osnovnoj, a na skolu sm napisao Vader sprejom. Kasnije su me zbog toga hteli izbaciti.

Posted

Obozavao sam ih jos u osnovnoj, a na skolu sm napisao Vader sprejom. Kasnije su me zbog toga hteli izbaciti.

haha ! svaka cast

najbolji poljski bend, ali to i nije nesto novo smile.gif

pozdrav tebi brate !!!!!

Posted

Youngen Gde si bro??? Shta to pricash za vader ko da ih ti slusas smile.gif

Vader - jedna od retkih death grupa iz evrope koja je uspela neshto da odsvira smile.gif ocenjivanjem od 1 do 5 ja bi im dao 4+

Posted

ma ja sam cuo pre mesec-dva, pricu, da se krajem leta organizuje neki metal festival, prvi takve vrste u srbiji, i da je najavljen Vader.

voleo bih da je to istina

tj. prica je istinita, a kad bi jos oni dosli.. eee smile.gif

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Reign Forever Word!!! Novi album razbija, posebno Whisper, rasturačina, koristili su Ničeove citate u tekstovima na "Revelations". UH, UBIJAJU!!!!

Posted
Vaderov opus je savrshen...tu nema loshe pesme...a albumi koji kidaju su \"De Profundis\", \"Reborn in Chaos\", \"Litany\" i naravno \"Revelations\".
Aha, Litany, naravno, i Sothis vladaju!
Posted

:oops: Tachno...a ja ga nisam spomenuo...iako je opus savrshen nije mi jasno shto se neki ljudi toliko pale na black to the blind. Jeste on odlichan ali ima boljih u Vader-ovoj kolekciji.