Talvi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Meni je novi logo cool. Tek zato sto deluje ozbiljnije od starog, onaj stari mi je bio nekako smesan, kao da su ga deca crtala. Suvise mi je neozbiljno delovao za takav bend, ovaj novi mi se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 jel ti pricas o vaderovom logu? taj stai je bio do jaja ovaj novi izgleda kao logo koji se moze prikaciti bilo kom hardcore-metal-kurac palac bendu. al onaj stari je bio VADER logo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Iskreno, prijatelju, boli mene kurac da li bi taj logo bolje pristajao nekom metalcore bendu. Ja samo objektivno kazem da ovaj logo: ma koliko kultan on bio izgleda potpuno decje i naivno, a ako oni kao bend pretenduju da deluju ozbiljno - pa, ne ide im u korist. Ko zna, mozda neko zaista nalazi ovaj logo "opakim", "true", kako god... ali, veruj mi, nisam ja jedini koji smatra da je stari logo naprosto smesan. Sa druge strane, ovaj logo: je vizuelno lep i deluje ozbiljnije, i to nije nesto o cemu se moze diskutovati - jednostavno je tako. A da li je on "moderan", da li bi bolje pristajao nekim "fensi" bendovima - lepo me zabole, a verujem da zabole i Petera. To je samo logo, i sve dok slova u njemu obrazuju to kultno "VADER" nema smisla porediti ga sa nekim novajlijama koji ne potraju ni dva dana na sceni. Jednostavno, logo je lep. Opet kazem, ne samo meni vec i drugima sa kojima sam vec pricao o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 A da jbg. ti si iskreni death metalac koji slusa slipknot ... ) Ne, ja samo ne shvatam ljude koji Cynic i dalje porede s Atheistom, Pestilenceom i Nocturnusom, posebno nakon novog albuma. Nemam nista protiv benda, ali nije death metal, sto ne znaci da se nekome ne mora svidjati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Meni je prvi Vader logo super! Šta mu fali? Šta da kažeš onda za ove: Meni je taj old skul šmek savršen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Death logo je cool, Autopsy je urnebesan. Volim ja neke od tih starih logoa, ali ako su uradjeni sa stilom. A ovaj Vader-ov mi sav nekakav veseo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Urnebesan!?!? a ova varijanta ovde: Fucking classic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 ee ma ovo je logo hahhaaa jbg nije mi jasno ni sto su C menjali logo al ok, ni novi nije los. za dying fetus je ok sto su menjali al opet ni oni nisu morali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Urnebesan!?!? a ova varijanta ovde: Fucking classic :rockdevil: kad je autopsy u pitanju sa svima se slazem Edited July 1, 2009 by Sadomator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Bolji je novi Vader logo. Eto, i ja da se oglasim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 normalo ideje su kurac al zato bubnjar ima 600 udaraca u minutu Samo? Pa to nije ni thrash. A 3 pedale ima 90% metal bubnjara, ne samo death metal bubnjari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 udaraca po dobosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Što se mene tiče, muzika, kao i sve na svetu, mora da evoluira, a sad, ko hoće da prati - neka radi to, ko ne... uvek su tu matori albumi. Da se metal zaledio 1990. ja bih ga sad slušao kao stvar nostalgije verovatno. Nije problem evolucija, nego de-evolucija ; ) Ali slazem se da ne treba biti zatucan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Stavili su novu pesmu na myspace, nije losa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Dobra traka, doooobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Iskreno, prijatelju, boli mene kurac da li bi taj logo bolje pristajao nekom metalcore bendu. Ja samo objektivno kazem da ovaj logo: ma koliko kultan on bio izgleda potpuno decje i naivno, a ako oni kao bend pretenduju da deluju ozbiljno - pa, ne ide im u korist. Ko zna, mozda neko zaista nalazi ovaj logo "opakim", "true", kako god... ali, veruj mi, nisam ja jedini koji smatra da je stari logo naprosto smesan. Sa druge strane, ovaj logo: je vizuelno lep i deluje ozbiljnije, i to nije nesto o cemu se moze diskutovati - jednostavno je tako. A da li je on "moderan", da li bi bolje pristajao nekim "fensi" bendovima - lepo me zabole, a verujem da zabole i Petera. To je samo logo, i sve dok slova u njemu obrazuju to kultno "VADER" nema smisla porediti ga sa nekim novajlijama koji ne potraju ni dva dana na sceni. Jednostavno, logo je lep. Opet kazem, ne samo meni vec i drugima sa kojima sam vec pricao o tome. bolji je stariji logo, ipak je kult.. a ovaj novi.. kao stavili ove crtice i share po njemu da ne ispadne da je potpuno fenserski.. Edited August 7, 2009 by рогозуб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Стари лого је бољи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Autopsy logo je najbolji. I muzika naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 U ovom slucaju, bolji je novi kover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 А мени се ђасви ова нова песма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Нова песма је одлична, али никад ништа неће бити боље од Тhe Art of War. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 sve je bolje od tog govnjivog albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 novi album: Vader - Necropolis (2009) 01. Devilizer 03:19 02. Rise Of The Undead 03:52 03. Never Say My Name 02:02 04. Blast 01:50 05. The Seal 02:11 06. Dark Heart 03:00 07. Impure 03:41 08. Summoning The Futura 01:06 09. Anger 02:14 10. We Are The Horde 03:10 11. When The Sun Drowns In Dark 07:07 12. Black Metal (Venom Cover) 03:14 13. Fight Fire With Fire (Metallica Cover) 04:06 http://depositfiles.com/en/files/j1r4mhwa8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Opa, skida se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) skidam zbog covera Edited August 19, 2009 by Untitled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts