HUMAN Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Pa Welcome To The Morbid Reich i nije bas prosecan, on se izdvaja. Dobar je, kao i Necropolis, Litany najbolji u ovom milenijumu, ostali čist prosek. Quote
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Da, prva četri fantazija, Revelations i The Beast solidni ali već se oseća pad, ima filera, i onda su i oni sami to primetili i maestralno regulisali sa The Art of War koji je odličan. Onda malo sviranje za pare i za ispunjavanje ugovornih obaveza, Impressions i Necropolis su me toliko ubili da mi nije mnogo snage ostalo da slušam ova 3 poslednja xD Quote
kuruz Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Welcome to the Morbid Reich je sjajan album Quote
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Njega sam samo jednom, mora ga obrnem podrobnije. Quote
Жвакић Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Обрнух нов албум једаред и звучи као стандардни Вејдер. За сад делује боље од прошлог што је плусић. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Deluje mi da je produkcija nesto tanja nego na proslom. Quote
Grobodan Posted November 11, 2016 Report Posted November 11, 2016 Vader kao Vader, ni mrva promene u odnosu na starija izdanja niti će toga ikad biti. Ali mi deluje slabiji album od Tibi et Igni, a on bio slabiji od Morbid Reich. U svakom slučaju Vaderu je ovo samo povod da krene opet na turneju, kudos što nisu davili i razvlačili bar, 33 min 10 pesama i ćao zdravo. Može da se sluša ali nikad neće sa trona skinuti Litany, Black to the Blind ili De Profundis. Quote
HUMAN Posted November 11, 2016 Report Posted November 11, 2016 Hehe, pa pomenuta tri albuma ne da ne može Vader više da skine s' trona, nego ni 99% celokupne scene, osobito De ProfFFF Quote
Angelystor Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 (edited) Ali mi deluje slabiji album od Tibi et Igni, a on bio slabiji od Morbid Reich. Ovo prvo da, ovo drugo ne. Tibi (a ko ne bi?) radi dobre stvari sa onim malo dužim pesmama da se napravi neka dinamika. Ovaj je više u fazonu Necropolis/Morbid Reich, uglavnom oprobane deathrash varijante u obliku kraćih kecalica, s tim što mi je Reich baš dobar album, a ovaj novi i Necropolis meh i definitivno donji deo diskografije. With that said, no gravity in the pit i sl. pesme čine album sasvim, sasvim solidnim. Edited March 28, 2017 by Angelystor Quote
Demon Seed Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Kazite vi mene kakav je bio Ultimate Incantation uzivo? 3 koncerta kukam sto nema Breath of Centuries i sad ne odem xD Quote
Grobodan Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Milinica, Pera nije nista puno jeo govna, samo kokanje. I dobar zvuk bio za razliku od ovih svih pre njih. Quote
Demon Seed Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Pih. Posle ITNE mi je najvise krivo za njega od albuma koje sam propustio uzivo. Bar ufatih Black to the Blind Mislim pih sto nisam iso, ne jer je bilo dobro Quote
HeLLsarma Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Potpisujem ovo sto rece brat Grobodan. Nema palamudjenja, nema podilazenja publici, muzika je rekla svoje! Quote
[Nocturno] Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Slusao sam samo drugu polovinu nazalost ali ono je bio masakr. Pokidali su. Quote
HUMAN Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 I dobar zvuk bio za razliku od ovih svih pre njih. U jbt pa na šta li je onda to ličilo, dobro da preskočih.. @Dimon Breath bio ok, ali najgore mi zvučao Dark Age (vrv još nisu podesili zvuk kako treba), mislim da je ne bi ni prepoznao da nisam znao da sviraju ceo prvi od početka. Najbolje zvučale Crucified, Massacre, Demons i Dec.St, prebrutalno i jebački za sve pare! Quote
Grobodan Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Zavisi gde si stajao, ja menjao lokacije i uvatio kul mesto blizu ograde. Quote
HUMAN Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 U pravu si, zato mi Kreator bolje zvučao kad sam se posle par pesama pomerio na sredinu partera do ograde za fan stoku Quote
Grobodan Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Ja sam na Kreatoru prvo bio desno od tonca, katastrofa zvuk i onda se pomerio na samu ogradu, neuporedivo bolje. Quote
Grobodan Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 Polish extreme metal veterans VADER will release a new EP titled "Thy Messenger" in late spring or early summer. The effort will contain four of the five songs that were recorded over a week-long a period in January and February at the Hertz Studio in Białystok under the supervision of the Wiesławski Brothers. The cover art was painted by Wes Benscoter, who previously worked with VADER on the "De Profundis" LP and has collaborated with such bands as SLAYER, KREATOR and SINISTER. A new full VADER album will be recorded later this year for a tentative fall release. 1 1 Quote
Recommended Posts