FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Ja mislim da je snimljeno sa Docom ,samo ga je na ovoj turneji zamenio drugi bubnjar.Videcemo vec,tj.cucemo . Quote
Vintersorg Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 At the moment Darray (Vesania) plays the drums. Doc broke his hand and will return to the crew in July 2004. Darray will also record the new upcoming album with Vader. To je stajalo jedno hiljadu godina Quote
Kai Hansen Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 A jes majku mu..zaboravio sam. Pa dorbo..super ga je zamenio Album je slazem se vishe tHrash nego death..i bolji od Blooda Quote
Vintersorg Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 stvar ukusa... mada vise cu mu suditi kad pogledam textove Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 vader je naporan bend, a nejasno mi je zašto death metal bendovi vole one shit kery king solaže.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 da nije malo mnogo kume psuješ u potpisu, nije dozvoljeno - prvo ne mogu da verujem da se slažem s tobom - drugo Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 vader je naporan bend, a nejasno mi je zašto death metal bendovi vole one shit kery king solaže.... Kako za koga... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 a za sola....reci da je to, takodje, kako za koga.... Quote
MEGGY Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 sta psujem ? ako mislis na pichka to je polni organ nema tu nista sramno,ne? Quote
`bloodflood Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 vader je naporan bend, a nejasno mi je zašto death metal bendovi vole one shit kery king solaže.... potpisujem........ Quote
scissors Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 hm novi album desetka? čućemo ipak mora da pretekne dva nenadjebiva remek-djela - "revelations" i "litany" Quote
ZWER Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Litany je zaista magican! Stvarno??? Quote
shiny Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 I, sta mislite, da li su bili ozbiljni u vezi sa svirkom naredne godine u BG-u? Quote
Frankenchrist Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Naravno da jesu, ali ako ih neko pozove, sigurno nece sami da dodju. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ma brate vader je socijala bend koji simbolizuje protekla vremena u njihovoj ex-komunjarskoj državi ....shto će reći sviraju za par stotina evra plus troškovi puta.... Quote
Azog-Gauroth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 bubnjevi na wings sa litanyja su nesto najsavrsenije. vader ima tako mracnu atmosferu,koju ja nazivam transilvanija,i nije ni cudo sto ih neki kreteni nazivaju blackom. Quote
Grobodan Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Nabavio sam Beast,stvarno ima mnogo Thrasha,malo mi fale Death kucanja i agresije,ali nije uopste losh album. Quote
Ginger Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 take a visit to www.hypersphere.it section FOTO/LIVE you'll find some pix from the last gig VALPOLICELLA METAL FESTIVAL 2004 (Verona-Italy) you'll find some VADER pix and back stage also... Quote
ZWER Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 take a visit to www.hypersphere.it section FOTO/LIVE you'll find some pix from the last gig VALPOLICELLA METAL FESTIVAL 2004 (Verona-Italy) you'll find some VADER pix and back stage also... Причај Српски да те цео свет разуме!!! Quote
lemmy sixx Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Inace nisam ljubitelj Vadera,kao ni death metala,ali novi album rastura.Totalno me je zakucao!Odlican album. Quote
dark_lilith Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Ne preterujem u slusanju death metala, medjutim Vader je stvarno super, a kad uzmemo to da sam se super provela na njihovoj svirci kod nas, i upoznala se sa nekim clanovima, ma fantasticni su, Vader rula! Quote
Recommended Posts