Jump to content

Recommended Posts

Posted

:rockdevil:

Цар! Обожавао сам га док је играо. Већ пар сезона се говори како ће он бити нови тренер Атлетика кад се смени тренутни. Нека га, само нека ради са млађим категоријама и Б тимом (а видим да му скроз фино иде), и доћи ће његово време.

Posted (edited)

50395962.jpg

velemajstori paradiranja i gordi saborci.

13469685.jpg

nešto kasnije je sabo na batin nagovor, kao što se iz priloženog da videti, doleteo u humsku 1 i velelepni dres vojvodine zamenio za trofejni crno-beli.

Edited by vudurinator
  • Upvote 3
Posted

Не знам где ово да турим, па ајде овде:

http://www.youtube.com/watch?v=v9He0dctaPU

Ја сам већ заборавио ову утакмицу, квал. за ЕУРО 2008, а на трибинама је било око 1000 гледалаца (!?), а на терену су били такви асови као што је Туторић, Душан Анђелковић, Аврамов. Ово не сме бити заборављено, ипак је тај Толе направио напредак.

Posted
  On 1/15/2012 at 5:57 PM, iron will said:

Не знам где ово да турим, па ајде овде:

http://www.youtube.com/watch?v=v9He0dctaPU

Ја сам већ заборавио ову утакмицу, квал. за ЕУРО 2008, а на трибинама је било око 1000 гледалаца (!?), а на терену су били такви асови као што је Туторић, Душан Анђелковић, Аврамов. Ово не сме бити заборављено, ипак је тај Толе направио напредак.

9549d1325849432t-ultimate-facepalm-7236163.jpg

On 1/15/2012 at 7:35 PM, Ефенберг said:

Туторић се вратио. :rockdevil:

Дрмаће у Пазару.

Pravi jedan zaboravljeni as.

Posted (edited)

Туторић је последњи стрелац и тачка, не сме таквој легенди да заузима место неки Калуђеровић. А Кнежевићев је био ауто-гол.

Edited by iron will
  • Downvote 1
Posted
  On 1/16/2012 at 11:43 PM, lemmy sixx said:

Pa sta,i to je derbi.

Jeste, al' pretpostavljam da je gospodin Vikernes mislio samo na utakmice za bodove.

Kako je gadno vreme bilo tog dana kad se igrao derbi u kojem je Knežević dao autogol, lebac ti jebem. Ladno mi je kad samo pomislim na to.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...