Jump to content

Recommended Posts

Posted

Заиста, код нас се куп утакмице не рачунају у ''вечите дербије. Одигран је 141. вечити дерби, а кад би се урачунао и куп било би око 200. ''вечитих дербија''.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Шта је бре ово, стално ми избацује дупле постове? Модераторе бриши.

Edited by iron will
Posted (edited)

Наравно да би знали, осим дилетаната. Човек је стигао до полуфинала на СП '94.

Целог боговског састава се можете подсетити овде:

http://en.wikipedia.org/wiki/1994_FIFA_World_Cup_squads#Bulgaria

Дефинитивно две најјаче тековине деведесетих: дизел и фудбалска репрезентација Бугарске.

Edited by iron will
Posted

da,vise su ga uvek pominjali po fudbalskim kvalitetima nego po fizickom izgledu...vidic svog vremena...

"e,se secas ivanova kada je uleteo mateusu,oduzeo mu loptu i uposlio leckova za gol"?"ju,di se ne secam,igracina"...

Posted

Који култ играчи на том СП. Иначе, имам албум из Мексика '86. (ћале скупљао), па бих могао (кад ме не буде мрзело) да усликам неке битније тимове.

Posted

Мени је бољи Хаџијев гол са 40 метара, не сећам се коме. И Румуни су били добри '94, штета што не догураше даље, до јаја екипа је била.

Posted

Мени је бољи Хаџијев гол са 40 метара, не сећам се коме. И Румуни су били добри '94, штета што не догураше даље, до јаја екипа је била.

Strašnu su i oni ekipu imali, sjećam se da sam tad jedini navijao za Švedsku protiv njih u ja mislim četvrtfinalu sa fenomenalnim Kenetom Andersonom, Brolinom... A svi su za Rumuniju navijali jer su kao pravoslavci. Rat, jebi ga. :haha: :haha:

Posted

Најдраже првенство, најдражи албум са случицама, највећа конкуренције, крем светског фудбала на једном месту.

Фалили Французи и Енглези, ал ко им јебе матер.

Posted

Мени жао што га се не сећам. :( Причао ми ћале да сам редовно са њим гледао текме.

Али зато Мундијал '98. остаје заувек у сећању. :wub:

Posted

Штета што велики Роберто Бађо није освојио СП. Најбољи играч је био у Америци.

Posted

Tada bese zaradio metak pokojni Escobar , zbog autogola protiv Amera ? Najjaci momenat kolko se secam kad su Svede imale slobodnjak , neko dodaje Brolinu koji stoji u zivom zidu sa ostalima iz protivnicke ekipe , Brolin se samo okrene i lagano utera gosi 1-1 , kakva jebada . Tako nesto 100 posto , a mozda i gresim :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...