Мајор Гашпар Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Да је био бољи, освојио би. Лемијева мора бити последња.
lemmy sixx Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Precizirao sam da je imao mnogo vise sansi za gol.Sto govori da su bili bolji jebiga.
Мајор Гашпар Posted December 23, 2013 Author Report Posted December 23, 2013 Знам, знам, али не броје се шансе. Грци знају зашто.
Guest Bata Životinja Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 pa ja pamtim to finale sasvim drugačije, Bajern se nakon što je postigao onaj kilavi gol povukao i stalno branio Mančester je navaljivao čitavo vreme i isplatilo mu se čitavo finale govorio sam sebi da Bajernovi igrači igraju ko pičke, sad ispade vi pričate da su imali više šansi možda par kontri, ali bolji nisu bili bre eo, iskopao sam i statistiku, mada je čudno koliko nigde ne može da se nađe statistika, i ovo nije sve Junajted više šuteva direktno na gol, više kornera, i na kraju i više golova http://www.mirrorfootball.co.uk/incoming/article5394.ece/BINARY/Manchester+United+2-1+Bayern+Munich
lemmy sixx Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Trlaja,u sut na gol se racuna i kada nego rokne sa 50 metara a golman uhvati bez problema.Korneri tek nisu nikakav pokazatelj.Ja pricam o gol sansama,a ne sutevima na gol.I naravno,ja ovo pricam po secanju,davno je bilo jebiga.Meni je ostalo u secanju da je Bajern imao mnogo vise sansi.
lemmy sixx Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Ja nisam pustao kosu zbog nekog tamo Ozi Ozburna,ja sam pustao kosu zbog Gabrijela Batistute! - Hail Metal 9 1
Vic Rattlehead Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 (edited) Slobodno ga stavi u dresu u kojem je ostvario najveći uspjeh. Edited January 12, 2014 by Vic Rattlehead
lemmy sixx Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Stavio sam ga u dres kluba u kojem je odigrao najbolje utakmice,koji najvise voli i u cijem gradu su mu postavili jebeni spomenik. Jebala te Roma pilicarska. 2
Vic Rattlehead Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Jebo te, razumijem da grobari imaju kompleks od Zvezde (jebala ih godinama i jebaće ih opet) ali da ti imaš kompleks od Rome koja je 5 puta manji i manje uspješan klub od Juventusa, stvarno mi ne ide u glavu.
Hail Metal Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 (edited) Poster Gabrijela Omara Batisutue iz Tempa je dugo krasio id moje sobe, dok nije prešao u rimske cigane. Edited January 12, 2014 by Hail Metal 1
lemmy sixx Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Jebo te, razumijem da grobari imaju kompleks od Zvezde (jebala ih godinama i jebaće ih opet) ali da ti imaš kompleks od Rome koja je 5 puta manji i manje uspješan klub od Juventusa, stvarno mi ne ide u glavu. :haha: :haha: Ti si za posmatranje.Ruku pod ruku sa Trlajom.
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 ok, pošto sam danas odlično raspoložen, pa neću ni da odgovaram četničkim gnjidama koje misle da će nešto da reše banovanjem (nekad klanjem), neka mi neko kaže ko je taj Lalić, jel to Guardian, pa da mu lepo i ja reknem koju dosta više da pacijenti polomljenih vilica i huliganskog mentaliteta iživljavaju svoje komplekse na meni
kuruz Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 minimalno odsustvo ti nije sređeno preko Lalića, njega ne poznajem a drugo, kad prestaneš da sereš o Tačiju i Kosovu po svim temama, odnosno da pričaš budalaštine na sve strane, neće biti iživljavanja dakle smiri se rođače, smiri se
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 dakle, Lalić jeste Guardian, odlično i popušiš ga Tačiju, normalno
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 jbt, ti koji si došao prekjuče na forum pitaš mene ko je Smorock dobro, znači Guardian je Lalić, ima da rešimo više ovu korupcionašku aferu u nižim redovima
kuruz Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 pa ako je prekjuče = pre 9 godina, onda da
Мајор Гашпар Posted January 12, 2014 Author Report Posted January 12, 2014 Дајте неку слику Доктора са дугом косом. Ја сам косу кратио да бих био као Бобан.
vudun Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Ja sam dugu kosu nosio pre 10 godina, ne duže od 3 meseca. Sasečeno to u korenu. I kakvo je sad ovo homoseksualstvo na avataru moderatora iz kante?
SkullKrusheR Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 (edited) deafheaven, post-šugejz blek metal, ekstremno homoseksualstvo. Edited January 12, 2014 by SkullKrusheR
vudun Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Sad ću da prokopam malo po Jutjubu, da utvrdim da li je stvarno spao na dno tabele...
vudun Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Биће рата, кажу сви. Ja ću umrijeti od hipsteri. Šta je ovo, sunce ti... Konfiskujte mu te helanke. Odma.
lemmy sixx Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Kuruze,neka Trlaja ukloni onu sramotu iz potpisa,inace mu daj permaban.
Recommended Posts