Мајор Гашпар Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 http://mondo.rs/a1211178/Sport/Ostali-sportovi/Bivsi-rukometas-Stefan-Krecmar-postao-vaterpolo-trener.html
vudun Posted August 8, 2019 Report Posted August 8, 2019 Taj džanki je ubijao sa levog krila. Ili je to bilo desno krilo... More, levo.
Мајор Гашпар Posted August 11, 2019 Author Report Posted August 11, 2019 Umro Dejan Curovic. Ne mogu da verujem...
Srbin Hamza Posted August 11, 2019 Report Posted August 11, 2019 piše od leukemije, koji moj s leukemijom ovih dana Mihajlović 6 meseci mlađi
Мајор Гашпар Posted August 26, 2019 Author Report Posted August 26, 2019 http://mondo.rs/a1216977/Sport/Kosarka/Dokumentarac-o-Mijailu-Grusanovicu-Mikanu-Mondo-film-2019.html 1
Мајор Гашпар Posted September 12, 2019 Author Report Posted September 12, 2019 https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1228769/Andjelo-Di-Livio-Fiorentina-Juventus-Serija-A.html
darkonet Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 druze Majore i ostali ljubitelji saha u ponedejak na rts2 od 19:30 a repriza cini mi se od 00:30 na rts1 ide dokumentarac ''Mihail Talj iz daleka'' ko voli neka pogleda, pisali smo vec ovde o njemu kakav je to genije bio kad je postao prvak sveta kao klinac dijagnostikovana mu je bolest bubrega, jos godinu dana zivota a proziveo je preko 20 Genije iz Rige inace, ima li ovde sahista? jel igrao neko ozbiljno mozda? 1
Мајор Гашпар Posted September 21, 2019 Author Report Posted September 21, 2019 Hvala, odlicno, odgledace se. Ako ne direkt, onda je tu vracanje unazad.
Мајор Гашпар Posted September 22, 2019 Author Report Posted September 22, 2019 Danas mu je rodjendan. Jedan jedini. 1
darkonet Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 jbt jos se secam one finte njegove na Marakani kad je izlomio onog narkodilera J. Stankovica mozda i najbolji ikad, jebo ih Pele i Maradona vecito u tim izborima
Srbin Hamza Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 nedostaje ova slika da bude kompletno https://www.sportsjoe.ie/football/ronaldo-finally-reveals-got-hideous-haircut-113949
darkonet Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 ajde kuruze kreni, da cujem...zasto Maradona? Nemoj da te mrzi? Nemoj mi samo one floskule da je sa drljavim timom sam osvojio Mexico 86'
kuruz Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 - niko od tih superzvezda ne može da se poredi sa onim što je radio u Napoliju - onakva dva gola Englezima u istoj utakmici i u takvom istorijskom momentu za Argentinu - prvak sveta, naravno e sad, moj teča je gledao i njega i Pelea u vreme dok su aktivno igrali i kaže da je Pele daleko najbolji mislim da sa igračke strane može da se komentariše iz milion uglova i da neće biti konsenzusa, ali kao celokupna pojava, Maradona je za mene najveći 1
Srbin Hamza Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 divno je pričati o fudbalerima kakvi su Pele, Maradona i Ronaldo, sve dok se ne spominju Mesi, Kristijano i tamo neki Bejlovi Azari, ima nade jedno je sigurno, Pele što je osvojio, a osvojio bi i četiri da mu britanski imperijalisti nisu noge slomili, igrao je u decenijama kada bi današnji baletani završavali karijeru u nižerazrednom Vratniku, to se mora poštovati, iako je realno dosadnjaković pod stare dane a ni Debeli nije toliko interesantan kao ličnost Maradona je bio čudo i van terena, legendarna budaletina, ne tamo neki bendtner za siromašne. Žalim što nisam imao prilike da gledam to ludilo, kleš Savićevića i Maradone, bilo bi žestoko bahaćenje: bog šiptara i žabarskih cigana VS patrijarh dukljansko-primorski Klonirati i staviti u svaki tim.
kuruz Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 ej malo posle celog sranja oko Foklanda daš onakav gol pirgavim govnima plus im na istoj utakmici izvozaš sve igrače u Napulju si bog a za to vreme nisi neki šminker kao Ronaldo ili mentol kao Mesi, nego te obožavaju čitavi gradovi, pa čak i protivnički navijači nestvarno 1
Sreta Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 Maradona nije ni kurac od Zube. Sa pola noge je uradio vise od svih pomenutih. Plus sto je izmislio konkretne stvari koje danas vecina tek pokusava da skine. Sut levom, sut desnom, glavom ako bas mora. Cuj Npoli... Kicma je bila polomljena P.Stankovicu kolko se secam, a ne J.
vudun Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 1 hour ago, kuruz said: ej malo posle celog sranja oko Foklanda daš onakav gol pirgavim govnima plus im na istoj utakmici izvozaš sve igrače u Napulju si bog a za to vreme nisi neki šminker kao Ronaldo ili mentol kao Mesi, nego te obožavaju čitavi gradovi, pa čak i protivnički navijači nestvarno
Мајор Гашпар Posted September 23, 2019 Author Report Posted September 23, 2019 Darkic, nije J.Stankovic narkodiler, vec Predrag Stankovic.
darkonet Posted September 23, 2019 Report Posted September 23, 2019 Da da presaltao sam se nešto Jel gledao neko Talja?
darkonet Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 Majore, ni ti? Odlican filmcic Kakav genije, kakav car
Recommended Posts