Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

druze Majore i ostali ljubitelji saha

u ponedejak na rts2 od 19:30 a repriza cini mi se od 00:30 na rts1 ide dokumentarac ''Mihail Talj iz daleka''

ko voli neka pogleda, pisali smo vec ovde o njemu kakav je to genije bio

kad je postao prvak sveta kao klinac dijagnostikovana mu je bolest bubrega, jos godinu dana zivota a proziveo je preko 20

Genije iz Rige

inace, ima li ovde sahista?

jel igrao neko ozbiljno mozda?

• Like 1
Posted

jbt jos se secam one finte njegove na Marakani kad je izlomio onog narkodilera J. Stankovica

mozda i najbolji ikad, jebo ih Pele i Maradona vecito u tim izborima

Posted

- niko od tih superzvezda ne može da se poredi sa onim što je radio u Napoliju

- onakva dva gola Englezima u istoj utakmici i u takvom istorijskom momentu za Argentinu

- prvak sveta, naravno

e sad, moj teča je gledao i njega i Pelea u vreme dok su aktivno igrali i kaže da je Pele daleko najbolji

mislim da sa igračke strane može da se komentariše iz milion uglova i da neće biti konsenzusa, ali kao celokupna pojava, Maradona je za mene najveći

• Upvote 1
Posted

divno je pričati o fudbalerima kakvi su Pele, Maradona i Ronaldo, sve dok se ne spominju Mesi, Kristijano i tamo neki Bejlovi Azari, ima nade

jedno je sigurno, Pele što je osvojio, a osvojio bi i četiri da mu britanski imperijalisti nisu noge slomili, igrao je u decenijama kada bi današnji baletani završavali karijeru u nižerazrednom Vratniku, to se mora poštovati, iako je realno dosadnjaković pod stare dane a ni Debeli nije toliko interesantan kao ličnost

Maradona je bio čudo i van terena, legendarna budaletina, ne tamo neki bendtner za siromašne. Žalim što nisam imao prilike da gledam to ludilo, kleš Savićevića i Maradone, bilo bi žestoko bahaćenje: bog šiptara i žabarskih cigana VS patrijarh dukljansko-primorski

Klonirati i staviti u svaki tim.

Posted

ej malo posle celog sranja oko Foklanda daš onakav gol pirgavim govnima

plus im na istoj utakmici izvozaš sve igrače

u Napulju si bog

a za to vreme nisi neki šminker kao Ronaldo ili mentol kao Mesi, nego te obožavaju čitavi gradovi, pa čak i protivnički navijači

nestvarno

• Upvote 1
Posted

Maradona nije ni kurac od Zube. Sa pola noge je uradio vise od svih pomenutih. Plus sto je izmislio konkretne stvari koje danas vecina tek pokusava da skine. Sut levom, sut desnom, glavom ako bas mora. Cuj Npoli... Kicma je bila polomljena P.Stankovicu kolko se secam, a ne J.

Posted
1 hour ago, kuruz said:

ej malo posle celog sranja oko Foklanda daš onakav gol pirgavim govnima

plus im na istoj utakmici izvozaš sve igrače

u Napulju si bog

a za to vreme nisi neki šminker kao Ronaldo ili mentol kao Mesi, nego te obožavaju čitavi gradovi, pa čak i protivnički navijači

nestvarno

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...