Jump to content

Recommended Posts

Posted

У Менаџеру 2011 игра у Сијера Леонеу,у тиму који се зове Калон. Можеш одмах да му понудиш уговор али му не пада на памет нигде да иде,ни за коју плату. :rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pre svega ga pamtim po tome sto je nosio broj  2 (u Redjini) i 3 (u Interu), malo netipicno za napadaca u to vreme, danas mu to vec dodje neka moda. Inace, bio je sasvim dobar strajker, u Redjini bio glavni baja, a i kasnije je imao solidne uloge u Interu i Monaku, posle toga sam slabo sta cuo o njemu.

Posted

Кабаљеро, Макелеле, Густаво Лопез, Хаим Ревиво, МекКарти...

И кад се сетим оног несрећног испадања из Купа УЕФА... Стварно су били међу јачима у то време, а ми замало да их избацимо.

Чак их је онај завод за историју и статистику 2001. прогласио најбољим светским тимом.

Posted

ljudi,kacite igrace koji su imali odlicne karijere...odlicni igraci...

inace,djalminja nije otisao na svetsko 2002 drugo jer je napao trenera deportiva a korunje...to cuo skolari i nije hteo da ga vodi...ima i snimak toga...a taj isti skolari je pre 3-4 godine na isti nacin udario dragutinovica...zardel kada je bio u formi,najbolji napadac sveta bez premca...pravi ronaldo je bio dobar,al tada je zardel ubijao...jako potcenjen igrac...on je 5 godina igrao u top formi i za to vreme je dao vise golova nego sto je imao utakmica...

Posted (edited)

18001428-1679.jpg

oterali su i ovog lika,dramana...nisu ni sacekali da vide sta ce biti od njega...nije on sada neki dobar igrac,al za nasu ligu bi bio odlican...standaradan u gani...igrao tursku ligu,malo nesto rusku,prosle sezone prvu franscusku...tamo i da sedi na klupi,bolji je od ovih nasih sto su redovni u nasoj...

Edited by Footog Qpoos
  • Upvote 1
Posted

Lika su prodali posle 6 meseci u klubu, Zenga je tada bio trener... Secam se utakmice protiv Strazbura, kada je odigrao sasvim solidno, iako je bio tek dosao u klub...

Posted

Сфорца, јашта. :bigblue:

Ма искочио ми на менаџеру. Тренира Албасете. :haha:

Каква је то генерација Кајзера била. Ни Бајерн није могао да им присмрди.

Posted

Da pridodam

borussia-dortmund-andreas-moller-23-1996-panini-bundesliga-96-football-trading-card-30371-p.jpg

juergenkohler.jpg

Bas u to neko vreme 90ih je Bundesliga bila glavna, cini mi se da su je prenosili na RTS-u, pa imali pregledi na SOS-u...ja sam tad navijao za Rudi Felera, Ulfa Kirstena, Jensa Novotnog i kompaniju, ali svako postovanje za ove legende, a bilo ih je mnogo u tadasnje vreme :rockdevil:

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...