El Karnisero Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 У Менаџеру 2011 игра у Сијера Леонеу,у тиму који се зове Калон. Можеш одмах да му понудиш уговор али му не пада на памет нигде да иде,ни за коју плату. 1 1
Јарослав Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Цар. Има свој клуб, који се зове по њему, и тамо је капирам бог и боли га баш да негде иде. 1 1
Footog Qpoos Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 koliko sam cuo sada skoro,on u kini igra sa bajalicom...nemam pouzdane informacije...
Álvaro Recoba Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Википедија каже да игра у Индији
KazimKazim Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Pre svega ga pamtim po tome sto je nosio broj 2 (u Redjini) i 3 (u Interu), malo netipicno za napadaca u to vreme, danas mu to vec dodje neka moda. Inace, bio je sasvim dobar strajker, u Redjini bio glavni baja, a i kasnije je imao solidne uloge u Interu i Monaku, posle toga sam slabo sta cuo o njemu.
Јарослав Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Ево још неколико странаца. И, наравно, господин дивљак.
Мајор Гашпар Posted December 29, 2011 Author Report Posted December 29, 2011 Ух, какву је екипу Селта имала. Редовно пунили и Реал и Барсу.
Јарослав Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Кабаљеро, Макелеле, Густаво Лопез, Хаим Ревиво, МекКарти... И кад се сетим оног несрећног испадања из Купа УЕФА... Стварно су били међу јачима у то време, а ми замало да их избацимо. Чак их је онај завод за историју и статистику 2001. прогласио најбољим светским тимом.
Footog Qpoos Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 ljudi,kacite igrace koji su imali odlicne karijere...odlicni igraci... inace,djalminja nije otisao na svetsko 2002 drugo jer je napao trenera deportiva a korunje...to cuo skolari i nije hteo da ga vodi...ima i snimak toga...a taj isti skolari je pre 3-4 godine na isti nacin udario dragutinovica...zardel kada je bio u formi,najbolji napadac sveta bez premca...pravi ronaldo je bio dobar,al tada je zardel ubijao...jako potcenjen igrac...on je 5 godina igrao u top formi i za to vreme je dao vise golova nego sto je imao utakmica...
Јарослав Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Управо то за Жардела. Човек је на 125 лигашких утакмица за Порто дао 130 голова.
Мајор Гашпар Posted December 29, 2011 Author Report Posted December 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IZ77Sgya5MA
..charlie.. Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Goran_Popov Je l' se seca jos neko ovog lika? Jos jedan od fudbalera koji nisu u Zvezdi dobili nikakvu sansu..
..charlie.. Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Ja mislim da jeste... Ako me secanje ne valja to je bilo te sezone kada je jos Dzajic bio tu, poslednja njegova cini mi se...
Footog Qpoos Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 (edited) oterali su i ovog lika,dramana...nisu ni sacekali da vide sta ce biti od njega...nije on sada neki dobar igrac,al za nasu ligu bi bio odlican...standaradan u gani...igrao tursku ligu,malo nesto rusku,prosle sezone prvu franscusku...tamo i da sedi na klupi,bolji je od ovih nasih sto su redovni u nasoj... Edited January 2, 2012 by Footog Qpoos 1
..charlie.. Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Lika su prodali posle 6 meseci u klubu, Zenga je tada bio trener... Secam se utakmice protiv Strazbura, kada je odigrao sasvim solidno, iako je bio tek dosao u klub...
Мајор Гашпар Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 (edited) Jel ovo Sforza, krv ti Isusovu? Plus k'o vrata. Gde se njega seti... Edited January 4, 2012 by Ефенберг
Јарослав Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Сфорца, јашта. Ма искочио ми на менаџеру. Тренира Албасете. Каква је то генерација Кајзера била. Ни Бајерн није могао да им присмрди.
Footog Qpoos Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 iskljucivo vampeta...uvek sam ga gotivio zbog prezimena...vampeta me podseca na nesto zajebano...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Neprejebivi tandem...i Sinan Sakic.
KazimKazim Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Da pridodam Bas u to neko vreme 90ih je Bundesliga bila glavna, cini mi se da su je prenosili na RTS-u, pa imali pregledi na SOS-u...ja sam tad navijao za Rudi Felera, Ulfa Kirstena, Jensa Novotnog i kompaniju, ali svako postovanje za ove legende, a bilo ih je mnogo u tadasnje vreme 1
Recommended Posts