Jump to content

Recommended Posts

Posted

“Želeo sam da pređem u Monako pre Evertona, ali je moja suproga mnogo volela životinje. Ali ne pse kao ja, vež zebre i slične stvari! Tamo sam mmogao da zaradim mnogo novca jer ne bih plaćao porez. Zvao sam ženu i rekao joj da imaju samo stanovi i da tamo ne možemo da imamo zebru. To joj se nije svidelo, nije želela da idemo tamo, pa smo otišli u kišoviti Liveroul”, priznaje Van der Mejde.

Jebo mater,nije ni cudo sto propade covek pored takve lujke od zene.

• Upvote 1
Posted

Је л' се сећа неко овог Чарлса Смита? Какав је био? Човек изгледа као пајдоман.

Јел то беше први странац?

Ако јесте, играо је само неко европско такмичење (чини ми се Куп Кораћа) пошто странци нису имали право наступа у домаћем првенству.

Posted

Јесте, први је, и није имао право наступа у првенству. По фејсбуку пишу да је био страшан таленат али да је водио неспортски живот па зато ништа није урадио. Је л' вредео чему?

Posted

S kim je beše Zvezda (ona prava, ne FMPDIVA) igrala finale Kupa Radivoja Koraća? Igrale su se dve utakmice, prva su izgubili tamo 9 razlike, pa onda ovde na kraju sjebali i dobili 6 ili 8, ne sećam se tačno.

Posted

Са Вероном, не знам како се зове сад тај клуб. Добили ваљда на страни 6-7 а изгубили у Пиониру 9 разлике.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...