Jump to content

Recommended Posts

Posted

Шта...Борис Раичевић је Бог за Ђумића.

Говедо једно, како ме нервира. Још онај туп поглед и став као да има колац у леђима. Како бих да само кажњавао да сам му тренер. Кичму бих му сломио ако треба, али би се савио.

Да није Немања Јелисијевић?

Posted (edited)

Daj nemoj zajebavati :haha: Sa četrnes leta sam dobijao srčku kad boris krene da zida pa ne zna ni sam kud je pošo. Đumić igra za najgori Partizan ikad, a da smo umesto Raičevića imali krštenog centra tukli bismo titograd. Ovo je neka 1999 otprilike, jel tako. Najstariji je Raičević bio, a najgori. Ne računam ovu decu što nisu igrala.

Vlada Vidačić :blek:

Edited by serblackbeard
Posted (edited)

Ђумић за 8 минута ничега прави пет пенала, не знаш који је глупљи фаул. Доставити снимке О'Нилу, да се смеје цео свет.

Да, сезона 1999-2000.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Па, добро, те сезоне је било значајно кресање буџета, отишли носиоци. Будућност имала дрим тим, цигани такође јаки.

Само Бранко Милисављевић.

sp-zeka_310x186.jpg

• Upvote 2
Posted

Bili jaki cigani, Rakočević, Radmanović, Jovo Stanojević, Lukovski... pa ne da su ostali bez trofeja te godine, nego nisu ni jedno finale igrali. Mi smo uzeli kup u Leskovcu protiv Zdravlja a njih smo izbacili sa 3-2 u polu-finalu plej-ofa.

• Upvote 1
Posted

#8 Dragan Marković, jel tako ??

Jeste, on, Čanak i Đokić došli iz Spartaka. Tih sezona nisam propuštao ni jednu utakmicu Spartaka, retko ko je u Subotici dobijao, Zvezda skoro nikad.

Posted

А која је вама прича са грбом? Тад кад сам почињао да пратим имали сте овај са лоптом и иза црно-беле пруге, много је кул. Кад је тај стављен, а кад је повучен и враћен овај ориђиђи? Или је то само нека фора на дресовима била?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...