Jump to content

Recommended Posts

Posted

Шта...Борис Раичевић је Бог за Ђумића.

Говедо једно, како ме нервира. Још онај туп поглед и став као да има колац у леђима. Како бих да само кажњавао да сам му тренер. Кичму бих му сломио ако треба, али би се савио.

Да није Немања Јелисијевић?

Posted (edited)

Daj nemoj zajebavati :haha: Sa četrnes leta sam dobijao srčku kad boris krene da zida pa ne zna ni sam kud je pošo. Đumić igra za najgori Partizan ikad, a da smo umesto Raičevića imali krštenog centra tukli bismo titograd. Ovo je neka 1999 otprilike, jel tako. Najstariji je Raičević bio, a najgori. Ne računam ovu decu što nisu igrala.

Vlada Vidačić :blek:

Edited by serblackbeard
Posted (edited)

Ђумић за 8 минута ничега прави пет пенала, не знаш који је глупљи фаул. Доставити снимке О'Нилу, да се смеје цео свет.

Да, сезона 1999-2000.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Bili jaki cigani, Rakočević, Radmanović, Jovo Stanojević, Lukovski... pa ne da su ostali bez trofeja te godine, nego nisu ni jedno finale igrali. Mi smo uzeli kup u Leskovcu protiv Zdravlja a njih smo izbacili sa 3-2 u polu-finalu plej-ofa.

• Upvote 1
Posted

#8 Dragan Marković, jel tako ??

Jeste, on, Čanak i Đokić došli iz Spartaka. Tih sezona nisam propuštao ni jednu utakmicu Spartaka, retko ko je u Subotici dobijao, Zvezda skoro nikad.

Posted

А која је вама прича са грбом? Тад кад сам почињао да пратим имали сте овај са лоптом и иза црно-беле пруге, много је кул. Кад је тај стављен, а кад је повучен и враћен овај ориђиђи? Или је то само нека фора на дресовима била?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...