Footog Qpoos Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 sve su to go kurac ekipe bez ranka carapica!i bez onog pravog savanovica...a ne ovaj lazni...
Baal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Uuuu, Ranko Čarapić! Kako je čovek igrao pametno, bilo je prelepo gledati njegovu igru. Igrao beše za Lovćen veći deo karijere?
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 (edited) @Gashpar kad su dosli u Cacak sa tom ekipom u borcevoj hali je,ja ni dan danas ne znam kako,stalo oko 4-5000 ljudi..jos oko dve hiljade je ostalo napolju.. i sto je jos misterioznije,ne znam ni sam kako sam uspeo da uletim unutra.. naravno,brojni manijaci su dobacivali igracima Buducnosti,pa se tako u jednom trenutku,Pajevic cini mi se,zaleteo u publiku i ispripaljivao nekog tipa bas dobro.. trebali su svi da ulete na tribinu i da izgaze govna.. Buducnost pobedila sa dva poena razlike..pad nataliteta zabelezen te godine u Cacku Edited December 24, 2010 by Fapril ethereal
Мајор Гашпар Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 Јбг, није Борац Слога да добије Будућност. Чини ми се да их је и Раднички добио после продужетака...Вујошевић био на клупи (пре тога је био неки саветник код Црногораца). Баале, играо је и за Морнар из Бара. Добар је био. Не сме се заборавити ни на тандем Здравља Нишавић-Митић. Мислим да Жућа Митић још увек игра иако је одавно прешао 40. Прошле сезоне играо за Југ (Врање) - друга лига и имао око 20 поена у просеку.
Baal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Žuća Mitić i Grušanović bi danas igrali bolje nego polovina klinaca u Prvoj ligi.
Мајор Гашпар Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 Поштено. Ево, ко је заинтересован да погледа како данас изгледа домаћа лига нека погледа Суперфунд - Пролетер (18:00, РТС2).
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Grušanović taj covek je igrao sam..to je bio covek-tim kad ne znas sta ces sa loptom,daj je Grusanovicu..
El Karnisero Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 (edited) Баале, играо је и за Морнар из Бара. Добар је био. Не сме се заборавити ни на тандем Здравља Нишавић-Митић. Да,Морнар!Колико се сећам пар сезона су баш солидни били. А Нишавић је беше онај што је био добар тројкаш?Ако нисам нешто помешао он је после дошао у Звезду али се није прославио. П.С. Што се тиче домаће лиге...Тај Суперфунд је посебан хорор од екипе. Edited December 24, 2010 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 Играо је и Ђуро Остојић тада за Морнар. Да, то је тај Нишавић. Одличан плеј.. Јесте био у Звезди, али је тада Звезда била у сличном распаду као сада, па се није прославио. Јел се сећа неко Дамира Покрајца? Легенда Боровице...имали су једне године баш добар тим (Зоран Сретеновић, Дамир Покрајац, Саша Рамач, Слађан Стојковић, Милета Лисица...) и борили се са Партизаном за титулу. Излазио је тих година часопис који је издавао "Дневни телеграф" - "ДТ КОшарка". Људи моји, који је то култ био. Најгори папир али су зато пропратили сва кошаркашка збивања у свету. Проклињем себе што сам такво благо поделио другарима, погубио...
Fapril ethereal Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 brate,odkle izvlacis sve te kultove Mileta Lisica
kuruz Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 (edited) Igrao sam jednom protiv njega , bese prva sremska ili tako nesto u St Banovcima , sutirao je 7-7 trojke , sad kad bese pre tri - cetiri godine jebem li ga , ne mogu vise da treniram pa sam pogubio vremenski dojam Сад је тешки наркоман. Стевановић из Беобанке - јунак мог детињства. Хејл: "spomenite Cimbaljevica kad vec ja ne mogu da postujem !" Edited December 24, 2010 by Куруз
Grob Bez Dna Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Žuća Mitić i Grušanović bi danas igrali bolje nego polovina klinaca u Prvoj ligi. i danas igra u okk sapcu. po 3-4 minuta, ali igra. Чини ми се да их је и Раднички добио после продужетака...Вујошевић био на клупи (пре тога је био неки саветник код Црногораца). secam se ove utakmice. bilo neko sranje, dule glavni bio. (:
Мајор Гашпар Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 (edited) Хејл: "spomenite Cimbaljevica kad vec ja ne mogu da postujem !" Он је чини ми се био капитен Беобанке. Целави капитен. Edited December 24, 2010 by Мајор Гашпар
Imrahil Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Излазио је тих година часопис који је издавао "Дневни телеграф" - "ДТ КОшарка". Људи моји, који је то култ био. Најгори папир али су зато пропратили сва кошаркашка збивања у свету. Проклињем себе што сам такво благо поделио другарима, погубио... jao da, prelistaš jedan broj i prsti ti crni potpuno dobar časopis je to bio, i meni krivo što sam pogubio brojeve..
Sreta Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ban ban ban , samo jedan ban , pa da slavimo Haila ceo dan !!!
iron will Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) Данас сам се сетио (не знам зашто) овог Јешићевог аса: Edited April 25, 2011 by iron will
iron will Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Тај је већ знао нешто. Иначе, Николов тренутно игра у неком француском петолигашу.
serblackbeard Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Бугарски Бебето. И Марадона из Туниса, Алжира или одакле већ. Како се оно беше звао?
Chicken Little 420 Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Dokumentarni film o Dejanu Rambu Petkoviću "O Gringo“, u režiji Darka Bajića, biće premijerno prikazan 4. maja 2011. Dejana Petkovića mnogi stručnjaci smatraju jednim od najvećih igrača svih vremena, čija fascinantna fudbalska karijera upravo doživljava kulminaciju u Brazilu, zemlji fudbala. http://www.youtube.com/watch?v=YzDdCsFxGug&feature=player_embedded
iron will Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 (edited) И Марадона из Туниса, Алжира или одакле већ. Како се оно беше звао? Камел Зајем. Е моји гробари, не знате како вам се звао бивши играч, ја морам да вам говорим... Edited April 26, 2011 by iron will
Мајор Гашпар Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 Из Туниса. Камел Заим ако се не варам. Солидан био на менаџеру.
рогозуб Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 http://ljubodragsimonovic.wordpress.com/ legenda x) valjda mi reche tesha da ga je upoznao x)
serblackbeard Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Камел Зајем. Е моји гробари, не знате како вам се звао бивши играч, ја морам да вам говорим... Ма он је анонимус обичан. Лију и Ђа су веће легенде од њега.
Recommended Posts