Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo sam uočio da je u dva navrata bio najbolji bloker lige (1986,1989).

Metalika je '86. izbacila Master, a '89. priredila svojevrstan spektakl.

Ala su to bili divni daaani...

Posted

mladi-kosarka-1991.jpg

Juniorska reprezentacija Jugoslavije 1991. godine putovala je na Svetsko prvenstvo koje se održavalo u Kanadi. Jedan deo selekcije, igrači iz Srbije i Crne Gore, predvođen sadašnjim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem okupio se u Beogradu, a na železničkoj stanici je napravljena antologijska fotografija.

Na njoj se pored Vujoševića u gornjem redu nalaze Željko Rebrača, Nikola Lončar, Dragan Tarlać, Dejan Bodiroga, Mlađan Šilobad, Petar Arsić, Željko Topalović i Kosta Jankov, a čuče Borko Radović i Gavrilo Pajović.

• Upvote 2
Posted (edited)

@Major

Sitan font....

Juniorska reprezentacija Jugoslavije 1991. godine putovala je na Svetsko prvenstvo koje se održavalo u Kanadi. Jedan deo selekcije, igrači iz Srbije i Crne Gore, predvođen sadašnjim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem okupio se u Beogradu, a na železničkoj stanici je napravljena antologijska fotografija.

Na njoj se pored Vujoševića u gornjem redu nalaze Željko Rebrača, Nikola Lončar, Dragan Tarlać, Dejan Bodiroga, Mlađan Šilobad, Petar Arsić, Željko Topalović i Kosta Jankov, a čuče Borko Radović i Gavrilo Pajović.

Epohalna slika!!!

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
Posted (edited)

U pravu si, Morison je u FMP došao u septembru 2011, a Uvalin je dobio otkaz u martu te godine. Nasledio ga je Pešić.

hqdefault.jpg

Edited by Hail Metal
Posted

Preterujes. Imao je valjda neki dijabetes, ali ne verujem da je to bio glavni razlog losim igrama.

Ja smorenijeg igraca nisam u zivotu video, ne znam samo po cemu si zakljucio da je veliki car. Kvinsi Miler je car, naprimer.

Posle je i sam izjavio da je dosao u Zvezdu jer ga niko drugi nije hteo. Secam se da je kukao kako je morao da putuje autobusom na utakmice :haha:

Posted

Па колико ја знам имао је неки зајебан дијабетес, лик има неку пумпицу са иннсулуном коју вазда мора да нноси са собом итд, кад је играо на Гонзаги био је право чудо, писале новине о њему, доводили родитељи децу са дијабетесом да он прича са њима итд.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...