Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Meni ortak oslepeo jer se nije drzao te gvozdene discipline, voli ponekad da popije. Svaka jebena cast tom Morisonu sto je uopste i bio profesionalni sportista. Vujaciceva baba da zzaboravi Sarapovu! 1
Мајор Гашпар Posted March 26, 2016 Author Report Posted March 26, 2016 Мени је он био симпатичан. Има клип са загревања пред утакмицу кад се загрева као ми у Тоболцу кад се окупимо два пута годишње. Ја Квинсија Милера не рачунамо у писмене играче. 1
Hail Metal Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Ја Квинсија Милера не рачунамо у писмене играче. Previše si tolerantan, ja ga ne računam u ljude. my eyes have seen the glory..... 1
LoveHateLove Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 samo sto ce Miler za razliku od njega da se vrati u NBA, verovatno vec naredne sezone.
Мајор Гашпар Posted March 26, 2016 Author Report Posted March 26, 2016 Хоће и играће по 3 мин на свакој другој утакмици. Таквих тамо има на тоне. 1
LoveHateLove Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 (edited) Nema veze, ako i ne uspe dokazao se u Evropi. I ovde ce imati gomilu ponuda na kraju sezone. Svakako ce imati vecu karijeru od Morisona. U NBA nisu uspeli mnogi, recimo Spanulis, Djordjevic, Navaro itd. Evo sad citam da ga traze Makedonci da igra za njih. Ludilo. Edited March 26, 2016 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted March 26, 2016 Author Report Posted March 26, 2016 Добро сад, нисам га ја ни упоређивао са Милером него сам рекао да је Морисон крајње симпатичан тип. Милеру је Европа премија. Oпет, јебе се Морисону, има 2 прстена.
El Karnisero Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Милер је тип играча коме је потребна слобода у игри и минути. Где ће то добити у НБА? Нигде. Плус, са онаквом одбраном нема шансе да игра нигде преко.
LoveHateLove Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Добро сад, нисам га ја ни упоређивао са Милером него сам рекао да је Морисон крајње симпатичан тип. Ma nisam ga ni ja uporedjivao sa njim u igrackom smislu, nego sam rekao da mi je simpaticniji od Morisona. Niti kazem da ce Miler biti veliki igrac, ali ima predispozicije, i covek daje u proseku 15 poena po mecu u EL. Morison je igrao u daleko slabijem timu od ovoga, nije igrao ni EL, a koliko se secam nije nista posebno pokazao. A najiskreno, ja nista simpaticno kod Morisona nisam video, osim sto fura majicu Pantere i nosi dugu kosu Nikad u zivotu ga nisam video da se nasmejao, bio je cudak, to potvrdjuju i ljudi koji su ga znali.
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 nemoj da si na kraj srca tih par utakmica što je odigrao za nas bio je najbolji igrač u timu
El Karnisero Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Прве две или три је покидао, сјајно је шутирао, мислим да је у првој имао један промашај, или чак ниједан. После је био лош, па очајан.
Мајор Гашпар Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 Постоје играчи који су једноставно симпатични какви год били на терену. Код мене Морисон спада у ту групу. Не везујем се за неку спортску причу. Ја сам увек готивио лудаке и лузере.
Hail Metal Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Lici na Ricarda Ramireza, fale mu samo naocare sa mostom ala Minja Subota.... moram reci da mi fali ovakva skrnava Zvezda.
LoveHateLove Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Kad je bio osisan na celavo bio je isti GG Allin Ne mogu da nadjem bas nijednu sliku, ali ovo je najpribliznije:
KazimKazim Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 (edited) Ја сам увек готивио лудаке и лузере. Kao da Bukovski progovara iz tebe Stvarno ima slicnosti sa GG...brada i brkovi preslikani Edited March 27, 2016 by KazimKazim
kuruz Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Ја сам увек готивио лудаке и лузере. hoćeš da kažeš da ti se ide tamo gde se nesrećnici okupljaju?
Јарослав Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 kad smo kod Morisona http://www.sportske.net/vest/kosarka/bivsi-kosarkas-zvezde-spreman-za-sudnji-dan-257379.html http://www.sportske.net/vest/kosarka/kari-pesic-u-epizodi-sta-je-bre-ovo-sta-je-sa-ovim-covekom-257486.html kakav lik
vudun Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Žvaće duvan. Možda i ušmrkava nešto što Radivojević ne zna.
KazimKazim Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Da ne bese njega, Klaivertova odiseia u Milanu bi bila jos zalosnia
Recommended Posts