darkonet Posted October 24, 2016 Report Posted October 24, 2016 talenat, refleksi, penali, situacije 1 na 1, sveee aaaaaa samo Oliver Kan zao mi Miloja, najvise sam ga voleo, mogao je biti klasa da nije ponekad bio kiksara
serblackbeard Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 zao mi Miloja, najvise sam ga voleo, mogao je biti klasa da nije ponekad bio kiksara Nema golmana koji je više kiksao na derbijima od Miloja.
darkonet Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 istina, kiksirao je i Pandur i Fahrudin i Djukanovic ali najvise kikseva imao je Miloje steta, bio je veliki talenat
Мајор Гашпар Posted October 27, 2016 Author Report Posted October 27, 2016 Мене је Пандур страшно нервирао, само сам стрепео кад ће да киксне.
darkonet Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 DJukanovic je ostao upecatljiv po onom Piksijevom golu iz kornera, pa onaj treci gol ispod ruke cini mi se Bore Cvetkovica a Pandur je primio onaj gol Robija sa Atokomande, ali Miloje se naprimao kiks golova, Saveljic kroy ruke, pa onaj gol Brnovica kad se setim i dan danas ne verujem da nam je jebeni Brnovic dao gol, najveci antitalenat ko i brat mu, Brnovici su mi glave dosli, ovaj protiv Zvezde, drugi protiv Argentine 90'
vudun Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 Kurcoslav Debilanović! Kakve je goleade taj zabijao...
serblackbeard Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 Brnovic ima jedno 1,53 i daje miloju gol glavom sa dva metra. Pandur je i u stotom derbiju kiksao kod drugog gola.
Мајор Гашпар Posted October 27, 2016 Author Report Posted October 27, 2016 http://sport.org.rs/zivotna-prica-mladena-sekularca-zasto-nisam-postao-novi-drazen/
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 http://www.sportske.net/vest/kosarka/lepa-prica-gde-je-i-sta-radi-uros-tripkovic-279820.html mislim, realtivno se skoro povukao, daleko da je Tripko zaboravljen as, ali prikladnije za ovde nego za kosarku
vudun Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Šekularac jeste bio vanserijski talenat, kao maloletnik je Partizanu ubacio 30 poena. Iz intervjua se ne može baš zaključiti zašto je propao, ali sudeći po napisanom miriše mi na čovićevska posla. 1
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 На основу овог интервјуа, криви људи који су га погрешно усмеравали. Тако ти је то, сви су криви, уништише мене јадна.
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Prica se takodje godinama da se i on sam dosta bahatio gde god da igra. Njemu karijera otisla u pogresnom smeru otprilike u vreme kad je igrao u Kinderu, trener mu je bio jedan Bosa Tanjevic, sa kojim se prilicno kacio za to vreme tamo... Valjda se bunio sto ga stavlja na pleja, ne mogu da se setim tacno...
Hail Metal Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Šekularac je bio zverina, pomalo sebičan, šteta za takvu igračinu, mogao je da stvori karijeru poput Teodosića ili Rakočevića. Mogao je i Žarko Rakočević da bude novi Zoran Savić, i dalje to tvrdim. 1
vudun Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 I Žigeranović je mogao da krene Divčevim stopama, ali su kola iznenada krenula nizbrdo.
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Zigeranovic moj sugradjanin Bole ga dupe, iz Negotina u Evroligu, malo li je...
vudun Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Uvek se može više, posebno ako se poseduje odraz ko u DeAndre Džordana.
LoveHateLove Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Sekularac je stvarno imao bednu karijeru. Da je makar uzeo neku lovu pa propao, kao Darko Milicic Klasicna umisljena zvezda, poleteo je visoko i to mu se osvetilo. Glupa mu je prica da su drugi krivi. U tom istom FMP-u su bili i Teodosic, Macvan, Raduljica ...
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 kako volim ovog čoveka danas mu rođendan
Recommended Posts