Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Мислио сам да је баталио. Класичан продукт играча које Енглези у небеса дижу као да је у питању вансеријски играч и таленат. Смит јесте био симпатичан, али у мору напумпаних.
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 ma ja sam ga voleo zato što je bio prgav, nabusit, prava engleska njuška, samo što nije gadan kao što jesu inače priča se da je najuren zato što je jebao Ronaldovu ribu :haha: ovo je gospođica https://www.google.rs/search?q=Gemma+Atkinson&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5it-juv7PAhXJCBoKHV7pCxIQ_AUICCgB&biw=1920&bih=960#imgrc=wV-2VrK29rQyCM%3A
KazimKazim Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Ja reko ona Dzordan Vredi ova anatemisanja, samo tako
darkonet Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 ostrvljeni andjeo koga kaznjava bog ili sotona u zenskom obliku?
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Добра пичка, друже Дарко. Као из серије Жене фудбалера, што би се рекло.
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 sjajna serija, al mrtvi B92 nikad nije emitovao poslednju sezonu
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Нисам ни знао да ту фали последња сезона. Гледао кад ухватим, сећам се да је било добрих риба.
vudun Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Je l' se beše u toj seriji Fapril pojavljivao?
obsessed by cruelty Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 fapril je bio u zene sa dedinja
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Нисам ни знао да ту фали последња сезона. Гледао кад ухватим, сећам се да је било добрих риба. de, ja gledao svaku išlo subotom ili nedeljom oko 2 popodne, i to dve epizode, čini mi se samo pređem kod babe u kuću na ručak i gledam to
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Може ли се где то скинути?
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 teško, nije bilo kad sam gledao poslednji put možda jedna ili dve sezone, i to neka četvrta-peta da ne pominjem to što nema prevoda, a one engleske kurve nema šanse da razumeš Tanja boginja
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Сећам се једне од њих, нека индијска кучка, која је бацала неке магије, направила од куће храм.
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 ma da, sve same kalašture serija bez ijednog pozitivnog lika čak i kad se neka beba rodila, imala je kitu i unutrašnje ženske organe nadrealno Dream Team za to bila klasa od serije
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Ту серију су тек касапили на нашим телевизијама. Мислим на редослед приказивања, ниси могао да ухватиш ни почетак ни крај.
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 ma da, išla na drugom, čini mi se, u nekim idiotskim terminima i ko zna po kom redosledu sećam se da je jedno vreme Kasandra išla istovremeno na dve televizija (moždak čak i RTS 1 i RTS 2), samo je na jednoj tipa išla 50 epizoda brže pa to je bilo ludilo, babe gledale po dva puta svaku epizodu uvek sam voleo te sportske filmove i serije
Мајор Гашпар Posted October 28, 2016 Author Report Posted October 28, 2016 Јбг, деведесете. Ја сам ДТ пратио на неким локалним каналима. Углавном, ти локални канали су били закон. Пиратерија до коске, мултипреноси Калча, Бундеслике, НБА сваке вечери.
kuruz Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 zrenjaninska KTV imala prenose NBA ubeđen sam da je Ilija Kovačić tamo prenosio i vikao "KAKVA DANDARA" za banane a možda su i krali B92 signal tu su bili najjači filmovi, bukvalno se pitaš ko je ovo i da li je moguće da je neko dao pare za to KTV, RTV Santos, TV Most sa Miroljubom Petrovićem po ceo dan i pričom o uticaju metal muzike na omladinu, TV Duga sa Neđom legendom, pa lokalne radio stanice... nema ništa bolje od seoske radio stanice koja se sluša u celoj opštini, pa kad krenu želje i pozdravi, Bosanci vs Lale i slično plač
Мајор Гашпар Posted October 29, 2016 Author Report Posted October 29, 2016 Ту јебену Дугу је матори вртео у вечерњим сатима док сам имао ТоталТВ. Јебена Дуга и крајишке песме, прела и посела.
KazimKazim Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 (edited) Mislim dae Dream Team bio na Studiu B Sad gleam - ima na tiubu dosta materiala u vezi sa seriom...ukupno deset sezona i 406 epizoda Trivia Showing one item Since the series ended to date sky has not let the drama get a commercial release on vhs dvd or blu-ray. There is no word if they ever will release it. Nabiem ih Edited October 29, 2016 by KazimKazim
kuruz Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 na TV Duga išao jedan od onih idiotskih telefonskih kvizova vodili Neđo ili neki debeli morž pogledaj ti ovo a debeli morž jednom radio, fazon neka subota usred jula i sad sedi on tako, ne pomera se i samo gleda u kameru niko živ ne zove, svi dremaju posle ručka kaže on: "Režija, da čujemo ko je sledeći. Režija?" niko se ne odaziva, ništa se ne dešava ustaje i odlazi da vidi šta se događa vraća se, pa kaže: "režija je otišla napolje, pa idem i ja" ugasi kameru i ode Neđo je bio i vlasnik televizije obrisali su dušmani najjače klipove kad on priča viceve to je nešto najsmešnije na svetu, ne znaš da li su gori vicevi ili način na koji ih je pričao a nosio onaj Lotto dres reprezentacije iz Nemačke 2006. godine 1
Мајор Гашпар Posted October 29, 2016 Author Report Posted October 29, 2016 Лаза Магистрала и остали цареви. Не заборавља се изграз ћалетовог лица кад је видео да МТС нема Дугу. Јебала га Дуга. Забоде се, пусти то срање и дрема. Ја уђем у дневну себу, а оно иде крајишко урлање оооооооооо јоооој
Мајор Гашпар Posted October 31, 2016 Author Report Posted October 31, 2016 Бог. http://www.youtube.com/watch?v=mwmBvmknMvQ 1
Recommended Posts