Jump to content

Recommended Posts

Posted

imalo je zanimljivih utakmica, najbolja svakako Brazil-Holandija

Bugari pravi hit, kolika god da su govna kapa dole zbog one kontre u nadoknadi protiv Francuza, ne verujem da im je Platini to oprostio

ko je skupljao album ove legende se svakako seca

02-Alexi+LALAS+Upper+DECK+USA+1994.png

Saljenkovi golovi, ubistvo Eskobara i nafiksani Maradona

sugavi termini, jedno od najdosadnijih finala ikad, debilan sistem takmicenja

jedino gore prvenstvo od ovoga bilo 2002

Posted

Кантона забија, пење се на рекламе.

Али на крају прц, Емил Костадинов!

Амери су 1994. имали најјаче дресове икад.

А колико је култних играча ту било, то није нормално. Плус су фалили Енглези и Французи за потпуни флеш.

Какав је само хит тада била Нигерија. Најлепши фудбал, луди голови и оне прославе.

Финиди Џорџ, пишкиришки као кер.

Posted

1994. najjače prvenstvo, sjećam se da se navijalo za Bugare i Rumune jer su pravoslavci. :haha: A ja navijao za Švedsku zbog Keneta Andersona.

3111.jpg

Sjeća li se neko kako se zove onaj Meksikanac koji je čini mi se '98. imao onaj fazon kad stavi loptu između nogu i skoči sa njom i predribla igrača?

Posted

odlicna je Svedska bila tada, cuveno Brolinovo radovanje

Brolin, Dalin, Anderson, Larson, Blomkvist, Raveli i covek sa najjacim sutem Stefan Svarc,bas dobra ekipica

Posted

Sjeća li se neko ovih Zvezdinih igrača, nešto kao B postava one šampionske generacije iz '91? Provlačili su se malo više kroz prenose utakmica i sportske reportaže tokom sezone 1991/92. To je zapravo bila plejada igrača u kojoj su bili i Ivan Adžić, Elvir Bolić, Zvonko Milojević i slični, samo što su neki kasnije napravili karijere, a neki nestali sa scene.

http://i.imgur.com/vbSAhis.png

http://2.bp.blogspot...LGRADE 1991.png

O ovom Čuli sam malo guglao prije izvjesnog vremena, mislim da se bavi privatnim biznisom negdje u unutrašnjosti, ima neki STR ili nešto tako.

Posted

Ivica Momcilovic je trener mladjih kategorija u Zvezdi

imalo je tu igraca kao npr Rade Tosic koji je dosao iz Splita a igrao cini mi se samo protiv Bajerna u Minhenu, Milic Jovanovic golman, dosao iz Krusevca, branio samo protiv Anderlehta 1992 kad smo izgubili 3:2, mada je sve vec bilo reseno tj da smo drugi i da necemo u finale...Zeljko Kaludjerovic, branio protiv Rendzersa kad se Stojanovic povredio

Adzic je debitovao i cini mi se dao gol u onoj prijateljskoj protiv Steaue u Beogradu kad smo ih dobili 4:1

secam se jos Tanjge, igrao je Kristic nesto malo, Ratkovic strasan igrac, Stosic bio standardan, Vasilijevic, Lukic

Posted

Милић Јовановић је из Стопање, села између Трстеника и Крушевца.

Моје село је на 3 км одатле. Тако ми причаше седе главе иако ја ништа о њему нисам чуо годинама. Знам да је бранио нешто мало за Могрен.

Аџић је био превара. Како су га само гурали и траку давали, али џаба.

Ево и сина му гура Радојица Божовић.

Posted

милић од немачве тренира један португалски клуб. нажалост, то није боависта.

Posted

сабор малоумничког кича и распојасаног четништва.

ел памтиш кад је саво волина главом, умотаном у мараму, увалио уругвајцима голчину?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

vudun@

pamtim naravno, savo, darko kovacevic i bobo vijeri su tipovi napadaca kakve bih ja uvek imao u timu, klasa

a to za kic i cetnistvo ne budi smesan, mislim cak i pokusaj bilo kakve sale je bezveze kad se spomene ova utakmica

Fudbal je igra u kojoj 22 muskarca trce za loptom i uvek na kraju pobede Nemci rece Gari davno ali ih Rajmond i Klaus zajebase u ovom slucaju

epska utakmica

Posted

Ivica Momcilovic je trener mladjih kategorija u Zvezdi

imalo je tu igraca kao npr Rade Tosic koji je dosao iz Splita a igrao cini mi se samo protiv Bajerna u Minhenu, Milic Jovanovic golman, dosao iz Krusevca, branio samo protiv Anderlehta 1992 kad smo izgubili 3:2, mada je sve vec bilo reseno tj da smo drugi i da necemo u finale...Zeljko Kaludjerovic, branio protiv Rendzersa kad se Stojanovic povredio

Adzic je debitovao i cini mi se dao gol u onoj prijateljskoj protiv Steaue u Beogradu kad smo ih dobili 4:1

secam se jos Tanjge, igrao je Kristic nesto malo, Ratkovic strasan igrac, Stosic bio standardan, Vasilijevic, Lukic

Nisam znao da je Momčilović sada trener u Zvezdi.

Sjećam se svih ovih ostalih koje si nabrojao, Rade Tošić, Milić Jovanović, naravno i Željko Kaluđerović. Da me sad neko pita, rekao bih da je u onom revanšu protiv Rendžersa branio Zvonko Milojević, ali znači da je to ipak bio Kaluđerović. Inače, u Zvezdi je jednu sezonu, u svojoj mladosti, kao rezervni golman i neafirmisani igrač bio i Marko Simeunović, koji će kasnije dugo stajati na golu reprezentacije Slovenije. Sjećam se postera iz Tempa, na kome igrači Zvezde onako spontano, na terenu, proslavljaju pobjedu u finalu Kupa protiv Hajduka 1990. Među tim igračima je i Marko Simeunović. Svega par godina kasnije, u periodu sankcija, u Zvezdi će biti i golman Milan Simeunović, ali to nije taj isti Simeunović sa pomenutog postera.

Sjećam se naravno i Tanjge, prvo igrao u Vojvodini, generacija sa Mihajlovićem, a onda kasnije prešao u Zvezdu. Ratkovića se sjećam samo po prezimenu, ali sam totalno bio zaboravio na njega. Mislio da je dao neki gol u Kupu šampiona 1991/92.

Naravno, Stošić (prvi Vranjanac ikada koji je zaigrao u finalu Kupa šampiona), Lukić i Maza Vasilijević (koji je nekad potpisivan kao Vasiljević), ali oni su ipak jedan "level" iznad opskurnosti kojoj pripadaju ovi prethodni spomenuti.

Zanimljivo je da ja Kristića pamtim prvenstveno po sezoni 1997/98, pošto sam zbog rata bio skoro pa potpuno odsječen od zbivanja iz sezone 1992/93 i jesenjeg dijela 1993/94. Iz tih razloga se praktično ni Grofa Božovića ne sjećam kao Zvezdinog igrača, iako pamtim neke derbije i utakmice iz proljećnog dijela sezone 1993/94.

Posted

vudun@

pamtim naravno, savo, darko kovacevic i bobo vijeri su tipovi napadaca kakve bih ja uvek imao u timu, klasa

a to za kic i cetnistvo ne budi smesan, mislim cak i pokusaj bilo kakve sale je bezveze kad se spomene ova utakmica

Fudbal je igra u kojoj 22 muskarca trce za loptom i uvek na kraju pobede Nemci rece Gari davno ali ih Rajmond i Klaus zajebase u ovom slucaju

epska utakmica

Сироти во на ражњу, заставе, палице, Пале до Малме, лева рука-десни џеп, СНС школа старожелезничка...

Posted

Nisam znao da je Momčilović sada trener u Zvezdi.

Sjećam se svih ovih ostalih koje si nabrojao, Rade Tošić, Milić Jovanović, naravno i Željko Kaluđerović. Da me sad neko pita, rekao bih da je u onom revanšu protiv Rendžersa branio Zvonko Milojević, ali znači da je to ipak bio Kaluđerović. Inače, u Zvezdi je jednu sezonu, u svojoj mladosti, kao rezervni golman i neafirmisani igrač bio i Marko Simeunović, koji će kasnije dugo stajati na golu reprezentacije Slovenije. Sjećam se postera iz Tempa, na kome igrači Zvezde onako spontano, na terenu, proslavljaju pobjedu u finalu Kupa protiv Hajduka 1990. Među tim igračima je i Marko Simeunović. Svega par godina kasnije, u periodu sankcija, u Zvezdi će biti i golman Milan Simeunović, ali to nije taj isti Simeunović sa pomenutog postera.

Sjećam se naravno i Tanjge, prvo igrao u Vojvodini, generacija sa Mihajlovićem, a onda kasnije prešao u Zvezdu. Ratkovića se sjećam samo po prezimenu, ali sam totalno bio zaboravio na njega. Mislio da je dao neki gol u Kupu šampiona 1991/92.

Naravno, Stošić (prvi Vranjanac ikada koji je zaigrao u finalu Kupa šampiona), Lukić i Maza Vasilijević (koji je nekad potpisivan kao Vasiljević), ali oni su ipak jedan "level" iznad opskurnosti kojoj pripadaju ovi prethodni spomenuti.

Zanimljivo je da ja Kristića pamtim prvenstveno po sezoni 1997/98, pošto sam zbog rata bio skoro pa potpuno odsječen od zbivanja iz sezone 1992/93 i jesenjeg dijela 1993/94. Iz tih razloga se praktično ni Grofa Božovića ne sjećam kao Zvezdinog igrača, iako pamtim neke derbije i utakmice iz proljećnog dijela sezone 1993/94.

Milojevic je branio protiv Kelna u onoj kradji u Nemackoj, bio je fenomenalan iako klinac, moj veliki idol Miloje. Milic Jovanovic je kasnije iz Zvezde otisao u Mogren, redovan je na ovim proslavama Barija iako nije ostavio skoro pa nikakav trag kao ni Kaludjer. Miki Simeunovic je malo branio dok je poznatiji po Zvezdu Milan Simeunovic zvani Djavo jedino bio poznat po tome sto je dobro branio penale a jos bolje ih sutirao, on je doneo Kup 93' protiv Partizana, dao poslednji penal, kup se slavio ozbiljno, kao da si osvojio titulu. To je od Partizanovih beba 66' nikad jaca generacija. Dika Stojanovic je posle Barija otisao u Antweren, 93' vec igrao finale Kupa Kupova protiv Skaline Parme sa Balotom, Benarivom, Di Kjarom, Brolinom, Ferarijem, Aspriljom, izgubio i bio krivac za jedan gol..imao je jos duzu kosu nego u Zvezdi, pustio repove, show

Milorad Ratkovic je bio odlican igrac, dosao u Zvezdu iz Celika pa poslat na kaljenje u Borac Banjaluku da bi ga vratili 1992, bas bas dobar igrac, malo slabija Jugina verzija. Igrao kasnije preko 100 utakmica za Seltu i nesto kratko u Sevilji. Vasilijevic onako, jbg dolaskom Ilije i Mileta nije imao nikakvu sansu za prvu postavu, haahahah kako je izvukao onu loptu iz gola protiv Milana jbt

Lukic je klasa napadac bio, odlican igrac...da je takav rukovodilac bio a ne vitez iz Sopota mi bi danas bili na konju

Posted (edited)

гледам сад нешто, овааај... најскупљи играч ' 68. је био жабар пјетро анастази, стара дама је за њега тада издвојила 500 хиљада долара.

тридесет година касније рекорд у трансферу је направио денилсон (њега се сећате). бетис га је платио 21 милион, а досцније са њим испао у другу шпанску лигу.

затим, само десет година касније, она битанга с почупаним обрвама, што има комплекс од гаучоса месија, је плаћена 80 милијуна.

а упокојени имт је, за вашу информацију, ' 88. године, отприлике у време кад је битанга ишла у обданиште, производио 50 хиљада трактора годишње. мало се играмо бројкама...

Edited by vudun
Posted

ето, сада увозимо италијанске и турске тракторе

дедер, усликај и окачи онај твој млекаџијски кјево дресић.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...