Мајор Гашпар Posted May 23, 2018 Author Report Posted May 23, 2018 http://volimpartizan.rs/25-godina-od-prve-titule-video-37222/
Мајор Гашпар Posted June 28, 2018 Author Report Posted June 28, 2018 Умро Горан Буњевчевић. Почивао у миру.
darkonet Posted June 28, 2018 Report Posted June 28, 2018 tuga koliko mi je samo ulivao poverenje dok je igrao za nas
KazimKazim Posted June 28, 2018 Report Posted June 28, 2018 Uzas, mlad coek Mada e delovalo kao dae bolestan, poslednji put kacam ga opazio na Tv-u
Runner Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 U potrazi za bilo kakvim preliminarnim sastavom Jugoslavije za Euro '92 (ako je takav ikad postojao), odoh na sastave ostalih učesnika tog prvenstva, pa se onda zaustavih na ovom caru i sjetih se njegove životne priče, koja ipak nije bila samo trač iz vremena prije Interneta. U jednom periodu svog života i karijere igraš za Mančester i englesku reprezentaciju, a kasnije dođeš na to da radiš kao poštar.
darkonet Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 Igramo mi fudbal iza zgrade, odem po loptu, pitam nekog dedu što mu otvorena terasa koji je rezultat, kaže 1:0 za Partizan...mislim se u sebi majku im jebem proći će. Dodjem u stan, vidim 30.minut ono 3:0 za Kroaciju. Nešto mi bi milo i toplo oko srca,kez na licu se sam razvezao. Silvio Maric i Cvitanovic sam dugo u sebi sa radošću izgovarao. Otvorili ste tada seriju petardi u Evropi.
Мајор Гашпар Posted August 10, 2018 Author Report Posted August 10, 2018 (edited) Silvio Maric posle povratka iz Beograda navijacima ovecao - zabit cemo im pet komada. Edited August 10, 2018 by Мајор Гашпар 1
darkonet Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 druze Majore, jesi video na ovom snimku sto si postavio kako nam je kolega Franjo bio ostario?
Мајор Гашпар Posted August 10, 2018 Author Report Posted August 10, 2018 Meni je on uvek lep. Pogledaj kako se samo obradovao tokom govora na 6:57, pa dalje. A iza njega, u gomili, proviruje Stjepan Spajic. Ipak, najjaci momenat dokumentarca je:
darkonet Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 meni jace na 9:30 kad polaze zakletvu..ne mere ustasa bez nazy pozdrava pa da ga jebes ahahaha Rodjo legenda...dosao autom u BG..svi vicu ustase, ustase a on kaze ceo stadion navija za nas ahahahha
Hail Metal Posted August 12, 2018 Report Posted August 12, 2018 U jednom periodu svog života i karijere igraš za Mančester, a kasnije dođeš na to da radiš kao poštar. To se zove napredak. 1
darkonet Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2983180-mandzukic-se-oprostio-od-reprezentacije-hrvatske?utm_source=najnovije_vesti_desni_timeline&utm_medium=linkovi&utm_campaign=desni_timeline_najnovije&utm_content=1 kroz neku godinu cemo i o njemu pisati ovde sucut drugu Majoru, verujem da je njemu danas najteze
Мајор Гашпар Posted August 14, 2018 Author Report Posted August 14, 2018 Idi, bre, Darkic, pomislio sam da se nesto desilo Zvonimiru.
Runner Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 To naprečac opraštanje od reprezentacije mi je oduvijek djelovalo čudno nekako. Ako selektor smatra da si za reprezentaciju i ako te i dalje zove u tim, pa igraj kad već možeš, jedino ako nisi trenutno povrijeđen ili bolestan. Bezveze mi je kad se igrač oprosti od reprezentacije, a ovamo još igra za Milan, Juve, Bajern ili tako neki tim. U ovom slučaju Mandžukića, to mi još jače bode oči, jer čovjek je tek napunio 32 godine. Ali dobro, njegova stvar.
Мајор Гашпар Posted August 14, 2018 Author Report Posted August 14, 2018 Verovatno je tu vise faktora, nevezano za Mandzukica. Godine, premorenost jer se igra sve vise utakmica godisnje, cuvanje za jos jedan transfer, sugestije iz kluba da se batali reprezentacija itd. 1
darkonet Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 a i realno koji ce mu kurac vise da se lomata za repstaciju srebro na sp, sta ces vise
Recommended Posts