Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

U potrazi za bilo kakvim preliminarnim sastavom Jugoslavije za Euro '92 (ako je takav ikad postojao), odoh na sastave ostalih učesnika tog prvenstva, pa se onda zaustavih na ovom caru i sjetih se njegove životne priče, koja ipak nije bila samo trač iz vremena prije Interneta.

U jednom periodu svog života i karijere igraš za Mančester i englesku reprezentaciju, a kasnije dođeš na to da radiš kao poštar.

969842a5c847b19b5ad775bd14ef9b32.jpg

manchester-united-neil-webb-145-proset-1990-1991-football-trading-card-20782-p.jpg

neil-webb-b6378d83-2885-45fb-8cfe-bb88265c1d8-resize-750.jpeg

• 4 weeks later...
Posted

Igramo mi fudbal iza zgrade, odem po loptu, pitam nekog dedu što mu otvorena terasa koji je rezultat, kaže 1:0 za Partizan...mislim se u sebi majku im jebem proći će. Dodjem u stan, vidim 30.minut ono 3:0 za Kroaciju. Nešto mi bi milo i toplo oko srca,kez na licu se sam razvezao. Silvio Maric i Cvitanovic sam dugo u sebi sa radošću izgovarao. Otvorili ste tada seriju petardi u Evropi.

Posted

meni jace na 9:30 kad polaze zakletvu..ne mere ustasa bez nazy pozdrava pa da ga jebes

ahahaha Rodjo legenda...dosao autom u BG..svi vicu ustase, ustase a on kaze ceo stadion navija za nas ahahahha

Posted

To naprečac opraštanje od reprezentacije mi je oduvijek djelovalo čudno nekako. Ako selektor smatra da si za reprezentaciju i ako te i dalje zove u tim, pa igraj kad već možeš, jedino ako nisi trenutno povrijeđen ili bolestan. Bezveze mi je kad se igrač oprosti od reprezentacije, a ovamo još igra za Milan, Juve, Bajern ili tako neki tim.

U ovom slučaju Mandžukića, to mi još jače bode oči, jer čovjek je tek napunio 32 godine.

Ali dobro, njegova stvar.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...