darkonet Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Kuruze, mislis, koliko varnica toliko ________ odlecelo glavaaa
Runner Posted August 15, 2018 Report Posted August 15, 2018 ^ Odličan prilog. Nego, ona slika na 7:28, gornji red u sredini, je li ono Đukić??
Мајор Гашпар Posted August 15, 2018 Author Report Posted August 15, 2018 Da, izmedju Boksica i Zutog.
Мајор Гашпар Posted August 26, 2018 Author Report Posted August 26, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gaza-je-uhapsen-zbog-seksualnog-uznemiravanja/304434
vudun Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 http://mondo.rs/a1127625/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Tomas-Repka-ide-u-zatvor-zbog-oglasa-za-poslovnu-pratnju.html Česi.
Мајор Гашпар Posted August 26, 2018 Author Report Posted August 26, 2018 Repka lici na staru oi barabetinu. Postujem.
vudun Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Ste znali da je ćerka Petra Borote udata za nesretnog Luku Bojovića?
darkonet Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 aha kazu da su preko nje i uhvatili ovog koliko se secam napisase mlada, lepa, obrazovana ciji je otac davao spektakularne golove tako ti je kad se svako danas smatra za novinara
Мајор Гашпар Posted September 8, 2018 Author Report Posted September 8, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/za-davole-iz-98/305602
vudun Posted September 9, 2018 Report Posted September 9, 2018 aha kazu da su preko nje i uhvatili ovog koliko se secam napisase mlada, lepa, obrazovana ciji je otac davao spektakularne golove tako ti je kad se svako danas smatra za novinara Sve, bre, znaš. Si gledao danas ''Drug predsednik centarfor?
darkonet Posted September 9, 2018 Report Posted September 9, 2018 imam ti ja ogromnu kolekciju domacih filmova i serija, jos kad sam se uclanio pre 15 god na yumetal sam imao teme o filmovima i utakmicama bas imam junacku kolekciju, smao mi dosadilo, batalio sam a domaci filmovi, mislim da sam sve nase odgledao, bas sve..i stvarno volim, kakvi kurac strani filmovi, ne zanima me to danas iz zajebancije pustio Kapetan Lesi...jbm ti zivot, fantazija
vudun Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 Ali administratori ovog foruma vole isključivo holivudsku produkciju i to novijeg datuma. Zato smo dovde i dogurali.
darkonet Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 Ali administratori ovog foruma vole isključivo holivudsku produkciju i to novijeg datuma. Zato smo dovde i dogurali. i to me zabole, sta oni znaju, reci cu samo Ljuba Tadic, Slobodan Perovic i recimo Krivokapic, ima li Holivud jednog takvog? Ima moj kurac! Kapetan Leši se ne gleda iz zaebancije. Cigane. Gledah ga milion puta, filmcina, vestern, Gavric najveca faca, glumcina i lepotan, poginuo sa klinkom 25 god mladjom od njega Bata da mu zahvali, dok je Aca igrao glavne uloge Bata igrao taksiste i sl Kapetan Lesi i Most i Mars na Drinu, tri najbolja, ostali nek se redjaju..naravno kad pricamo o ratnim Dobro je Zika Mitrovic radio te siptarske filmove, steta sto je stao posle njih nekoliko
darkonet Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 jeste, odlican film, tad je vec poceo Bata da mu igra glavne uloge, pre toga Noz pa Operacija Beograd u Homeru ima isto jedna velika faca, Jovan Milicevic, poznatiji kao Besevic iz Otpisanih, kakav je to gospodin Svima preporuka da pogledaju Poslednji kolosek..Mitrovicev krimi opus, Bata tu igra epizodistu, slicno kao u Signalima nad gradom gde je jopet Gavric najveca faca..i da, ima Mitrovic najzanimljiviji naslov filma ikad - Ubistvo na svirep i podmukao nacin iz niskih pobuda ahahahah Savamala ok, Lampas najjaci lik
darkonet Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 hahaah evo u sredu od 13h i nesto imas Kapetan Lesi na RTS1 budi pravi Siptar pa obnovi gradivo Po !!!
vudun Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 U pičku materinu , koliko su se bolji filmovi nekada snimali. Kako kod nas tako i kod ostalih. Dokle se doguralo sa tolikom količinom protekcija i vezara među scenaristima, režiserima, rediteljima, pa i samim glumcima.
obsessed by cruelty Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 (edited) u jbt, sad saznajem da je Efenberg moje visine (naraso sam, da se pohvalim doduše jutarnja) ja sam nešto mislio da je bar 190 Edited September 22, 2018 by obsessed by cruelty
Recommended Posts