Jump to content

Recommended Posts

Posted

potpuno idiotski potez
sudija svirao faul, Hrvat iznerviran, umesto da mu navuče karton, on dobija crveni

i dalje mi je neverovatno da smo izvukli iks

Posted

Zbog tog vaćarenja i crvenog kartona sam se tada posvađao sa matorim. Ja zdušno branio Baticu, on stao na stranu Jarnija i glavnog arbitra.

PANTELIJA TOPALOVIĆ !

Posted
10 hours ago, darkonet said:

Cuj mangupski potez uvatio čoveka za kurac  

za muda! Šta ima da ga hvata za kurac.

kaće više regionalna liga, tolke vilice i muda ostaše čitavi

Posted

pffff ocekivao sam da mozes vise od Sutanovca da dobacis..jbg Sciptar   :P

Gnjilane danas slavi haahah

a tebe bi trebalo da okuju i bace u Prilepac

• 1 month later...
Posted

https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/marin-je-morao-da-sutira-penal/344978

Na Žanderovu ruku osvrnuo se i bivši štoper Crvene zvezde, Milan Dudić koji je bio u sličnoj situaciji na Mundijalu 2006. godine u Nemačkoj. Tada je napravio jedanesterac, posle igranja rukom, u sudaru sa Obalom Slonovače.
„Slična greška se desila i meni, pa i Nemanji Vidiću. Uradio je Brazilac nešto po čemu će ga pamtiti, iako je negativno. Moja sreća je bila što takav penal nisam napravio u Zvezdi, nego u reprezentaciji države koja više ne postoji. Kod tog centaršuta Žander je primetio da je protivnički igrač iza njega i da lopta ide ka njemu. U želji da „pojača i produži“ skok, da se vrati unazad i omete napadača, podigao je i ruke. Greške defanzivaca i golmana se najviše vide i kritikuju. Tako se više priča o Žanderu, nego o Tomaneu“, jasan je sada uspšeni menadžer.

:hail:

a drugi penal cemo kolektivno da obrisemo svi iz secanja 😄

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...