sale 3sm Larry Flynt Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 kindle keyboard 3G. Ma nasao jednog lika , kome covek donosi iz Amerigu. Mene ispao nov 10k s amazonovom futrolom pride i jos mi dade neke nase knjige.Izadje mi covek u susret, da sam riba dao bi mu na sred ulice odma'. Ima i taj pejpervajt al njega prodaje za 140e isto novo, neotpakovano.Ako o's da ti dam fon da se raspitas.
imaginos Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 necu jos da uzimam paperwhite, gledacu da iscimam nekog ko bude isao bec da vidi posto je, ili ako pocetkom maja pobegnem od kuce na par dana pa cu da ga donesem. ali ipak mi baci covekov fon na pp, ako mi propadnu planovi sa svercovanjem. :haha:
imaginos Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 p.s. koji je model na drugoj slici iz tvoje prethodne poruke (bez tastature)?
sale 3sm Larry Flynt Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Taj je Kindle Touch.Isto je imao zvucnike,4 giga rama kao ovaj moj.E on je zamenjen ovim paperwhite modelom koji sada nema vise audio opciju i ma 2 giga rama. Malo cudno, onaj obicni najjeftiniji je doziveo vec petu generaciju, touch drugu sa ovim paperwhite modelom, a keyboard je i dalje tu od trece generacije(jedino se softverski nadogradjuje)
kuruz Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Који је програм најбољи за отварање .epub фајлова? 1
Guest Bata Životinja Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Који је програм најбољи за отварање .epub фајлова? može taj calibre, ali najbolji od besplatnih je Adobe digital editions
kuruz Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Он ће и .pdf да отвара? У Calibre сам убацио .epub и то лепо изгледа, али .pdf отвара преко AR-a. 1
Guest Bata Životinja Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 pravo da ti kažem, nisam probao do sada, ali otvara i pdf imam i adobe reader i adobe digital editions, pa nisam ni primećivao taj calibre mi je bio prespor
oʞɾoƃ Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Ima li neko kojim slučajem dobar sajt/torrent tracker za udžbenike u pdf-u? Konkretno me zanima biznis i menadžment, ali kapiram da se sajtovi verovatno ne specijalizuju za oblasti.
Guest HEFEST Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 http://bookboon.com/en/business-ebooks/management-ebooks Jel nesto vako?
kuruz Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 (edited) Аплоудујеш један документ, па бесплатно скинеш један документ. Конвертујем неке .docx текстове у .pdf и то дижем на Scribd да бих скидао оно што ми треба. Edited April 9, 2013 by Underkuruz
MegaDave90 Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Aha, mislio sam da su to ukinuli, super onda.
Live Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Imam jedno pitanjce. Koja je tačno prednost eBook readera u odnosu na bilo koji tablet kada je u pitanju čitanje knjiga?
necko Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 (edited) U tome što imaju e ink displej koji deluje kao papir i bez pozadinskog osvetljenja je tako da je lakši za čitanje. Edited April 15, 2013 by necko
Live Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Hvala Ja čitam na tabletu već par godina a premišljam se da li vredi da kupujem neki Kindle pa zato pitam
sale 3sm Larry Flynt Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 U tome što imaju e ink displej koji deluje kao papir i bez pozadinskog osvetljenja je tako da je lakši za čitanje. pa da, cak i ovi e rideri sa osvetljenjem u stvari imaju led lampe koje su ispred displeja. pored ove najvaznije da je laksi za citanje, prednost je i sto je iskljucivo za citanje, dakle nema odvracanja paznje sa raznim opcijama, aplikacijama, igrama i sl, baterija je takodje ogromna prednost.
Live Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 To si u pravu, na tabletu kratko traju baterije. Koliko prosečno traje baterija posle punjenja na readeru?
sale 3sm Larry Flynt Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Kad sam ga uzeo trajala okruglo dve nedelje uz upaljen wifi, posto sam ga testirao, cackao stalno, citao stripove(cesce se menja strana, pa i brze jede bateriju)....sada sa realnom upotrebom mesec dana, mozda malo jace. Zavisi sve koliko citas. Evo sad imam bar jos 25%, a pre skoro mesec dana punjen. 1
Guest Bata Životinja Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 e sad, pošto sam apsolvirao da je bolje kupiti rider, može li neko da mi preporuči neki normalan za normalne pare. Koliki ekran treba da ima itd... Ima li neko kojim slučajem dobar sajt/torrent tracker za udžbenike u pdf-u? nikad nije kasno da se odgovori na ovo libgen.info je najjači sajt za nabavljanje ebook Rusi su zakon
sale 3sm Larry Flynt Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 svi su 6", e sad Kindle, Sony i Nook, njih gledaj po oglasima.Ili ako mozes da narucis. Trenutno je kindle paperwhite oko 140e, kindle keyboard moze da se nadje za oko 80-100e(wifi ili 3g verzija), klasican kindle za oko 60/80e, nook isto 60/80e , soni je teze naci, ali isto oko 100e Kod nas u radnjama ima samo Prestigio( i to muljaju neke sa LCD ekranom-njih preskoci, i dva tri modela sa eink ekranom), medjutim bezobrazno su skupi za ono sto nude.ovi od desetak hiljada mogu da prodju. Ono sto nudi Prestigio od 20.000 ima i kindle od 70 dolara.
Recommended Posts