Zen Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 sve su teorijske knjige akko sam ja nekad davno procitala ceo jebeni autostoperski vodic sa onog polarisovog CD na kompu koji nije imao podrsku za srpski, pa su sva šđčćž itd bili kuke, kvake i kvadrati i mogl asam da citam bez problema muislim da ce ovo biti macji kasalj vidim ima na kupujem prodajem svasta do sto evra uzecu nesto do toga hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Pa to..vidim ova nova generacija kindleta je 90 oera. A imas i ove keyboard za 50e(sta cu mora njega da pomenem, taj imam ), starkelja sljaka i dalje kao zmaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 ma to kupim taj novi i ostane mi za sirotinjsku tablu za crtanje, taman da prebrodim skolsku godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Stig'o mi Tolino Shine. Dvoumio sam se da idem na vision 2, ali nema potrebe. Shine je taman ono što mi treba. Jedina mana je što pretraga u rečniku prikazuje reči u obliku u kom su u knjizi, pa dok izmenim to potraje (jer i nije baš mnogo brz ). Sve u svemu, zadovoljan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 My eyes have seen the glory! Kad ste registrovani dobijate svoj kindle email i knjige mozete slati na sam kindl i bez kabla...samo na njega treba da posaljete mail sa atacmentom knjige koju ste skinuli(prazan, moze i bez subject-a, dakle samo s atacmentom) A da vidite koji vam je....mislim mail, na kompu skoknete na amazon nalog, pod opcijom manage your content and devices, pa settings,skrolujete dole do Send-to-Kindle i tu cete vidjeti svoj mail. Na taj mail saljete. sve sto posle treba je dupalite kindle i wifi/3g i eto knjige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Kad ste registrovani dobijate svoj kindle email jel to poseban amazon email ili onaj na koji smo se registrovali ili sta? edit: provalio sam: http://www.amazon.co...dtokindle/email Edited January 18, 2015 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) E to. Edited January 18, 2015 by sale 83 Larry Flynt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Ja to prebacim kablom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Pitanje, kindle paperwhite vs voyager ? Imam mulu u Nemackoj pa ko velim da iskoristim i duzmem polovnjak s ebaya. Ako mi se ne svidi, ce ga utopim na yumetal Treba mi samo za knjige er imam tablet da blejim na yumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) najbolje da pogledas video, najbolje je objasnio i uporedio oba modela. generalno, nepotrebno skuplji, nepotrebno veca gustina piksela i rezolucija(da je tablet ok, ali za knjige totalno nebitno, gore lepo u videu covek objasnio koliko je nebitno) U krajnjem slucaju mozes da pogledas i obican kindle...jedino sto nema osvetljenje, tj ako ti je to nebitno, ustedeces jos vise, a iskustvo citanja isto. Edited March 18, 2015 by sale 3sm Larry Flynt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Izvini, a koji je obican kindle? Ne razumem se. Nema osvetljenje, jel to znaci da ne moze da se cita u mraku/pod vrlo prigusenim svetlom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 To je ona osnovna verzija.Da, on je bez osvetljenja i on ti je u Nemackoj 60 oera. http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour znaci imas tri vezije sada- osnovni, paperwhite i taj voyage. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Ne, mislim da mi treba osvetljenje, jer u glavnom citam u mraku/sumraku. Hej, hvala! Paperwhite ima za 60-70 na ebay -u sasvim korektno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 nisam probao taj drugi model, ali paperwhite je najbolja kupovina gadzeta koju sam uradio u poslednjih 10 god. zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Predpostavljam da je 2gb vise nego dovoljno? Ne koristim audio books a u glavnom kupujem sa Amazona knjige (sto mi Sale onomad objasnio, to stoji u cloud-u). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Staje ti oko hiljadu Amazon knjiga na tih 2GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 (edited) Tolino izbacio novi update za Shine. Dodali su, između ostalog, rotaciju knjige, zum sa dva prsta i malo bolje čitanje pdf-ova (sad je pdf na granici upotrebljivosti ) Edited March 29, 2015 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Staje ti oko hiljadu Amazon knjiga na tih 2GB. Ha, dakle nepotrebno je bacati 30tak evrica razlike, cool, hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Zar nije malo 15cm dijagonala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 moja cura kaže da 15cm nije malo, ali mislim da me teši 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Kupi joj tablet onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Naručih Amazon Kindle 6 Touch, treba da mi stigne ovih dana, dvoumio sam se da li da ga uzimam, nadam se da će služiti dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Prvi utisci o Kindleu su fantastični, prebacio sam par knjiga, za sada funkcioniše sve, iz epub formata, preko nekog online converter sajta prebacim u .mobi i šljaka medeno, za sada calibre nisam koristio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Lakše čitanje na kidleu nego čitanje na papiru. Ako se softver pokaže dugotrajnim odlična investicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) koliko košta? Edited August 29, 2015 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts