Jump to content

Recommended Posts

Posted

sve su teorijske knjige

akko sam ja nekad davno procitala ceo jebeni autostoperski vodic sa onog polarisovog CD

na kompu koji nije imao podrsku za srpski, pa su sva šđčćž itd bili kuke, kvake i kvadrati

i mogl asam da citam bez problema

muislim da ce ovo biti macji kasalj

vidim ima na kupujem prodajem svasta do sto evra

uzecu nesto do toga

hvala :)

• 3 weeks later...
Posted

Stig'o mi Tolino Shine. Dvoumio sam se da idem na vision 2, ali nema potrebe. Shine je taman ono što mi treba. Jedina mana je što pretraga u rečniku prikazuje reči u obliku u kom su u knjizi, pa dok izmenim to potraje (jer i nije baš mnogo brz :haha: ). Sve u svemu, zadovoljan sam :bigblue:

Posted

My eyes have seen the glory! :haha:

Kad ste registrovani dobijate svoj kindle email i knjige mozete slati na sam kindl i bez kabla...samo na njega treba da posaljete mail sa atacmentom knjige koju ste skinuli(prazan, moze i bez subject-a, dakle samo s atacmentom)

A da vidite koji vam je....mislim mail, na kompu skoknete na amazon nalog, pod opcijom manage your content and devices, pa settings,skrolujete dole do Send-to-Kindle i tu cete vidjeti svoj mail.

Na taj mail saljete.

sve sto posle treba je dupalite kindle i wifi/3g i eto knjige. :mhihi:

• 1 month later...
Posted

Pitanje, kindle paperwhite vs voyager ?

Imam mulu u Nemackoj pa ko velim da iskoristim i duzmem polovnjak s ebaya. Ako mi se ne svidi, ce ga utopim na yumetal ;)

Treba mi samo za knjige er imam tablet da blejim na yumu.

Posted (edited)

najbolje da pogledas video, najbolje je objasnio i uporedio oba modela.

generalno, nepotrebno skuplji, nepotrebno veca gustina piksela i rezolucija(da je tablet ok, ali za knjige totalno nebitno, gore lepo u videu covek objasnio koliko je nebitno)

U krajnjem slucaju mozes da pogledas i obican kindle...jedino sto nema osvetljenje, tj ako ti je to nebitno, ustedeces jos vise, a iskustvo citanja isto.

Edited by sale 3sm Larry Flynt
Posted

nisam probao taj drugi model, ali paperwhite je najbolja kupovina gadzeta koju sam uradio u poslednjih 10 god. zakon.

Posted (edited)

Tolino izbacio novi update za Shine. Dodali su, između ostalog, rotaciju knjige, zum sa dva prsta i malo bolje čitanje pdf-ova (sad je pdf na granici upotrebljivosti :bigblue: )

Edited by Dead Man Drinking
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Prvi utisci o Kindleu su fantastični, prebacio sam par knjiga, za sada funkcioniše sve, iz epub formata, preko nekog online converter sajta prebacim u .mobi i šljaka medeno, za sada calibre nisam koristio.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...