Sale B.C. Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 we don't bleed jebe milu mamu!!!! strašna pesma!!!! 1 Quote
Saša Grbić Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Evo link do prošlonedjeljne emisije Balkan metal night. Tu se može čuti i jedna pjesma ovog benda. 1 Quote
ElDiablo Posted September 12, 2012 Author Report Posted September 12, 2012 slušao sam i mnogo ti hvala... Quote
Saša Grbić Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Nema na čemu. Biće toga još. Ne znam da li sam zaboravio staviti link ili je obrisan, no evo ponovo. http://soundcloud.com/balkanmetalnight/balkan-metal-night-5-9-2012 1 Quote
ElDiablo Posted September 12, 2012 Author Report Posted September 12, 2012 zaboravio si da staviš... ja sam slušao ono što si mi poslao... Quote
Dushan S Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Recenzija albuma: http://www.novimagazin.rs/opusteno/cd-cosak-nm72 1 Quote
ElDiablo Posted September 16, 2012 Author Report Posted September 16, 2012 (edited) Edited September 16, 2012 by ElDiablo Quote
Sale B.C. Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 mislim da bend zaslužuje podršku slušalaca, a jedini način da se bilo koji bend pomogne je odlazak na svirku i kupovina diska. e sad, nisam ih još gledao uživo, ali sam čuo da su još bolji nego na albumu, a na albumu su odlični. zaista gomila zanimljivih ideja, pesme imaju svoj tok i energiju i, iako sam prvo mislio (pre nego što sam ih čuo) da se ovde radi o nekom southern rock bendu, ovo je čist beskompromisni metal, sa duplim bass deonicama, twin gitarskim leadovima i vokalom koji, kad bih morao da opišem, bi bio nešto između john connelly-ja (n.assault) i starog peavey wagnera (rage), a od domaćih vokala mu je možda najbliži stefanov (forever storm), mada je tiborov vokal još viši i reskiji. ono što bih savetovao bendu, a oni su toga sigurno i sami svesni, je - bolji snimak, ima nekoliko studija u kojima bi se sledeći album mogao odraditi bolje. upoznat sam sa načinom na koji je album snimljen, što iz intervjua, što iz cd covera, ali nije greda istaći još jednom to. glupo bi bilo da ne napišem i jednu dobronamernu sugestiju - da se malo više pažnje obrati na engleski i malo doda fine tuninga prilikom pevanja pojedinih deonica (recimo u burn well). ne volim kad meni neko piše hvalospeve i zato volim da i ja iznesem neko svoje viđenje, savet, iskustvo i to ne iz čisto izvođačkog, već pre svega slušalačkog ugla. we don't bleed!!! Quote
Sale B.C. Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 i da, ako imate neku karaoke verziju we don't bleed, odnosno mix bez pevanja, voleo bih da je kući snimim, za sebe, poz Quote
ElDiablo Posted September 18, 2012 Author Report Posted September 18, 2012 hahaha... za sada nismo planirali karaoke verzije... Quote
Saša Grbić Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Evo prve emisije. Ovo je prvi moj video klip na youtube. Javite ako šta ne valja. U ovoj emisiji je puštena jedna pjesma The southern society. 2 Quote
ElDiablo Posted September 28, 2012 Author Report Posted September 28, 2012 ma, idi bre... ... dobro nam došao... Quote
Saša Grbić Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Pozdrav. Evo još jedne emisije u kojoj je pušten The southern society. 2 Quote
ElDiablo Posted October 4, 2012 Author Report Posted October 4, 2012 Ekstra! Preselićemo se tamo kod vas, druže... 1 Quote
Helle Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 awwwww great photo.. you guys are the best!!!! jel planirate da snimite jos neki video? Burn Well je super uradjen. \m/ 1 1 Quote
ElDiablo Posted November 8, 2012 Author Report Posted November 8, 2012 hvala lepo... ne samo da planiramo, nego ćemo i snimiti još koji... drago mi je da ti se sviđa naš prvi video... 1 Quote
Wendigo Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 (edited) The Southern Society - Go with the Flow http://www.youtube.com/watch?v=kJ69NIABZs0&feature=share Edited March 24, 2013 by Wendigo 3 Quote
Recommended Posts