Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas sam se odusevio kad sam video pre neki dan. Samo nesto neverujem da ce izaci za PC, potpuno je zapostavljen u poslednje vreme, kao igracka platforma. :/

Posted

Skinuo je pre par dana ali nemam double layer da je narezem. :haha:

Pokupila je dobre ocene. Koliko sam shvatio igra je western GTA sto je kul u sustini.

or else!

Or kupite xbox i odjebite PC za igranje. Topla preporuka.

Posted

Zar nije 300? Makar ona verzija s kojom igras bas sve xbox igre :da:

Ovo deluje remotely zanimljivo, mozda skinem kad/ako izadje za PC... smorice me uskoro ove horor igre :ph34r:

Posted

Ne želim da igram preko Xbox-a, hoću svoju tastaturu i miš! Uostalom, grafika na Xbox-u je sirotinjska (next gen konzole su već uveliko old gen), svaka novija igra izgleda jedno deset puta lepše na računaru. Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati, a sve igre danas se prvenstveno prave za PS3 i Xbox... prokleti bili!.

Posted

Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati, a sve igre danas se prvenstveno prave za PS3 i Xbox... prokleti bili!.

Ocigledno se nisi igrao na PS3.

Pre ce biti da pirati usporavaju razvoj igara.

Iskreno, koliki procenat igara na pc-u igras na originalima?

Posted

Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati

Daj bože da tako bude i na PC-u, pa da svoj trud napokon okrenu ostalim elementima igre a ne samo grafici...

Posted

Iskreno, koliki procenat igara na pc-u igras na originalima?

Kako se izračunava procenat od nula? :)

voodoo_ ako se okrenu od grafike samo ćemo imati loše igre, koje su uz to još i ružne :). Oni koji žele da naprave dobru priču će je napraviti bez obzira na to kakve grafičke mogućnosti im vise pred nosom.

Posted

Tastaturu i mis kada su igre u pitanju uzimam samo u slucaju FPS ili RPG. Za sve ostalo GAMEpad.

Xbox ima outdated grafiku i to mu je jedina mana. Iskreno lako sam presao preko toga.

Nego, RDR. Probao danas. Dobra je. Bas pravi Western GTA. Sve elemente GTA su zadrzali (cini mi se cak i glasovnu podelu u igri) i samo prebacili u western okruzenje. Dakle nisu se preterano potrudili. Bice zabavno valjda.

• 2 weeks later...
Posted

Uh,zaista se nadam da ce ovo izaci za PC.Deluje zaista zanimljivo.

Ma izlazi 100% do kraja godine.

Posto i na x360 i na ps3 radi u istoj rezoluciji i sa istim nivoom detalja kao i GTA4, za ocekivati je da zahtevnost bude ista kao i za GTA4.

• 2 weeks later...
  • 6 years later...
Posted

Izlazi drugi deo za Playstation 4. Eto još jednog naslova zbog kojeg razmatram uzimanje te proklete konzole. A sa druge strane konačno možete da igrate prvi deo na kompu putem te iste konzole.

• 1 year later...
  • 11 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...