Talvi Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 http://www.mediaboom.org/400213-selim-lemouchi-his-enemies-earth-air-spirit-water-fire-2013.html Quote
Miilos Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Tabula Rasa bi bio dobar album da su ga snimili kako treba. Tutubani. Quote
Talvi Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 umro Selim jebote Ghost napisali ovo: Children of the World! We want to pay homage to our friend Selim Lemouchi (The Devil's Blood and his own Selim Lemouchi & His Enemies) who has passed away and left the world one great talent poorer. R.I.P. nije još rečeno da li je samoubistvo, ali ne bi me čudilo Quote
Јарослав Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 koje sranje koliko bi bilo realno da se spremao za tako nešto (ili što kažeš samoubistvo, ili možda neka bolest), pa zbog toga i zaustavio bend? Quote
Talvi Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 pa i meni je to prvo na pameti, Dissection scenario Quote
Grobodan Posted February 8, 2018 Author Report Posted February 8, 2018 2. “66:2” An acoustic EP with one new piece of music and 2 covers. Studio recordings unfinished. Originally intended for a release at Roadburn 2013. Artwork TBA. 3. A live DVD. Not yet edited or mixed. Originally intended for a release somewhere 2013/2014 4. Several live recordings. Not yet edited or mixed. Originally intended for use as live records, B sides and compilation material. Da li ce se ovo ikad materijalizovati, zna li iko? Quote
Angelystor Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Splasnuo je retro mehur, niko ovo ne sluša stvarno. 1 Quote
Grobodan Posted February 9, 2018 Author Report Posted February 9, 2018 Sto ne bih slusao, fenomenalan bend bio. Najbolji ubedljivo iz celog talasa. Quote
Haos sam ja Posted November 8, 2020 Report Posted November 8, 2020 (edited) Solidan ovaj Molassess album, Faridin vokal je u centru pažnje a muzika je kompetentna mada zna i da umori u drugom delu i taman kad dosada krene da preovladava najbolje je ostavljeno za kraj - the devil lives koja zatvara album mi je najbolja pesma i to ubedljivo. Edited November 8, 2020 by Haos sam ja Quote
Grobodan Posted November 8, 2020 Author Report Posted November 8, 2020 Jeste ta najbolja ali generalno mi je album dosadan. No Selim no party jbg. Quote
Grobodan Posted November 8, 2020 Author Report Posted November 8, 2020 Mada kad razmislim i onaj Selimov solo je kerov kurac, a i zadnji TDB. Quote
Grobodan Posted November 8, 2020 Author Report Posted November 8, 2020 Apsolutno, ovaj poslednji duva sva tri navedena zajedno u tri picke materine. Quote
Talvi Posted November 11, 2021 Report Posted November 11, 2021 10 godina od ovog albuma danas, živote lutalico Quote
Recommended Posts