oNe Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Је л' било туча синоћ док су они свирали? Bila je konstantna sutka i to bas zestoka. Prasine koliko volis. Verovatno i gomila tuca u masi. MA haos su napravili. Zvuk nikad bolji na Explosivu.
Guest Sha Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 (edited) exit je kao retardirani sestric szigeta, Neće biti. Osim ako se ne ložiš na Hare Krišna šatore i one mamlaze što prave hranu koju lično ne bih dao ni svom psu. Po svemu drugom Sziget nije daleko od Beer Festa, samo sa jačim muzičkim programom. A Exit ove godine šareniji no ikad, samo je malo problematično uklopiti sve to u raspored. I jebale ih narukvice, nisu im trebale uopšte. Edited July 11, 2010 by Sha 1 1
Footog Qpoos Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 (edited) meni je ovaj egzit los...proslih godina sam imao razloga da po 2-3 puta idem do mejna,a ove godine slabo...plasibo ne slusam,onu crnkinju ne slusam,mc kurac i ostali muzicki konstruktori me ne zanimaju...fjuzan stejdz je unisten...ali bukvalno...nista normalno...kud idijoti jedino normalno sinoc,a zuvuk ocajan...na svu srecu upadam ilegalno za dz,pa mogu da unesem klopu i cugu...na egzitu sve skupo...preskupo...al nasao sam pivo za 100 kinti... veceras ako mi se bude islo,idem da pogledam katidral...nisam neki fan,al idem da gledam ,pa da mogu da se hvalim da je ovo milioniti metal bend koji sam video u zivotu...uostalom 90 posto mase koja bude na stejdzu ih ne slusa,al aj kao radi fore da idemo...i po milioniti put cu da ledam ritam nereda...jebote,vise sam puta bio na njhovim svirkama nego u bilo gde... Edited July 11, 2010 by Trne-svetska mega faca 1
zombie eater Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 (edited) hm ako se ne varam izbacili su "I want more" i "i shot reagan" pretpostavljam zbog probijanja termina ili se meni mozak resetovao? Edited July 11, 2010 by zombie eater
Grobodan Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Ima li neki live stream večeras? Nisam otišao zbog više sile, sad mrzim sve što hoda.
Andrija Smith Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Ima, ali daju neke šnj stejdževe, ja htio da gledam Pendulum al' džabe. http://www.livestream.com/exitfestival
Oddball Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 da li se jos nekome dopao ovakav blesav nastup *bojazljivo dize dva prsta* (iz koga cemo izuzeti ono bacanje hejta dok je bio u publici)
Simadin Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Bojazljivo? Koncert mog zivota. Hejt je sasvim na mestu bio, posto je publika bila najgora ikad sve do tacke kada je niotkuda izletelo "Ajde Jano". Odo' spavam. 3
Vresište Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Ochaj? Pa, dobro. U sustini ovo i nije bend za balavce. 2 1
azal Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 mrtva publika. samo su Easy znali. Morao je na neki nacin da animira sabane, Patton dao sve od sebe da napravi spektakl od bede. prejeben koncert. cathedral takodje ubili. imali su toncinu bas prestrasnu.
Guest TužneUši Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 (edited) Publika nije bila toliko losa koliko je mogla da bude.. bilo je dosta naizgled normalnih ljudi na koncertu i izgledalo je kao da su se dobro zabavljali sto je sve nekarakteristicno za ovaj (prilicno otuzan) egzit Kad se zavrsio fnm i kad je trebalo da nastupe chemical brothers onda je masa vecim delom otisla sa main-a a dosli su pravi dziberi - originalna egzit publika Sto se tice samog nastupa fnm - nisam nikad gledao nista bolje u zivotu, pustio sam suzu pred kraj Cathedral su jebali keve i setlista im je bila dobra (sto je bio izvor moje prvobitne skepse pred njigov nastup) Consecration su odvalili i drago mi je sto je laza svirao Pored toga, Bambi Molesters su mi bili hajlajt veceri, strasno dobar bend; super nastup ali poslovicno katastrofalna publika (ljudi valjda u zivotu nisu culi surf rock) *** prethodnog dana: Klaxonsi su bili izuzetno dobri i imali su savrsen zvuk (jedini od svih izvodjaca na main-u koje sam gledao). Video sam ujutru oko pola sest frontmena (basistu) na glavnoj ulici kako se setka tamo-amo i obavlja sightseeing. I pored toga sto je bio okruzen velikim brojem ljudi koji su upravo sisli sa petrovaradina niko ga nije konstatovao. Royksopp su bili super Midnight Juggernauts neocekivano ne-sranje *** u petak, Decapitated su razvalili (prejeben zvuk); Ex Deo su komedija (ocajan zvuk); Behemoth solidni (podnosljiv zvuk) ...osim toga, sto sam cuo, nista da valja muzika na dance areni je konstantno bila nepodnosljiva (a ne mora da bude, jer imam uvo i za elektronsku muziku ali sto je tragicno tragicno je) nekoliko nastupa na elektrani je bilo dobro, to je solidno osmisljen stejdz (bilo je i sranja doduse) nisam bio u cetvrtak ali sam cuo da su Bad Brains bili losi (ocekivano); Suicidal-e nesto ne varim ali cuo sam da su bili sasvim ok; zao mi je sto nisam gledao DJ Shadow, kontam da je razvalio; zao mi je i sto Yeasayer ne vidjeh Edited July 12, 2010 by TužneUši
KinSlayer Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 (edited) U sustini ovo i nije bend za balavce. Istina! Ajde Jano + Epic = Pure Epicness Edited July 12, 2010 by KinSlayer
_powerslave_ Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Ajd i ja da napisem koju. Dakle, bilo stoke sinoc, bilo budala, ali FNM bre!! Koncert zivota bez ikakavog premca. Calci. Nemam ama bas nijednu zamerku za bend, cista desetka. A publika je bila prilicno mlaka, gomila pozera u prvim redovima..Nakon onog stage divinga Pattona, uspeo sam da se zabodem u prvi red i tu ostanem do kraja certa, sreci nije bilo kraja haha. Kraljevi se moraju videti live ponovo, ali na nekom solo koncertu, ne na jebenom exitu.
Guest TužneUši Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Kraljevi se moraju videti live ponovo, ali na nekom solo koncertu, ne na jebenom exitu. podrazumeva se
medjutim Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 (edited) FNM je na početku imao mnogo loš zvuk, do Last cup of sorrow klavijatura se jedva čula, From out of nowhere kao da nije ni bilo klavijature, gitara isto čudna.. da nije bilo takvih problema (a imali su vremena da nameste šta god je trebalo, preko sat pauze) i kašnjenja zbog fudbala, bio bi najbolji koncert ikad. Ovako je "samo" blizu vrha.. EDIT: Šteta što je Paton malo zbunio onu devojku što se popela na binu, lepo je otkačila brus i htela da ga izvadi i pokloni mu, ili šta već, al šteta što se popišmanila na kraju.. Edited July 12, 2010 by medjutim
NullPointerException Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Cathedral je nadmasio sva moja ocekivanja . Takodje me odusevio In From The Cold koji su svirali u 20 h na explosive pred 20 ljudi - znaci kakva sludge-ina, nisam znao da kod nas postoji onako kvalitetan bend tog pravca. Nadam se da ce biti i samostalnih svirki uskoro.
Recommended Posts