Grobodan Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 E strava, FNM u 11, Cathedral u 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Ja slusam (ili mi je zanimljivo da preslusam) bas dosta manjih bendova ono na Exitu me Slabo zanima. Kao i svake godine bude 1 ili 2 benda dnevno sta me zanima,ne ide mi se na Festival Sa neznam koliko izvodjaca ???-oni popunjavaju program sa domacim,iz regiona ,djejevi koji ionako su jeftini... Ako im Treba Electro muzika eno im moj Katalog ,nek dovlace ako hoce ja slusam muziku ne "pulsirajuci Ritam" na DJ Stage nisam ni isao nikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 E strava, FNM u 11, Cathedral u 12 fnm je u pola 11, u najgorem slucaju se mase dve pesme od cathedral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 E strava, FNM u 11, Cathedral u 12 Well, excuse me, i Placebo i Behemoth počinju u ponoć. Ti ćeš barem uspeti da odgledaš oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 uzdajmo se u loshu organizaciju explosive stage-a. po obichaju, trebali bi da kasne bar sat vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 uzdajmo se u loshu organizaciju explosive stage-a. po obichaju, trebali bi da kasne bar sat vremena hah... to neki vic??? Pa ako je neki Stage na Exitu tacan,to je Explosive.... Videces koliko ce Main da kasni, a ne Explosive... No, nadamo se da nece niko da kasni i da cu gledati Chemicale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 proslih godina je Explosive bio taj koji je kasnio po minimum sat vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajdnaprimer Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) I Fusion koliko se sećam je uvek kasnio... Kontam da treba ipak ići na Miku, Placebo i ostale "urbane i alternativne" čisto zbog đevojaka. I još nešto bitno, cena karte u Bosni je iz nekog razloga jeftinija nego kod nas, 5500 za 4 dana kad se prevede u dinare... Edited June 15, 2010 by ajdnaprimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 I ja se nadam da će Explosive kasniti, pa da uhvatim barem nešto. Sećam se Satyricona, kad su kasnili preko sat vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 na ravnoj gori sam ove godine za dzabe slusao harmonikase ispod satora dva dana i bilo sjajno a oni sada ocekuju da im neko da 3000 da bi slusao tamo neke britanske pedere placebo.ma nema sanse,ni ove godine ne idem.pozdrav i sve najbolje svima 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 je l' zna neko mogu li ove narukvice da se skidaju. posto ja i ortak razmisljamo da kupimo kartu za sva cetri dana i da je podelimo posto nas interesuju razliciti dani, a culi smo da narukvice nece moci da se skidaju(sto mi je malo cudno), pa me zanima je l' zna neko nesto o ovome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Koliko ja znam, postaje nevažeća onog momenta kad je skineš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archsound Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 na ravnoj gori sam ove godine za dzabe slusao harmonikase ispod satora dva dana i bilo sjajno a oni sada ocekuju da im neko da 3000 da bi slusao tamo neke britanske pedere placebo.ma nema sanse,ni ove godine ne idem.pozdrav i sve najbolje svima Au Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 je l' zna neko mogu li ove narukvice da se skidaju. posto ja i ortak razmisljamo da kupimo kartu za sva cetri dana i da je podelimo posto nas interesuju razliciti dani, a culi smo da narukvice nece moci da se skidaju(sto mi je malo cudno), pa me zanima je l' zna neko nesto o ovome? ima fora da je skroz ne stegnes kad je budes stavljao,pa da je onda mozes skinuti,a da je ne prekines.To sam gledao da Hrvati rade na InMusic festivalu prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Samo na prvi dan se ide, da vidim Bad Brainse i Suicidal i nadam se josh jednom hedlajneru za taj dan, bar po satnici izgleda da fali josh jedan izvodjach na Mainu. Zhao mi shto necu videti FNM i Chemicale, ali nema se novaca, chak i da uzmem kartu za sva 4 dana, ne znam gde bih se smestio i kako bih sve to finansijski izdrzhao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 I ja se nadam da će Explosive kasniti, pa da uhvatim barem nešto. Sećam se Satyricona, kad su kasnili preko sat vremena. То је било зато што су Фрост и Сатир наркомани. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilica Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ...a i potrajalo je da nameste frizuru... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Dobro, uzdam se onda u Behemoth, tj. da će imati sličnih "problema". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) je l' zna neko mogu li ove narukvice da se skidaju. posto ja i ortak razmisljamo da kupimo kartu za sva cetri dana i da je podelimo posto nas interesuju razliciti dani, a culi smo da narukvice nece moci da se skidaju(sto mi je malo cudno), pa me zanima je l' zna neko nesto o ovome? Narukvica ce vam biti urucena u zamenu za vaucer koji treba da odstampate i pokazete prilikom zamene, zajedno sa nekim licnim dokumentom (licna karta ili pasos). U prevodu narukvice su personalizovane. Ne znam da li svaki dan traze licna dokumenta za proveru ili samo prvi put kada vam daju narukvice. Ako su narukvice kao sa Szigeta onda od skidanja nema nista posto jednom kada zalepis nema skidanja dok se ne iseku (shake ) ili mozda pokidaju. Nego ide li neko u subotu? Jbte ispade da svi idu samo u nedelju zbog FNM. Edited June 16, 2010 by Sinstrel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Ima li neko da iznajmljuje smestaj za Exit ? Edit: Te narukvice su standardne vec godinama za strane festivale. Dodjes prvi dan sa licnom kartom i tim odstampanim vaucerom, stave ti narukvicu i ulazis sa njom preostale dane. Malo je retardirano sto moras da nosis to sranje 4 dana ali jbg. To je trend u Evropi, da svi nose roze narukvice Edited June 16, 2010 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ne mora da znaci da je preuzimas sa licnim dokumentom. ja sam preko neta kupio 2 karte i obe su na moje ime, tako da ta druga osoba moze da bude bilo ko. a i sada ako se kupi karta za 4 dana u erste banci, dobija se samo nesto sto lici na onu ticketline-ovu kartu, koja nije na ime, i koju menjas tamo za narukvicu. znaci jedino resenje je da ti narukvicu ne zategnu mnogo i da mozes da izmanevrises da je svuces sa ruke i stavis nekom drugom. al kapiram da ce to biti tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 A glupo je što moraš nositi 4 dana istu narukvicu, treba i da se tuširam s njom? Bolje da svakog dana dobiješ drugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 a posle je nosiš još jedno mjesec dana da se zna da si bila na exitu nemoj se tuširati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ja u Nemačkoj viđao ljude kojima su ruke pune narukvica sa festivala (valjda da pokažu gde su sve bili) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 izgleda da ce i Atari Teenage Riot nastupati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts