djuk Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 http://www.b92.net/kultura/exit/komentari.php?nav_id=444883 vidim po komentarima da ima debila koji nisu svhatili zajebanciju oko varvara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Niko ne spominje sjajne industrial rokere KOH sa Explosive bine koji su svirali malo pre FNM-a. Takodje - Tamerlan - magican nastup. FNM solidan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ochaj? Pa, dobro. U sustini ovo i nije bend za balavce. Ne zaleći se, ćale. Jebeno odlično zvuče, ali je Patton definitivno dokazao da je tipični nadmeni glupi Amer, svidelo se to vama ili ne. Par puta mi je ubio želju da ih slušam uopšte, ali sam iskulirao sam sebe, ostao i pevao iz sveg glasa. Hit do hita, nema rasprave. Šoumeni odlični. Basista je car, ali Patton je seljak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Uvek bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ne zaleći se, ćale. Jebeno odlično zvuče, ali je Patton definitivno dokazao da je tipični nadmeni glupi Amer, svidelo se to vama ili ne. Par puta mi je ubio želju da ih slušam uopšte, ali sam iskulirao sam sebe, ostao i pevao iz sveg glasa. Hit do hita, nema rasprave. Šoumeni odlični. Basista je car, ali Patton je seljak. Bullshit. On je esencija onoga sto su scenski nastupi bili pre 20 godina. A i idejno prati poruku svega o cemu peva. Jebena faca. Mozda shvatish. Jednom. Mozhda nikad. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Naročito je "idejno" usklađen kad izvadi kurac na sceni... 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Naročito je "idejno" usklađen kad izvadi kurac na sceni... Uz cuckoo for caca, apsolutno. I da se iskenja ako treba. Edit: Pozeri.... Edited July 12, 2010 by matatrtaDрадррипалсив 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ovog nikada dostici nece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ne zaleći se, ćale. Jebeno odlično zvuče, ali je Patton definitivno dokazao da je tipični nadmeni glupi Amer, svidelo se to vama ili ne. Par puta mi je ubio želju da ih slušam uopšte, ali sam iskulirao sam sebe, ostao i pevao iz sveg glasa. Hit do hita, nema rasprave. Šoumeni odlični. Basista je car, ali Patton je seljak. Nadmeni glupi Amer? Sedi dole, jedan. Najveći šoumen ikada, i kada ti neko priredi takav šou ima pravo da bude nadmen koliko god hoće. I treba da bude nadmen, ali glup nikako nije. Pre će biti da je srpska publika glupa, čovek radi stejdždajving, a papani bleje u nebo i čekaju pomračenje meseca. Uvek bio. Naročito je "idejno" usklađen kad izvadi kurac na sceni... Skroz nezanimljiv pored onih mediokriteta koje ti slušaš? Predobar koncert. FNM najbolji rock bend i prethodne dve decenije, Patton bez greške, malo sam slabije čuo gitare, al' nema veze. Cathedral isto ojebao, samo mi malo bilo glupo da ih slušam posle FNM. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Skroz nezanimljiv pored onih mediokriteta koje ti slušaš? Naprotiv, gotivim većinu njegovih radova, od FNM-a preko Mr. Bunglea do Peeping Toma i projekata sa Zornom, ali to ne znači da ću da glorifikujem svaku svinjariju koju napravi. Stoga ne znam čemu niski udarci s tvoje strane, jer između ostalih slušam i bend u kojem sviraš, pa ako i njega smatraš mediokritetskim, onda ok... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Bullshit. On je esencija onoga sto su scenski nastupi bili pre 20 godina. A i idejno prati poruku svega o cemu peva. Jebena faca. Mozda shvatish. Jednom. Mozhda nikad. Ne znam gde si bio pozicioniran, ali tamo gde sam ja bio - dobro sam shvatio. Ono za pozere ću iskulirati. Nadmeni glupi Amer? Sedi dole, jedan. Najveći šoumen ikada, i kada ti neko priredi takav šou ima pravo da bude nadmen koliko god hoće. I treba da bude nadmen, ali glup nikako nije. Pre će biti da je srpska publika glupa, čovek radi stejdždajving, a papani bleje u nebo i čekaju pomračenje meseca. Koliko se sećam, i ja sam napisao da je šoumen, čitaj. Ali, lik je pička. Ne znam koliko da je publika mrtva, nije razlog da ih nazivaš idiotima sebi u bradu, da niko ne čuje, jel'. Samo sam objektivan, molim lepo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) @Sha: Ne znam kako onda možeš da bezrazložno hejtuješ Pattona, kakvu to svinjariju je napravio sinoć? Nikakvu. Priredio odličan šou i pokazao da je srpska publika jadna. @Denny: Ne, subjektivan si. I ja sam subjektivan, ali činjenica je da je publika jadna. Edited July 12, 2010 by trenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pre će biti da je srpska publika glupa, čovek radi stejdždajving, a papani bleje u nebo i čekaju pomračenje meseca... ...umesto da ga lepo puste da se razbije ko picka. pokazao da je srpska publika jadna. To nije istina,i ne mozes globalizovati stvari.Na koncertima na kojima sam ja bio publika je apsolutno uvek bila fenomenalna.A ovaj konkretan koncert mozda vise govori o bendu nego o publici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) ...činjenica je da je publika jadna. Istina, beše jadna, ali jedan frontmen te veličine ne može sebi dozvoliti da svoju publiku naziva varvarima, idiotima i kučkama, ma koliki šoumen bio. Kašnjenje radi utakmice ću iskulirati. Kao i onaj gaf sa Jugoslavijom, jer mislim da je namerno. Edited July 12, 2010 by Denny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Normalno da će metalce da zove varvarima, da neće možda da kaže "ajmo cure" Još uvek se jedem što nisam bio... negde sam na pola muda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Istina, beše jadna, ali jedan frontmen te veličine ne može sebi dozvoliti da svoju publiku naziva varvarima, idiotima i kučkama, ma koliki šoumen bio. Kašnjenje radi utakmice ću iskulirati. Kao i onaj gaf sa Jugoslavijom, jer mislim da je namerno. Serbia wins! as usual... narod preko Drine bi to prokomentarisao, malo si slijep kod ochiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 @Sha: Ne znam kako onda možeš da bezrazložno hejtuješ Pattona, kakvu to svinjariju je napravio sinoć? Nikakvu. Priredio odličan šou i pokazao da je srpska publika jadna. Replicirao si na moj post koji nije imao veze konkretno sa sinoćnjim FNM nastupom i ono što sam u tom postu naveo za mene jesta svinjarija. A što se tiče nastupa na Exitu, kakva god da je publika, nemaš pravo da je omalovažavaš i vređaš. Koliko god da si mali ili veliki, slavan ili UG, ne možeš da određuješ kako će publika da se ponaša na tvom koncertu i da joj spočitavaš neka sranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) a ni ti nisi daleko. vracam se na prvu tezu. zaista nije za balavce... over and out. Edited July 12, 2010 by matatrtaDрадррипалсив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Svaka čast vama prosvetljenima, al' ima i ljudi koji nisu spremni da popuše svojim omiljenim muzičarima, već stvari sagledavaju malo objektivnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 vracam se na prvu tezu. zaista nije za balavce... over and out. Argumentum ad hominem, bas nesto sto bi ocekivao od nekoga ko nije balavac/balavica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Istina, beše jadna, ali jedan frontmen te veličine ne može sebi dozvoliti da svoju publiku naziva varvarima, idiotima i kučkama, ma koliki šoumen bio. Kašnjenje radi utakmice ću iskulirati. Kao i onaj gaf sa Jugoslavijom, jer mislim da je namerno. sta bi onda rekao za samare koje delio po belgiji il holandiji, ne mogu da se setim, ima klipova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Svaka čast vama prosvetljenima, al' ima i ljudi koji nisu spremni da popuše svojim omiljenim muzičarima, već stvari sagledavaju malo objektivnije. Upravo. sta bi onda rekao za samare koje delio po belgiji il holandiji, ne mogu da se setim, ima klipova... Rekao bih da je još veći seljak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ovog nikada dostici nece 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Aj neka neko objasni te fore sa varvarima i dajvingom za nas koji nismo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts